Australske Tall Ship Cruises

Hvis du leder efter en unik og sjov måde at turnere i Australiens kyst, er et krydstogt på et højt skib det perfekte eventyr for dig. Høje skibe er store sejlskibe, der traditionelt er rigget med et antal master og sejl. Høje skibe inkluderer klippere, barquentiner og skonnerere. De fremkalder billeder af gange lang tid, af pirater, erobrere og oversøiske opdagelsesrejsende. I Australien er der en imponerende flåde af sådanne fartøjer og ture er bredt tilgængelige. For en levetid for en levetid skal du ikke gå glip af et australsk Tall Ship Cruise.

De bedste australske krydstogter sejler i vandet i Queensland ud for den nordøstlige kyst. De tropiske farvande i Koralhavet er af en krystalblå og er prikket med små øer at udforske. Snorklingen er fremragende, især i den nærliggende Great Barrier Reef. Tall skibskrydstogter er fuldt udstyret for at give de besøgende mulighed for at snorkle og endda dykke fra nogle fartøjer. Mens skibet er forankret i nærheden af ​​en af ​​de utallige øer, kan passagerer svømme og dykke ud af dækket. Under rejsen kan gæsterne solbade på dækket og endda hjælpe med at hejse sejlene og styre skibet. Et højt skibskrydstogt lover at være en spændende oplevelse for alle de ombord!

Der er en række forskellige ture til rådighed fra en-dags ture til seks-dages ture og høje skibskrydstogter sigter mod at imødekomme gæsterne. Ture inkluderer normalt alle måltider såvel som snacks midt på morgenen og midt på eftermiddagen. Menuerne har en gourmetblanding af lokal skaldyr og internationalt køkken. Alle måltider er kogt ombord, og de fleste skibe er udstyret med en bar og et godt udvalg af australske vine. Specielle menuer er også tilgængelige for børn. Størrelserne og belægningen af ​​hytterne varierer afhængigt af skibet. Værelser med dobbeltsenge og familiestørrelse fås normalt med sengetøj og linned leveret. Gæster bliver forkælet af den fremragende service og køkken ombord på de høje skibskrydstogter.

Hvilken bedre måde at fejre en speciel lejlighed end på et højt skibskrydstogt? Disse krydstogter er en romantisk måde for nygifte at tilbringe deres bryllupsrejse. Forestil dig sejlads på et majestætisk skib omkring de tropiske øer. Honeymooners kan bo i en dobbelt suite og nyde al den magiske og romantik i havet, mens de modtager førsteklasses service. I fødselsdage kan andre lejligheder eller bare for sjove besøgende også arrangere et tematisk krydstogt ombord på et højt skib. Piratkrydstogter, der passer perfekt til udseendet og følelsen af ​​høje skibe, er en masse sjov. Hele besætningen indgår i karakter, der leverer underholdning og sørger for, at gæsterne spiser, drikker og er glade! Nogle gæster kan endda komme til at gå planken! Andre tema krydstogter er tilgængelige efter forudgående anmodning og skal planlægges på forhånd. Et højt skibskrydstogt er garanteret at give det mest sjove, man kan have, hvad enten det er en romantisk bryllupsrejse eller en eventyrlig piratturné.

Høje skibskrydstogter i de smukke australske farvande vil udløse romantikken og fantasien i alle passagerer. Charmen ved det høje skib kan få en til at føle, at de lever i en anden æra, kun med al den luksus, der er tilgængelig i dag. Det anbefales stærkt til mennesker i alle aldre, børn, familier, unge og par. Et højt skibskrydstogt er den perfekte måde at udforske de fantastiske bredder af Australien.

Video: Tall ship sailing in Sydney Harbour Australia