5 grunde til at stoppe og tænke, før de tager et sikret lån

Sikrede lån er en populær måde at skaffe penge til husejere på, og der er ingen at benægte, at det at tage en ud kan være en god måde at organisere din økonomi på. Gældskonsolidering, finansiering af boligforbedringer, selv at betale for en ny bil – sikrede lån kan bruges til alt dette. Som med enhver finansiel aftale er det imidlertid kun fornuftigt at tage din tid, når du beslutter, om du skal fortsætte. Når alt kommer til alt, med et sikret lån, kan du satse dit hjem på et vellykket resultat. Så hvilke ting skal du overveje, før du afslutter din ansøgning?

For det første, som bare henvist til, er det en uundgåelig kendsgerning, at det at tage et lån, der er sikret på dit hjem, potentielt kan sætte dit hjem i fare. Hvis du falder bag på dine tilbagebetalinger, kan långiveren ansøge om at beslaglægge din ejendom, udsætte dig for den og derefter sælge den til mindre end markedsværdi for at rydde gælden. Skræmmende, ikke?

Dette er selvfølgelig et ret sjældent resultat, og de fleste långivere er glade for at arbejde sammen med dig, hvis du får problemer ved hjælp af tilbagetagelse som en sidste udvej, men du bør overveje dette omhyggeligt, før du tager et lån, især hvis du ‘ Jeg konverterer den eksisterende usikrede gæld til sikret skønt gældskonsolidering.

Det andet problem med sikrede lån er, at de har en tendens til at være for ret høje beløb og tilbagebetales over en ret lang sigt. Dette betyder, at mængden af ​​interesse, du betaler over hele udtrykket, kan være væsentligt højere, end du måske tror. Selv med en lav april er sikrede lån ikke nødvendigvis en billig mulighed.

For det tredje, hvis du bruger et sikret lån til at udslette nogle eksisterende usikrede gæld, kan du få illusionen om, at dine gældsniveauer er mindsket. Der er så altid fristelsen til at bruge dine kreditkort osv. Til at opbygge friske gæld, så du har nu sikret og usikret gæld hængende over dit hoved, og du vil være i en værre position end nogensinde før.

Et fjerde problem med et sikret lån er, at du i sig selv fjerner egenkapitalen fra dit hjem. Med andre ord, værdien af ​​dit hjem og mængden af ​​gæld, der er sikret på det, vil være meget tættere. I betragtning af at nutidens ejendomspriser er på rekordhøjder, og at mange eksperter forudsiger et fald i den nærmeste fremtid, kan du derefter blive efterladt i den uundgåelige situation med at skyldes mere end dit hjem er værd – det vil sige, du kan falde i negativ egenkapital .

Det femte problem, vi dækker, er også relateret til fjernelse af egenkapital fra dit hjem. Hvis du i fremtiden ønsker at drage fordel af et refinansieringstilbud for at reducere dine prioritetsomkostninger, hjælper det med at have så meget egenkapital til rådighed som muligt for at sikre den bedste aftale. Et sikret lån kan nu skade dine remortgage -udsigter i fremtiden.

Så har alt dette ud af ideen om at få et sikret lån? Det bør ikke gøre, da du stadig kan drage stor fordel af den økonomiske omstrukturering, man giver dig mulighed for at gøre. Det er dog en stor beslutning, og det er derfor, du først skal være opmærksom på de mulige problemer, så din beslutning kan informeres som muligt.

Video: What I learned from 100 days of rejection | Jia Jiang