10 måder at finde lykke i pension

Pensionering er ikke slutningen, men er kun begyndelsen på et nyt liv, en ny dig. Som sådan er det intet, der skal frygtes eller noget, der skal forårsage unødvendig stress. I stedet skal det gøre dig glad og kan give dig en ny følelse af glæde, hvis du bare lader den. I denne artikel diskuterer vi ti måder, du kan finde lykke ved pensionering.

1. Vær åben og modtagelig – Skift din holdning, så ændrer du dit liv. Pensionering er simpelthen en ny fase i dit liv, som du kan få succes og nyde, hvis du er åben og modtagelig for at gøre det. Det er en tid til at forfølge dine drømme, ambitioner og gøre dine drømme til virkelighed.

2. Planlæg fysiske og mentale aktiviteter – et travlt sind er et lykkeligt sind. Ved at forblive fysisk og mentalt aktiv, løfter du din humør og vil være lykkeligere.

3. Griner og have det sjovt. Tag ikke dig selv så alvorligt. Ved at have det sjovt og ikke tage livet for alvorligt, kan du løfte dit humør og gøre dig selv og andre glade.

4. Vær ikke for indadvendt. Del dine byrder med dem, der elsker og holder af dig. Dette er ikke at sige, at du skal være en bekymringsvorte, men ved at afsløre dine inderste tanker og følelser kan du påvirke din mentale tilstand positivt.

5. Forfølg stimulerende aktiviteter. Find ud af de ting, du nyder at gøre, og gør flere af dem. For eksempel, hvis du nyder at tilbringe kvalitetstid med dine børnebørn, skal du planlægge spildatoer eller andre aktiviteter med dem.

6. Børst din viden op – et uddannet sind er et lykkeligt sind. Ved at udvide dine læringshorisonter kan du blive lykkeligere.

7. Tilbring kvalitetstid med kære – nu når du er pensioneret, har du endnu mere tid til at tilbringe med dem, du elsker. Planlæg frokostdatoer eller kast en fest for familie og venner, så du kan tilbringe kvalitetstid med de mennesker, der betyder mest for dig.

8. Husk de små ting betyder meget – gør noget godt for nogen, og du har det godt med dig selv. Tag dig tid til at skrive nogen en note, der fortæller dem, hvor meget de betyder for dig. Tilbring tid med en ven eller et skrantende slægtning eller engagement i en eller anden form for frivillig aktivitet.

9. Opfyld dine drømme – Overvej at opfylde de drømme, du havde skrinlagt på vej til at opbygge en karriere for dig selv. Dette kan være meget tilfredsstillende.

10. Oprethold en positiv mental holdning – ikke vegetat bare fordi du er pensioneret. Dette er den hurtigste måde at nedbryde på. Opretholde en ungdommelig holdning. Tag nogle hobby op og forbliver aktiv, mentalt og fysisk.

Afslutningsvis er pensionering en tid, hvor du kan være enormt glad og opfyldt. Du kan sikre dig, at dette er sandt ved at opretholde en positiv mental holdning, opfylde dine drømme, huske, at små ting betyder meget, tilbringe kvalitetstid med andre, børste op på din viden, forfølge stimulerende aktiviteter, ikke være for indadvendt, grine Og have en god tid, planlæg mentalt engagerende aktiviteter og vær åben og modtagelig for at opleve det gode liv efter pensionering.

2006 ©

Dr. Cynthia Barnett

Video: Den smukkeste yurt du nogensinde har set!