Boksehandsker

Foretag en online søgning efter boksehandsker, så får du flere resultater returneret, end du ved, hvad du skal gøre med! Først og fremmest skal du bestemme formålet med dine handsker. Er de til fuld kontaktboksning? Martial Arts Sparring? Uddannelse? Taske arbejde? Aerob kickboksning? Fastlæg, hvilken slags kampe du planlægger at deltage i først. Se derefter på de forskellige stilarter, størrelser og vægte.

Gå først til enhver sportsudstyrsbutik eller eBay og afhent et lagerpar handsker. Men vil de beskytte dig, og vil de hjælpe dig med at blive en bedre fighter? Eller er de dybest set værdiløse? Mange krigere vil fortælle dig, at læderhandsker er de bedste. De koster måske lidt mere (sandsynligt), men du får et kvalitetspar, der giver bedre støtte og vil vare længere. Bemærk: Med henblik på denne diskussion antager vi, at du ikke er en fitness -klasse eller hobbyistbokser.

Du får virkelig det, du betaler for. Men det er i orden i nogle tilfælde. Hvis du ikke er i Golden Gloves eller planlægger at være en deltager på udfordreren, har du muligvis ikke brug for $ 400 handsker. Men hvis du bruger $ 15 på et par, skal du ikke forvente at være den næste Oscar de la Hoya. Hvis du er seriøs med sporten og ikke bare prøver den for at se, om du kan lide det, eller endda bare med jævne mellemrum ramme posen som en hobby, skal du investere i et godt par handsker.

Handskens vægt er også vigtig. Du vil være i stand til at finde vægte fra 10 til 20 ounces. I de fleste professionelle boksekampe bærer krigere normalt 10 oz handsker. Til træningsformål vejer de fleste handsker imidlertid 12 oz, 14 oz og 16 oz. Jo tungere handsken er, jo mere beskyttelse tilbyder den. For begyndere anbefales 14 oz og 16 oz handsker. Til sparringsformål er 16 oz boksehandsker standard.

Få den rigtige størrelse. De fleste handsker er størrelse små, mellemstore og store størrelser. I gennemsnit vil mænd bære store, kvinder vil bære medium og ungdom vil bære små. Naturligvis vil dette variere, hvis man har usædvanligt store eller små vitter. Nogle producenter varierer også lidt, men for det meste er størrelsen ret standardiseret.

En anden faktor, der skal overvejes, er lukningen på handsken; Foretrækker du velcro eller snørebånd? De klassiske stilboksehandsker, som du altid ser i præmiekampe, er bundet på snørebånd. Ligesom at snøre dine sko, giver snørebånd en dejlig tæt pasform. Det tager to mennesker at få blonder op handsker på.

Fordelen ved at købe et par boksehandsker med velcro -stropper er, at du nemt kan sætte handskerne på og fjerne dem selv. Hvis du nogensinde har forsøgt at snøre et par handsker, når ingen er i nærheden, er det næsten umuligt. Til din gennemsnitlige person og generelle træningsformål er handsker med velcro -stropper meget acceptable.

Det er ikke for svært at købe et anstændigt par bokse / sparringshandsker. Det tager bare lidt mere tanke om, at blot at køre til din yndlings sportsudstyrsbutik og hente et par, der er til salg. Bestem, hvilken type der passer bedst til dig. Vis mig nu nogle kombinationer!

Vi anbefaler dig at besøge dette websted for god pris www.rizcorp.biz

Video: Sådan vælger du boksehandsker