5 tip til at spare stort på dit næste billån

Hvis du tænker over det, erhverves den mest overvældende del af bilkøbsprocessen, efter at du er blevet enige om en pris, den rigtige lån til din nye eller brugte bil. De fleste forbrugere går ind i bilforhandleren helt uforberedt på låneansøgningsprocessen, og den manglende viden og planlægning koster dem millioner af dollars hvert år.

Hvis du vil oprette en win-win-situation for dig og den bilforhandler, du køber din bil fra, er der fem trin at tage, før du sætter dig ned ved forhandlingsbordet: Få din kreditrapport, Surf før du køber, gå lokalt, tale sproget og være parat til at forhandle.

1.) Få din kreditrapport

Du kan ikke hente en personlig finansieringsartikel, magasin eller bog, der ikke henviser til vigtigheden af ​​at vide, hvad der er på din kreditrapport. På trods af det faktum, at moderne medier har slået os over hovedet med dette råd i de sidste par årtier, kender de fleste ikke deres kredit score eller kontrollerer deres kreditrapport regelmæssigt. Du kan få en kopi af din rapport ved direkte at kontakte de tre kreditbureauer: equifax , transunion og Experian ( tidligere TRW).

At ikke kende din kredit score og detaljerne i din kreditrapport, før du ansøger om et billån, er en monumental fejltagelse. Du vil have enhver pletter på din rapport løst, før du ansøger om et billån, fordi resultaterne af din långivers kreditundersøgelse direkte påvirker din rente.

Din kreditrapport inkluderer: Grundlæggende oplysninger om dig – navn, adresse, personnummer osv.; Dine sene betalinger, enhver udestående gæld, du har, den mængde kredit til rådighed for dig; Eventuelle offentlige poster om dig, såsom domme og konkurser; og forespørgsler om din kredit fra potentielle arbejdsgivere eller långivere.

Og bare fordi du har fanget sene betalinger, ryddet udestående gæld eller ryddet, betyder det ikke, at disse pletter automatisk fjernes fra din kreditrapport. Nogle gange skal du følge op med kreditorerne for at sikre dig, at de rapporterer din forsoning af gæld til alle tre kreditbureauer.

Derudover kan identitetstyveri og/eller svig resultere i falske, ugunstige poster på din kreditrapport. I januar 2006 rapporterede Federal Trade Commission, at mere end 686.000 mennesker rapporterede om identitetstyveri og svigklager i 2005. Stjålet identitet og svig kan resultere i større kreditrapportproblemer.

2.) Surf inden du køber

Du vil være langt mindre fristet til at impulere køb og køre væk fra bilforhandleren med en bil, du ikke har råd til, hvis du har etableret grænser i dit sind, før du begynder.

Du kan spare store penge på dit billån, hvis du har et budget og en type bil i tankerne, før du handler. En nem måde at opnå dette på er at gå online og tjekke forskellige bilforhandlerwebsteder.

Du kan sammenligne og kontrastkøretøjs fremstilling, modeller, stilarter, funktioner og prisfastsættelse.

3.) Gå lokalt

Der er mange nationale bilwebsteder, men vidste du, at mange lokale bilforhandlere nu også er online? Fordelen ved at arbejde med et lokalt bilforhandler kan opveje arbejdet med producenten eller et nationalt websted, når du vil have det bedste inden for kundeservice af høj kvalitet, et forhold til levetiden for din bil og den bedste aftale på dit autolån.

Fordelene ved at få et lån gennem en lokal forhandler ligner grunden til, at hver by i Amerika har en lokalt ejet restaurant, der har stamgæster: lokale virksomheder har en oprigtig investering i samfundet. Denne interesse fører ofte til bedre kundeservice, en mere tilpasset tilgang til salg, og evnen til at få dig et bedre lån, end du vil modtage fra en långiver, der ikke ved – eller pleje – hvem du er.

Endelig kan det lokale forhandler have mere end et sted, hvilket øger dine muligheder for at finde den bil, du har brug for, men tilbyder de samme ensartede bilfinansieringsmuligheder. F.eks /www.conklincarshutchinson.com/ “Target =” _ blank “> Hutchinson bilforhandler og en Newton Car Dealer A>. Så hvis en kunde går til en forhandler og ikke finder ud af, hvad de har brug for, kan de besøge et andet sted og forvente den samme kvalitet kundeservice.

4.) Tal sproget

Der er intet mere frustrerende end at gå gennem hele bilkøbsprocessen, tænke, at du har en god handel og lærer ned ad vejen, som du blev draget fordel af-simpelthen fordi du ikke havde nogen idé om, hvad din salgsrepræsentant talte om.

Fra forhandlerhold til regel på 78S , skal du sørge for at have en forståelse af Nogle af de grundlæggende branchevilkår, der kan kastes mod dig under din transaktion. Med denne viden misforstår du ikke detaljerne eller finder dig selv at underskrive en kontrakt eller papirarbejde, som du ikke forstår.

5.) være parat til at forhandle

Hvis du har fulgt de fire tidligere trin i denne artikel, vil du være bevæbnet med de nødvendige værktøjer til at forhandle den bedst mulige sats for dit billån. Der er ikke noget galt med at shoppe rundt og tjekke med andre långivere for at se, hvilken slags sats de kan tilbyde dig, men du skal huske, at adskillige undersøgelser af din kreditrapport kan gå imod dig.

Og når du gennemgår forhandleren til dit autolån, ønsker salgsrepræsentationen et langsigtet forhold til dig. Dette motiverer dem til at arbejde hårdere for at få den bedst mulige pris for dig. I modsætning hertil begynder en online eller off-site långiver interesser og slutter med lånet-men bilforhandler , yderligere styrkelse af forhandlerens omdømme i samfundet og øget forretning.

Før du sætter dig ned for at få dit næste autolån, skal du tage dig tid til at lave et lille hjemmearbejde, så du kan føle dig sikker på at sikre den bedste aftale til dit autolån. Investering af lidt tid og kræfter, før du gør aftalen, kan gå langt med at skabe en win-win-situation for dig og bilforhandleren.

Video: Tjen flere PENGE ved at have GÆLD?! Derfor er din gæld ikke nødvendigvis dårlig for din økonomi