Balance mellem arbejdsliv og liv

Balance. Det er et dejligt ord, men virkeligheden er svært at fastlægge. Det sætter os måske ikke engang på det rigtige spor i vores 21. århundrede søgen efter opfyldelse og lykke. I denne artikel vil vi tale om integration af arbejde og familieliv, der ikke begynder med arbejdspladsen og arbejdsgiverens rolle i at sortere tingene, men med personen og hendes prioriteter.

Generelt end folk taler om balance mellem arbejde og liv, betyder de udfordringen med at styre deres familieforpligtelse, når de har fået børn, mens de jonglerer med kravene i en karriere. Det er det traditionelle fokus, men konceptet har udviklet sig en hel del. Der er nu mange yngre mennesker i arbejdsstyrken i slutningen af ​​20’erne og begyndelsen af ​​30’erne, som måske ikke engang har hjem eller familie, men de vil have en følelse af balance i deres liv.

Vi tænker ofte på en slags perfektion, hvor intet er ude af sted, der er ingen stress, og dette er selvfølgelig urealistisk. Det betyder automatisk en afvejning mellem arbejde og liv. Hvis jeg giver mere tid til min familie, kan jeg ikke gøre mit job ordentligt, eller hvis jeg bruger mere tid på det job, vil min familie lide. Alligevel vil jeg være i stand til at have det hele til at gøre det hele lige nu.

Lad os tænke på integration, hvilket betyder at bringe de forskellige stykker i vores liv i en sammenhængende helhed. Vi har hver især mange roller, mål, ansvar og livsplaner. Vi er nødt til at få det sammen. Den attraktive idé med at finde måder at bringe livet ind i en enhed vil give os den harmoni og lykke, vi søger.

Erfaringen viser, hvad mennesker, der har meget klare prioriteter og deres egen klare definition af succes, lykkes bedst med at afbalancere deres liv. De ved, hvad der er vigtigst i deres liv. Dette er mennesker, der kan sige, før det sker: Hvis jeg skal tage et valg, hvis arbejde og familie kommer head to head, ved jeg, hvad min største prioritet er. Mennesker, der er klar over, at det kan have langsomt deres karriere i en periode, måske mens et barn er yngre, og har et mindre krævende job, så de kan have mere tid derhjemme. Og de kan være i fred med det, fordi deres definition af succes ikke nødvendigvis er den, som samfundet fortæller dem.

Normalt er vi nødt til bare at gennemgå livet og lade den nye forfremmelse eller de nye krav fra jobbet diktere, hvad du gør, for at føle, at du ikke har et valg. Dette er ikke afbalanceret Life Road. Vi er nødt til at stoppe og reflektere, kommunikere mere med din mand, din kone, din manager på arbejde og dybest set være mere pro-aktiv.

Dagens sandhed er, at vi har for meget at gøre. Teknologi har ændret tingene og gjort folk tilgængelige 24 timer i døgnet og indgreb på den fredelige tid, folk plejede at have. Alligevel ændrer nogle ting ikke. Vi har stadig 24 timer i døgnet. Vi har alle den samme mængde tid, og hvordan vi bruger det kommer ned på et personligt valg.

Disorganiseringstrækene kommer normalt fra at undgå valget og forsøge at gøre for meget. Selv en simpel ting som, hvad skal vi spise til middag i aften? Kan blive et enormt job, hvis vi føler, åh, jeg har meget arbejde og vil ikke være i stand til at handle med dagligvarer. Det er klart, hvis vi har viden og færdigheder til at gøre noget enklere, end vi vil få mere tid. Dette er, hvad Aceplanner er bygget på – ved hjælp af gode systemer til at forenkle daglige opgaver, så du ikke bruger overdreven mængder tid på arbejde.

Til afbalanceret livsplanlægning og andre grundlæggende ledelsesevner skal bruges hjemme såvel som på arbejdspladsen. En af grundene til, at mange mennesker foretrækker at gå ud for at arbejde på at arbejde derhjemme, er det, vi er meget organiseret på arbejdspladsen, vi bruger tidsstyring der, og så kommer vi hjem og bare kører på bølgerne, forbruger os med det seneste problem Det er skåret op.

Der er dog ikke noget galt i at ville gå ud på arbejde. Vi har brug for flere interesser for at berige vores liv, og mange gange har vi talenter, som vi er nødt til at give til arbejdspladsen og til verden. Men det er sandt, at arbejde på jobbet ofte er mere attraktivt, fordi det er mere projektorienteret og meget lineært, og i slutningen af ​​det stykke arbejde får vi ros og en følelse af gennemførelse, mens det hjemme hver dag er det samme ting.

Mennesker har visse grundlæggende behov, der skal tages hånd om hver dag, og selvom vi kan føle en følelse af præstation, at vi har organiseret noget derhjemme, bliver det snart snavset igen, eller et andet måltid bliver nødt til at være Sæt på bordet. Og dette betyder at ændre din følelse af, hvor du får din tilfredshed – ikke kun fra at udføre opgaven eller fra processen med at gøre det, men fra motivet.

Vi forventer alle en belønning eller ros for afsluttet arbejde. Mangel på belønning vil dræbe vores ønske om at arbejde, hvad der fører til reduceret produktivitet. Derfor foretrækker vi at arbejde for andre end at gøre noget for os selv. Lov dig selv en belønning for at gennemføre hver opgave eller afslutte det samlede job. Lad dig for eksempel se en interessant film, når du er færdig med at udvikle side eller ny promoveringsplan.

Video: Et ”Lindab-liv” i balance