25 øverste gasgriller sammenlignet

Alt for ofte vandt forbrugere, der søger en high end rustfrit stålgasgrill, over en producents omdømme, udseendet på grillen eller andre faktorer, såsom anbefalinger fra venner eller familie. Nu er dette en ret stor investering, som apparater går, og at konsultere en ekspert på området kan hjælpe med at tage en informeret beslutning. En pålidelig gasgrillspecialist kan hjælpe dig med at evaluere de forskellige funktioner, der findes i disse high end grills og quide dig efter det bedste valg til de funktioner, du foretrækker.

Den enkleste måde at sammenligne producenterne objektivt er selvfølgelig med et diagram! Vores diagram sammenligner Fire Magic, Alfresco, Kenmore Elite, Viking, DCS, Dacor, Lynx, Vintage, Weber Summit Gold D, Wolf, Altima, Turbo, Profire, Phoenix, Tec, Solaire Infrared, Vieluxe, Lazy Man, Jenn Air, Holland , Frontgate, Capitol, Crown Verity, Ducane og Dynasty.

Nogle af funktionerne på diagrammet er:

*BTU Output: Hvor mange brændere, og hvor mange BTU’er er standard?

Du skal lave noget matematik for at bestemme den faktiske varme, din mad vil modtage. Ideelt set vil du have over 95 BTU’er pr. Kvadrat tomme madlavningsoverflade. Hvordan ved du det? Tag dine samlede BTU’er og del den med den primære madlavningsoverflade. Så …. hvis din madlavningsoverflade er 660 kvadrat inches, og de samlede BTU’er er 104.000, er 104.000 BTU’s divideret med 660 kvadrat inches = 157 BTU’s pr. Kvadrat tomme. Det ville være en vinder !!!

*Temperaturområde: Dette er en meget vigtig egenskab, hvis du kan lide at lave en række madlavning. Du vil være i stand til at gøre alt fra brændende bøffer til at bage pizza med en

Stort temperaturområde.

*Brændermateriale kan bestå af støbt rustfrit stål, rustfrit stålplader, støbejern, infrarød og endda støbt messing, der bruges i kommercielle omgivelser. Dobbeltbrændere giver mulighed for indirekte madlavning og bedre varmekontrol. Støbt messing eller støbt rustfrie brændere er din bedste indsats. De vil vare længere og er mere holdbare. Fedt har en tendens til let at brænde gennem metalplader.

*Infrarøde brændere er en mulighed for dem, der kræver en brønd seared bøf. Tænker du på et infrarødt madlavningssystem? Temperaturer på et infrarødt madlavningssystem kan nå op til 1600 grader på nogle grill. Infra-rød madlavning giver mulighed for hurtige, høje temperaturer, der skærer tilberedningstid og hjælper med at forsegle saft-perfekt til at brændende en bøf. Hvis sorte mad eller bøffer er din smagspræference-er infrarød madlavning vejen at gå. Hvis du planlægger konventionel madlavning-gå med en hybrid, der tilbyder infrarøde og standardbrændere. Tip-Sørg for, at du kan konvertere infrarøde brændere tilbage til standard for store parter.

*Rotisserie Backburners er en populær mulighed. Bruges til at koge store kødstykker jævnt, rotisserier bruger meget mindre varme end normal grillning. BTU varierer generelt i kategorien 13-15.000, men de bedste grill tilbyder 18-28.000 BTU’er. Kød, der er kogt ved hjælp af et rotisserie, er generelt saftigere, selvbastede og langsomme ristede. Tip – Se efter en model med en drypbakke for at gøre oprydning lettere. Sørg for at sammenligne det tilgængelige rotisserie -rum, især hvis du vil stege en kalkun eller to.

*En tredobbelt gourmetgrill giver dig mulighed for at bruge gas, infrarød og kul madlavning! Hvor alsidig kan du få !!

*En justerbar rygerboks er perfekt til dem, der nyder den ekstra smag af hickory, mesquite eller andet træ til dit kød. Det gør rygning let. Justerbare ventilationsåbninger giver dig mulighed for at kontrollere mængden af ​​røgsmag for at give den rigtige smag.

*Garanti er en af ​​de vigtigste funktioner at overveje. Kun de bedste grill tilbyder en garanti mod en tilstand kaldet Burn, gennem hvilken der påvirker brænderne.

*Tilbyder den grill, du overvejer, en bordplade -model ? Disse typer gasgriller kan falder ned i et udendørs køkken, der kan tilpasses med dit valg af fliser, stukket eller andre faste overflader, døre, skuffer og andet tilbehør som køleskabe eller dræn.

*Madlavningsgitter: Rustfrit stål madlavningsoverflader ikke rust eller chip. Porcelænskogeoverflader har en tendens til at chip og kunne flage ud i mad. Ingen N.S.F. (National Sanitation Federation) tilknyttede selskaber bruger porcelæns madlavningsnet.

*Madlavning af gitterstørrelse: Hvor mange mennesker fodrer du regelmæssigt? Størrelsen på din publikum bestemmer, hvor stor din grill skal være. Tip-Sørg for, at du kan konvertere infrarøde brændere tilbage til standard for store parter.

*Indre foring: Dette tilbehør udstråler opvarmning mere jævnt til at grille, leder dryppende til bakke og adskiller ventilen og manifolden fra forbrændingskammeret. Dette vil forlænge dine brænderes liv og reducere chancerne for en fedtbrand. Grillhætten dækker kogeoverfladen og hjælper med at fange den opvarmede luft inde. Se efter en dobbelt isoleret væghætte. Hvis du køber en rustfri stålmodel, med en dobbelt isoleret væghætte, bliver den ikke en brun eller blå farvetone. Det vil holde det glans.

*Rustfrit stål smagsgitter: Dette varmefordelingssystem skal være rustfrit stål for lang levetid og holdbarhed. Smagsgitter afspejler al varme op mod grilloverfladen

og fordamper dryp. Du kan tilføje træchips og andre smagsforstærkere til dine smagsgitter for at tilføje et eller andet lur til dit valg af kød.

*Brændstofkonvertering: Vil din grill let konvertere fra naturgas til propan, hvis du vil flytte den fra baghaven til gaden til en blokfest?

*Sidebrændere Giv alsidighed, der giver dig separate kontroller for hver brænder. Sidebrændere tilbyder dig yderligere madlavningsmuligheder og kommer med enkelt- eller dobbeltbrændere. Du

Kan stege nogle pommes frites op eller behandle holdet med sød majs. BTUS spænder fra 12-17.000, men sørg for at kigge efter støbt messing eller støbte rustfrie brændere.

Flere gode muligheder:

*En Power/Wok -brænder giver dig endnu mere madlavningsmangfoldighed. Saute løg eller koghummer! Brunt smør eller dyb steg en kalkun! Har du en fest? En kraftbrænder kan

Rummer en 26 “wok! Med en rækkevidde på 3.000 – 60.000 BTU’er er Power Burner en klar fordel for enhver kok!

*En fuld searplade eller brikettebakke (som også kan fyldes med lavaklipper eller træchips) under kogefladen beskytter brændere og giver mulighed for at smolder, hvilket giver fødevarer mere smag. Se efter en model, der hurtigt blinker drypperne og fjerner opblussen.

*Tilføjelse af et opvarmningsstativ holder mad varm og væk fra direkte varme og giver dig også ekstra madlavning.

*Tilføj en bageplade til din sidebrænder og nyd morgenmad alfresco!

Bevæbnet med disse oplysninger skal du være i stand til at definere dine behov og vælge en grill, der giver dig mange års god mad og gode tider. God fornøjelse!

Video: Guide: Daglig vedligeholdelse af din gasgrill