7 unikke måder at få nogen til at smile

Vil du sætte et smil på nogens ansigt? Måske gøre deres dag lidt lysere? Det behøver ikke at tage meget tid eller penge fra din side. Faktisk kan mange ting gøres som en del af din normale rutine og koster lidt eller intet. Du ved ikke, hvor mange mennesker der opmuntres af din venlighed, fordi smil er smitsomme. Prøv en eller flere af disse 7 måder i dag for at sætte smil på deres ansigter.

1. Skriv en opmuntrende note til andre, der har opmuntret dig eller som har brug for opmuntring. Håndskrevne noter, der gives for at opmuntre, ikke kun for at takke nogen for en gave, er sjældne. Det gør håndskrevne noter endnu mere specielle. Start en ny praksis med at sidde ned og skrive en opmuntrende note regelmæssigt. Du starter måske bare en epidemi!

2. Tag en ven ud til frokost eller inviter hende til dit hjem til et måltid. Du vil lære hinanden at kende endnu bedre, end du gør lige nu. Hvis du har lyst til at være mere eventyrlysten, skal du kaste en fest for flere af dine venner og lægge smil på et væld af ansigter.

3. Giv nogen en inspirerende bog at læse. Du vil have det godt med at gøre det, læse bogen vil ændre personen, og de vil tænke på dig, hver gang de læser den.

4. Spørg en ven eller slægtning, om du kan passe på deres barn (r) i en dag eller aften. Hvis du har været forælder, kender du værdien af ​​at være i stand til at have et par timers “voksentid” uden at bekymre dig om børnene. Vent ikke med at blive bedt om at være baby-sit, når det kræves. Tilbud om at gøre det på et tidspunkt, hvor forælderen kan gøre noget sjovt og afslappende.

5. Lever et måltid til nogen, du kender, der er syg eller har en hård tid. Vi har alle været syge og ved, at den sidste ting, du vil gøre, er at være ude af sengen. Der er også tidspunkter, hvor livet er hårdt, og det er svært at gøre alle de daglige pligter. Du kan være en enorm hjælp ved at give et måltid, der kan nydes.

6. Frivillig tid til at støtte din lokale kirke eller velgørenhedsorganisation. Hvert minut, du dedikerer til en kirke eller velgørenhed, vil forårsage mange smil. Du vil sætte et smil på ansigtet på hver leder bare for at hjælpe uden at blive spurgt. Du vil også lægge smil på ansigterne på dem, der hjælpes gennem organisationen.

7. Tak alle, der støtter dig hele dagen. Listen over dem, du kommer i kontakt med, er uendelig. Husk familie og venner, sekretærer, medarbejdere, lærere, søndagsskolelærere, præster, butiksmedarbejdere, vagtmænd, tankstationsholdninger, dem, der leverer din mail og avis og servere på restauranter.

Jeg ved, at dette er en liste over 7 måder at sætte et smil på nogens ansigt, men der er endnu en måde, der ikke kan ignoreres. Afslører et ægte smil til alle, du møder. Du vil opleve, hvor let det er at få andre til at smile!

Video: Tom Chatfield: 7 ways video games engage the brain