Artikelskrivning og grundlæggende markedsføring af marketing

Vil du vide, hvordan man øger reklamen for dit websted på en sikker og stabil måde? Du er muligvis ikke klar over det, men mange webstedsoperatører bruger det samme trick til at generere trafik til næsten intet.

Som er? Skriv indholdsrige og fokuserede artikler, og send til katalogsider, andre menneskers websteder og ezines. Denne proces kaldes artikelskrivning og artikelmarkedsføring.

Hvorfor skulle en Ezine -udgiver eller webstedsejer gerne sende dine målrettede artikler på deres websteder eller bruge dine artikler til deres postlister? Svaret er, at ikke mange kan producere masser af indhold, der er specifikt og fokuseret. Og masser af indhold af høj kvalitet hjælper med at opbygge trafik til deres websteder og loyale abonnenter på deres postlister.

Her kommer din artikel ind. Til gengæld for en byline og et link til dit websted (kaldet en “ressourceboks”), giver du webstedsejere mulighed for at bruge dit indhold som det er. Ingen har lov til at foretage ændringer i din artikel uden din tilladelse.

Her er nogle andre fordele til artikelskrivning og artikelmarkedsføring:

* Få “ekspert” -status, når du deler din viden og ekspertise. Bare se på de mennesker, der skriver avissøjler. Du får til at se ud som en ekspert, når dine artikler er lagt ud i et par artikelkatalogwebsteder, og når du skriver om en række emner, der vedrører det samme nicheområde.

* Du kan gøre noget nifty preseller. Dette er især hvis din artikel appellerer til et nichepublikum, der er sulten efter nogle specifikke oplysninger. På den måde har du allerede formidlet dig selv, når de klikker over til dit websted.

* Du får flere links til dit websted. Derefter ville du være i stand til at forbedre din søgemaskinepositionering lige ved din “link popularitet”. Når din artikel er lagt ud på en anden persons websted eller en artikelkatalog, er det sandsynligt, at den forbliver der i lang tid.

* Du leverer et fremragende værktøj til at hjælpe dine tilknyttede virksomheder. Dine tilknyttede selskaber vil sandsynligvis promovere dig oftere og mere effektivt sammenlignet med dem, der ikke yder sådan hjælp.

* Det er også fremragende til at opbygge en opt-in e-mail-liste. Statistikker viser, at et udsigter i gennemsnit besøger dit websted syv gange, før du klikker på en købsordre. En konstant strøm af e -mails (med hans/hendes tilladelse) med regelmæssige intervaller kan hjælpe med at nedbryde “forsvar” og opbygge relationer. Når forholdet først er opbygget, bliver salget af salg eller salg af andre produkter og tjenester lettere.

Så har du brug for at have en flair til at skrive for at du kan skrive? Absolut ikke. Du skal bare huske kun to enkle regler:

* Sæt dine tanker naturligt ned. Ligesom hvordan du ville forklare en ven om dette emne over en kop te.

* Skriv ganske enkelt. Dårlig grammer hjælper ikke. Komplicerede sætninger og sætninger, der fortsætter og fortsætter for evigt, hjælper dig muligvis ikke med at få din besked på tværs. Så gør din artikel en let læsning.

Hvad er nu en nem måde at komme i gang med at skrive? Tænk på centrale problemer, som dit publikum sandsynligvis har, og skriver derefter en artikel, der giver løsningen. Et par nøgleeksempler her skal hjælpe med at starte din skrivning:

10 måder at hjælpe dig …..

5 Ekstremt nyttige ressourcetips, som du skal vide om ….

7 Tidsbesparende tip til ….

1 gennembrud tip det …..

Du kan organisere din artikel på denne måde: en introduktion (du kan identificere de problemer, som dine læsere står overfor, og din egen novelle eller oplevelser), listen over punkter (“løsningen”) og et afsluttende afsnit (beder dine læsere om tage noget handling).

Når du er færdig med at skrive, skal du få nogen til at dyrlæge gennem din artikel. Alternativt kan du vente et stykke tid senere og se på din artikel igen. Forbedre det og kontroller for grammer og stavemåde.

Derefter er det tid til artikelmarkedsføring. Indsend din artikel til artikelmeddelelseslister og artiklelger som http://www.articlemap.com. I din indsendelse skal du sørge for, at dine artikler overholder specifikke retningslinjer, der kræves af udgiveren.

Artikelmarkedsføring kan generere besøgende trafik til dit websted, når dine artikler bliver offentliggjort og syndikeret over hele verden. Når du skriver og indsender flere artikler, vil trafik til dit websted bestemt hente hastighed!

Video: How to convert Pdf to World| Fiverr how to make money| copy paste job| earn money online|online work