3 ting at gøre, før du underkaster dig artikelkataloger, plus 4 ting, du ikke må glemme

For alle forfattere og ikke-forfattere derude, er det nu tid til at begynde at grave disse kreative skrivefærdigheder tilbage.

Med moderne kommunikationsteknologi kommer populariteten af ​​informationsbaseret markedsføring, som er en af ​​de ældste og mest effektive teknikker til at få målrettede udsigter til websteder og konvertere dem til købere. Dette er grunden til, at artikelskrivning, indsendelser og publikationer også bliver populære.

Der er allerede mange værktøjer, som folk kan bruge til at gøre processen med at distribuere deres artikler lettere. Selvom dette er uvurderligt med at få indholdet mere eksponering, som kun er halvdelen af ​​historien.

Lad os se først på de almindelige fejl, som nogle mennesker begår, før de indsender deres indhold til artikelkataloger:

1. Udgivelse af indhold, der ikke hjælper dine læsere.

Måske i processen med at skrive artikler tænker du på, at alt hvad du ønskede er links tilbage til dit websted. Og alle besøgende, det kan generere, er fint.

Gæt hvad? Ikke alle artikelbanker og mapper accepterer automatisk dit indhold. Ofte har de nogle retningslinjer og specifikationer for de artikler, de accepterer.

Du kan fordoble antallet af websteder, du kan underkaste dig ved at skrive artikler, som mapperne ønsker at dele med andre mennesker. Alt, hvad det kræver, er en udgiver med hundrede tusinde læsere for at øge dit potentielle publikum natten over.

Skriv de artikler, som udgivere ønsker i deres publikationer, hvis du ønsker, at din artikelmarkedsføring skal fungere den mest effektive måde for dig. Dette betyder også, at du er nødt til at overholde standardretningslinjerne, stave kontrol, undersøge om et godt emne og endda ansætte en forfatter til at producere et godt indhold på dine vegne.

I sidste ende er det hele virkelig et spørgsmål om din side. Du kan begynde at få en lille eksponering fra øgede links tilbage, men på et meget grundlæggende niveau. Eller nyd massiv eksponering fra lidt ekstra tid på at lave kvalitetsindhold.

Det vil være dit valg. Du er muligvis ikke opmærksom på det faktum, at en artikel, der er indsendt på mapper, ikke er beregnet til at have det samme eksponeringsniveau som højt målrettede indhold, der er beregnet på en smal gruppe mennesker.

Lær forskellen mellem disse to, og det vil helt sikkert hjælpe dig med at vide, hvilke slags artikler du skal skrive og indsende.

2. Forvirrende grunden til at fremme artiklerne med grunden til at skrive dem.

I artikelskrivning er der tre vigtige fordele, hvorfor du promoverer dem; Branding, leadgenerering og promovering, som alle er en del af din optimeringsindsats.

Men der er kun en grund til, at du skriver en artikel, og det er at informere dit publikum. Hvis artiklen ikke er fokuseret på dette primære og vigtigste formål, vil den ikke opnå de tre forfremmelsesfordele, fordi ingen vil være interesseret i at læse dem.

Du skal først finde ud af, hvordan du får folk til at læse, hvad der er i din artikel, og få dem til at klikke på din ressourceboks. Du kan opnå dette ved at producere bedre indhold.

3. Undladelse af at maksimere salgsfremmende muligheder for artikelmarkedsføring.

Du ved muligvis allerede, at dine artikler kan hjælpe dig med at generere yderligere links tilbage til dit websted. Men ved du, at du kan få flere besøgende og bedre søgemaskine resultater fra de samme artikler?

Nævn nøgleord på strategiske steder. Bare sørg for ikke at overdrive dem. Nogle bruger endda ankertekster, som også er en effektiv metode. Men det er vigtigt at vide, at flertallet af mapperne ikke er i stand til at støtte dette.

Husk, at det ikke kun handler om linkene tilbage til dit websted. En del af at have det godt i din artikelmarkedsføring bliver afhentet af udgivere med et stort antal målgrupper og få evnen til at udnytte andre mærker på grund af kvaliteten af ​​dit arbejde. Bedre søgemaskine -resultater er også store fordele.

Men disse ting lægger ikke mange penge i lommen. Der er andre faktorer, der kan omdanne din artikelmarkedsføringsindsats til en mulighed, der kan øge din indtjening. Ikke bare øge antallet af besøgende på dit websted.

Start med en plan og sørg for, at din artikel vil tjene den funktion, du havde til hensigt at have.

4 ting, som alle artikler skal have – glem ikke!

Betydningen af ​​artikler på dagens websteder og internetbaserede virksomheder er umådelige. De dikterer meget i succes og drev af trafik til ens websted. Det er blevet et nøgleelement i at få et websted til at arbejde og tjener et overskud. En webstedsoperatør og ejer skal have den gode fornuft til at inkludere artikler på hans eller hendes websted, der fungerer for dem og tjene dem de mange fordele, som artikler kan give til deres websted.

Artikler har været kendt for at være drivkraften i at drive trafik til et websted. Artikler er en faktor i at give site høje placeringer på søgeresultatsider. Jo højere et sted rangerer den større skive af den trafikstrømspasting, han får. Med et stort antal i trafikstrømmen er der også mere overskud og mere potentiale for andre indkomstgenererende ordninger.

Men det handler ikke kun om at fylde dit websted med artikler; De har også visse krav. Disse krav skal være opfyldt for at få de maksimale fordele, en artikel vil give dit websted. En velskrevet artikel vil fange dine kunders øjne og interesse og holde dem tilbage for mere. De vil også være i stand til at anbefale dit websted til andre.

Her er nogle tip til at hjælpe dig og hjælpe dig med at lave dine artikler. Nedenfor vil du læse om fire ting, som alle artikler skal være nødt til at gøre det vellykket og nyttigt med at gøre dit websted til et overskud og trafikflyvning.

• Nøgleord og nøgleordssætninger.

En artikel skal altid være centreret om nøgleord og nøgleordssætninger. Da hver besøgende på webstedet går til et websted, er der dem, der bare kun gennemser, men faktisk leder efter et specifikt noget. Når dette sker, går en søger normalt til en søgemaskine og typer i de nøgleord, de leder efter (f.eks. Toyota Camry, meningitis, skatteadvokat og osv.). Det kan være alt, hvad de vil.

Den vigtige ting er, at du har en artikel, der har de nøgleord, der er relateret til dit websted. For eksempel, hvis du opretholder et bildele -sted, skal du ikke have artikler om biler og deres dele. Der er mange værktøjer på Internettet, der leverer service til at hjælpe en webmaster med at bestemme, hvilke nøgleord og nøgleordssætninger der for det meste søges. Du kan bruge dette værktøj til at bestemme, hvilke nøgleord du skal bruge og skrive om.

• Nøgleorddensitet

Ved, at du har dine nøgleord og nøgleordssætninger, skal du bruge dem fuldt ud. En artikel skal have god nøgleordstæthed for en søgemaskine til at “føle” sin tilstedeværelse. Artikler skal i det mindste have ti til femten procent af nøgleordets tæthed i deres indhold til søgemaskiner for at rangere et sted højt i deres søgeresultater. At få en høj rang er, hvad artikler gør bedst for et websted.

Nøgleordstæthed er antallet af gange, et nøgleord eller nøgleordssætning bruges på en artikel. Antallet varierer afhængigt af antallet af ord, der bruges i en artikel. En effektiv artikel skal have en nøgleordstæthed, der ikke er for høj eller for lav. Med en meget høj densitet går essensen af ​​artiklen tabt og kan slukke for en læser såvel som søgemaskinerne. Det kommer ud som overfor. Et lavt antal kan ignoreres af søgemaskinerne.

• Godt artikelindhold

Ligesom hvad der er nævnt ovenfor, kan du ikke bare gå ud af en artikel med nøgleord. De skal også betragtes som gode læsemateriale. Artikler skal være i stand til at underholde mennesker såvel som at give god information og hjælp til deres behov. Artikler skal skrives godt med korrekt stavemåde og god grammatik. Hvis du vil have folk til at stole på dig, skal du gøre dit arbejde godt og gennemtænkt.

Folk reagerer godt på tal, fakta og statistik. Prøv at få gode oplysninger og så mange fakta som du kan. En god og velskrevet artikel vil øge dit omdømme som ekspert inden for dit valgte felt eller emne. Som flere mennesker tror på dig. De vil være i stand til at stole på dig og dine produkter.

• Forbindelse af artikler

Og en anden vigtig ting at huske. Hvis du vil indsende artikler til Ezines og/eller bidrage med dine artikler til nyhedsbreve og andre websteder, skal du aldrig glemme at medtage et link til dit websted. En lille ressourceboks med en kort beskrivelse af dit websted, og du skal altid placeres lige efter dine artikler, som du har indsendt. Hvis folk kan lide dine artikler, vil de sandsynligvis klikke på linket, der leder dem til dit websted.

Video: Things to do before we go Listening Test