6 grunde til, at et krydstogt er sådan en fin budgetferie

Et krydstogtskib giver en stor, en pris, ferie og en af ​​de største attraktioner til at booke et krydstogtskib er, at næsten alt er inkluderet i prisen.

Når mange mennesker tænker på en budgetferie, ser de en uærlig rejsende i et roach -inficeret hotelværelse, der spiser uaktuelle sandwich og kører rundt på bybussen. En af de bedste måder at spare penge på en ferie er imidlertid også en af ​​de mest luksuriøse og mest spændende – krydstogtsferien.

Billig indkvartering

Ud over et billigt sted at bo tilbyder et krydstogt også ubegrænset mad, inklusive mange fantastiske buffeter, der er åbne 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Derudover er maden på krydstogtskibe ofte bedre kvalitet til dem i alle undtagen de bedste jordlåste restauranter, og endnu en gang er maden inkluderet i prisen.

Rejser lavsæsonen

Selvfølgelig er det muligt at spare penge ved at rejse i lavsæsonen, og dette kan ofte være en god plan. For eksempel, selvom det er midten af ​​vinteren, og de fleste mennesker ikke tænker på ferier, hvor du er, kan det være varmt og fristende i mange tropiske krydstogtskibsdestinationer.

Det er dog vigtigt at tjekke det lokale vejr og for at undgå regntiden i de destinationer, du overvejer. Styring fri for orkaner, tropiske nedbør og andre vejrproblemer kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit krydstogtskib.

kahytter

Hvis du aldrig har taget et krydstogtskib før, er det en god ide at få råd fra dem, der har oplevet krydstogt. Disse mennesker kan give værdifuld indsigt i den bedste balance mellem omkostninger og komfort for din første krydstogtskibserfaring.

Placeringen af ​​kabinen er en anden vigtig overvejelse, når man booker et krydstogtskib. De indvendige hytter på de nederste dele af skibet er generelt de mindst dyre, mens de højere, større hytter med udsigt over havet er de dyreste.

Rabatter og billige krydstogtskibsaftaler

Det er selvfølgelig ikke altid nødvendigt at shoppe tidligt. Krydstogtskibslinjer har været kendt for at tilbyde nogle fantastiske rabatter i sidste øjeblik for at flytte usolgte hytter eller undgå at forlade en mindre end fuld passagerbelastning.

Der er mange rejsedele i sidste øjeblik, der giver detaljer om disse typer krydstogtskibsaftaler, og disse rejseaftaler i sidste øjeblik er et stort hit med pensionister og andre med tiden til at se verden.

Mad og gymnastiksal

Efter at have spist al den mad, vil du sandsynligvis føle behovet for at træne, og omkostningerne ved krydstogtsferien inkluderer også typisk ubegrænset brug af gymnastiksalen, vægtrummet og sportssteder. Mens mange hoteller tackler på et tillæg for brugen af ​​hotellets gymnastiksal, er det generelt inkluderet.

Forandringsundersøgelse

Omkostningerne ved en krydstogtsferie inkluderer også al underholdning og klasser. Underholdningsmulighederne for en krydstogtsferie er ofte en af ​​de bedste dele af oplevelsen, og mange krydstogter tilbyder ting som filmaftener, teatre, kurbade, natklubber, diskoteker og endda kasinoer.

Der er også nogle gode klasser, der tilbydes af krydstogtskibe, i alt fra origami til bro til ballroom dans. Og igen er disse klasser og underholdningsmuligheder inkluderet i den pris, du betaler for krydstogtet.

Blandt de eneste ting, der ikke er inkluderet i den typiske krydstogtsferie, er alkoholholdige drikkevarer og landudflugter. Mange af de højere priser krydstogter inkluderer endda disse ekstramateriale. Hvis kystudflugter og drikkevarer ikke er inkluderet, skal du sørge for at få en prisliste til landudflugter og drikkevarer.

Det er ofte muligt at spare penge på landudflugter, mens du er på en krydstogtsferie ved at booke ture lokalt i Portside i stedet for at gå med krydstogtslinjen. Bare vær sikker på, at bogen selv udflugter, vil du få dig tilbage til skibet til tiden.

Af alle disse grunde kan krydstogtsferie være blandt de bedste og mest økonomiske af alle ferie muligheder. Evnen til at nyde en uge eller to ugers cruise -ferie til en lav pris er endnu en grund til at elske cruising.

Video: LIVE: Latest news headlines and live events | ABC News