Artikler er den hurtigste måde til dine kunders tegnebog

En måde at promovere dit websted og produkt kan opnås gratis på. Som en yderligere bonus kan denne “gratis” metode øge dine websteder og salg, fordobling og endda tredobling af din indkomst.

Artikler. En af de nemmeste måder at markedsføre dit websted for at generere trafik og øge din indtjening.

Hvordan virker det?

Skriv artikler, der vedrører dit websted, og send dem til “gratis indhold” -indgivelseswebsteder. Let at gøre, tager lidt tid og kan øge din webstedstrafik, salg og selvfølgelig din indkomst.

Hvordan kan artikelskrivning øge trafik og indkomst?

Artiklen på det gratis indholdswebsted indeholder et link til dit eget websted. Læsere, efter at have læst dine artikler, kan vælge at klikke på linket og besøge dig et uventet besøg. At have dem på de gratis indholdswebsteder gør også disse artikler tilgængelige for andre webmastere, der måske ønsker at offentliggøre den artikel på deres websted.

Hvis de gør det, vil din artikel indeholde et link tilbage til dit websted. Og enhver, der læser artiklen på dette websted, kan stadig klikke på linket for at besøge dit websted.

Efterhånden som listen over dine offentliggjorte artikler bliver større, og flere og flere af dem vises på forskellige websteder, stiger det samlede antal links til dit websted også. Større søgemaskiner lægger en masse betydning på indgående links til websteder, så de kan bestemme vigtigheden af ​​et bestemt sted.

Jo mere indkommende links webstedet har, jo mere vigtige søgemaskiner vedhæftes til det. Dette øger derefter dit websteds placering i søgeresultaterne.

Hvis du webstedet er i promovering af et produkt eller en tjeneste, vil de links, som dine artikler har opnået, betyde flere potentielle kunder for dig. Selv hvis besøgende kun gennemser gennem, ved du aldrig, om de måske har brug for det, du tilbyder i fremtiden.

Der er også dem, der allerede har specifikke ting, de har brug for i deres sind, men endnu ikke kan beslutte mellem de mange valg online. Chancerne er, at de kan snuble over en af ​​dine artikler, bliver interesseret i det indhold, du skrev, gå til dit websted og blev lokket af dine kampagner. Se hvor let det er?

Søgemaskiner indekserer ikke kun websteder, de indeks indekserer offentliggjorte artikler. De indekserer også enhver artikel, der er skrevet om dit eget websteds emne. Så når nogen søger efter det samme emne, har listen over resultater dit websted eller kan endda vise de artikler, du har skrevet.

Og til at tænke, blev der ikke brugt nogen indsats fra din side til at bringe dem til dit websted. Bare dine offentliggjorte artikler og søgemaskinerne.

Det er ikke underligt, hvorfor mange webmastere pludselig genopliver deres gamle skrivestilarter og tager sig tid til at skrive flere artikler om deres websted end at gøre andre midler til forfremmelse.

At få deres websted kendt er lettere, hvis de har artikler, der øger deres links og trafik og gør det tilgængeligt for besøgende, der søger på internettet. Da mange mennesker nu tager deres købsbehov online, er det at have dit websted på søgemaskinerne gennem dine artikler en måde at fortælle dem om dig og din virksomhed.

Den gode ting med artikler er, at du kan skrive om ting, som folk gerne vil vide om. Dette kan opnås på den letteste stemning, men professionel måde, med lidt ikke-så-åbenlyst salgstigning tilføjet.

Hvis du tænker over det, bruges kun et par minutter af din tid på at skrive en artikel og indsende til gratis indholdssite. På det korteste tidsrum er disse også distribueret til flere steder, end du kan tænke på. Allerede før du ved, hvad der sker, får du flere besøgende, end du tidligere havde haft.

Hvis du tror, ​​du spilder din tid på at skrive disse artikler, hurtigt frem til det tidspunkt, hvor du vil se dem trykt og bredt spredt på internettet. For ikke at nævne den pludselige opmærksomhed og interesse, som folk giver dit websted og dine produkter eller tjenester.

Prøv at skrive nogle artikler, og du vil være sikker på den pludselige stigning i webstedstrafik, linke popularitet og interesse. Inden du ved det, vil du fordoble og endda tredoble din indtjening.

Intet som at få fordele for noget, du fik gratis.

Mark Wilkins

Video: Roblox Data Breach – Leaked Internal Company Documents