4 grunde til at konsolidere dine studielån før eller før 1. juli 2006

Hvert år rekonfigureres studielånsrenter den 1. juli. I de senere år er denne dato kommet og gået uden grund til alarm, men i år er det anderledes. Som en del af en plan om at helbrede landets budgetunderskud på 40 milliarder dollars, vedtog senatet en plan om at reducere 12,7 milliarder dollars fra det føderale studielånsprogram mellem 2006 og 2011. Virkningen på studerende er en drastisk renteforhøjelse på alle føderale studielån, herunder Stafford -lånet, pluslånet, konsolideringslånet og Perkins -lånet.

1. Studielånsrenteforhøjelse

Efter 1. juli hopper renten på nye Federal Stafford -lån fra en variabel 4,7 procent til en fast 6,8 procent, mens plus lån stiger fra en variabel 6,1 procent til en fast 8,5 procent. Vejen til at undgå disse skyrocketing -renter er at låse ind i dagens lave faste sats ved at konsolidere dine lån.

2. Sidste chance for “i skolen” konsolideringer

I henhold til den nye lovgivning kan studerende, der stadig er i skolen, ikke konsolidere deres lån efter 1. juli 2006. Det er vigtigere end nogensinde for de nuværende studerende og dem, der er i deres afhyggelige tidsperiode for at beslaglægge dette nuværende vindue af muligheder for at refinansiere og låse den aktuelle sats inden 1. juli.

3. Den 1. juli betyder afslutningen på ægtefælles konsolideringer

Et andet studielån, der konsoliderer begrænsning af begrænsning af spousal -konsolideringslånet. I årevis har ægtepar nydt enkelhed og økonomiske fordele ved at konsolidere deres studielånbetalinger. Gifte par har stadig chancen for at drage fordel af denne mulighed ved at ansøge om et ægtefælles konsolideringslån inden 1. juli.

4. Du sidder fast med din långiver

Fra 1. juli har låntagere ikke længere mulighed for at konsolidere eksisterende konsolideringslån med en anden långiver. Medmindre den nuværende långiver ikke tilbyder et konsolideringslån med indkomstfølsomme tilbagebetalingsbetingelser, har låntagere ikke nogen muligheder, når det kommer til at handle omkring mere attraktive tilbud og virksomheder.

trin til at tage på eller før 1. juli

Hvis du ikke allerede har konsolideret dine studielån, skal du kontakte en studielånskonsulent og refinansiere långiver så hurtigt som muligt. Gå online og sammenlign forskellige online lånefirmaer, læs op på låneterminologi, brug online regnemaskiner til at forstå dine potentielle besparelser og komme i kontakt med en studielånekonsolideringsekspert med en liste over spørgsmål.

Konsolidering af studielån tilbyder allerede et væld af fordele, for ikke at nævne den nyeste fordel som en sikker havn fra den 1. juli -renteforhøjelser. Da betalinger kombineres og spredes over en længere periode, reduceres månedlige betalinger, hvilket frigør pengestrømmen for unge voksne, der lige er begyndt deres karriere. Derudover er det kun mere fordelagtigt at have et åbent lån med hensyn til kreditvurdering i modsætning til adskillige åbne lån, der kan sænke en samlet FICO -score.

Refinansiering inden 1. juli giver stadig studerende en sidste chance for at låse lavt renter ind og drage fordel af andre snart at blive nedskåret pengebesparende muligheder og programmer.