Artikelmarkedsføring blev lige lettere for indholdsudgivere takket være RSS -syndikeringsteknologi

Copyright 2006 IWE, LLC. Alle rettigheder forbeholdes.

RSS (Real Simple Syndication) er det store … Buzz rundt på internettet i disse dage på grund af sin kraftfulde evne til at syndikere indhold uden problemer og øjeblikkeligt på internettet til ethvert websted og/eller abonnent, der abonnerede på det pågældende RSS -feed med 100% Garanteret levering.

Hvilken anden teknologi online kan garantere dig det?

E -mail? Jeg tror ikke det.

RSS er det … periode!

Og den skøre ting er, at alle, der offentliggør indhold på deres hjemmeside regelmæssigt, tilpasser sig hurtigt på grund af de mange fordele RSS -tilbud, fordi lad os se det, at opdatere indhold manuelt på et givet websted er en meget tidskrævende opgave, især når du har At gøre det på en dag i dag ud.

Men ved at have et RSS -aktiveret websted, får du ikke kun indhold af høj kvalitet øjeblikkeligt leveret, du kan nu give dit publikum mere indhold med mindre arbejde fra din side, hvilket giver dig mere tid til at fokusere på andre vigtige opgaver, du måske har siddet på tilbagebrænder, når du har tid.

Dette er den største fordel RSS -syndikering giver webstedsejeren og/eller værdsat abonnent.

Nu hvor du har en idé om, hvordan RSS kan forenkle opdatering af indhold på et givet websted, hvad har dette at gøre med artikelmarkedsføring, og hvordan er det til gavn for indholdsudgiveren, der skriver artiklerne?

Nå … lad os tale om det.

Vi ved alle, at indhold er internetets livsblod, og er grunden til, at de fleste kommer online … ikke?

Vi ved også, at RSS syndikerer indhold til det websted, der er RSS -aktiveret og/eller abonnent, der bruger en RSS -aggregator.

Det store spørgsmål, der sandsynligvis flyder rundt i dit hoved, er … Hvordan drager artikeludgivere, der skriver artiklerne, drager fordel af RSS -syndikering?

Svaret er virkelig enkelt.

Har du nogensinde hørt udtrykket … “Internettet er intet mere end et talespil”?

Hvis ikke, har du nu, og det er præcis, hvad RSS -syndikering vil gøre for enhver, der gør eller lige er startet, kan forvente at drage fordel af ved at deltage i artikelmarkedsføringsspil.

Lad os tale lidt mere om dette, så det er klart i dit sind.

Lad os sige, at du skriver din første artikel, og at du formår at lokalisere, lad os sige … 20 artikelkataloger, der tilbyder gratis artikelindgivelser og tilbyder RSS -feeds til webstedsejere og til offentligheden at bruge.

Og lad os sige, at disse 20 artikelkataloger indsamlede alle deres RSS -feeds og indsendte dem til alle de øverste RSS -mapper på nettet, så webstedsejere og/eller personer med RSS -aggregatorer kan finde disse RSS -feeds, så de kan abonnere på dem.

Du med mig indtil videre?

Nu går du og indsender din artikel til alle 20 artikelkataloger og venter på deres svar for at se, om din artikel blev accepteret.

Du tjekker din indbakke og finder ud af, at alle 20 artikelkataloger accepterede din artikel i deres database og ville syndikere den inden for de næste 24 timer.

Bemærk, at jeg sagde ordet “syndikering”. Det skyldes, at når din artikel først er godkendt af den artikelkatalog, og fordi disse artikelkataloger bruger RSS -teknologi til at syndisere nyt indhold til den, der er abonneret, gæt hvad der sker med din artikel?

Det bliver syndikeret til den, der abonnerer på det RSS -feed. Så hvis du indsendte til alle 20 artikelkataloger under hvilken kategori, og der var 200 abonnenter pr. Artikelkatalog, der blev abonneret på det RSS -feed, gæt hvor mange potentielle kunder du muligvis kommer i kontakt med gennem din artikler ressourceboks?

Lad os gøre matematikken … Hvordan har 4000 potentielle abonnenter, hvilket betyder, at du har et potentiale til at modtage 4000 potentielle besøgende på dit valgte websted … helt gratis!

Det er kraften i RSS -syndikering, og det er grunden til, at artikelmarkedsføring er ved at blive en af ​​de nr. 1 måder at markedsføre ethvert websted online.

Jeg skrev denne artikel lige som et hurtigt eksempel på, hvad RSS -teknologi kan gøre for alle, der bruger den på deres websteder, og for dem, der bruger artikler som en del af deres webstedsfremmende strategi, så du kan se, hvordan RSS får dine artikler mere eksponering uden ekstra ekstra arbejde fra din side.

Jeg håber virkelig, at du ser de fordele, jeg skitserede inden for denne artikel, og håber, at du tager de nødvendige skridt til at komme i gang med at skrive dine egne artikler, hvis du ikke allerede er, så kan du også drage fordel af RSS -syndikering som alle andre.

Så … med det sagt, hvad venter du på?