Booker en krydstogtsferie

Krydstogter er de mest alsidige ferier, uanset hvad din alder. Ikke kun det, det er en fantastisk måde at bringe hele familien på, men stadig have tid alene med din ægtefælle, mens de kun børns aktivitetskoordinatorer tager ansvaret for dine børns sjove.

Det første skridt til at sammensætte en fantastisk krydstogtsferie er at finde dig selv et rejsebureau, der er specialiseret i krydstogter eller at booke direkte via et krydstogtsted.

Før du kontakter rejsebureauet, selvom du har brug for at bestemme, hvornår du skal, hvor du skal hen, og hvorfra port vil du afvige, og som du vender tilbage til.

Der er nogle sæsonbestemte tommelfingerregler om din destination. Hvis du er begrænset i den tid på året, kan du slippe af sted, så er du også noget begrænset i din destination. Du kan for eksempel ikke sejle i Kenai -halvøen i Alaska når som helst i løbet af sommeren. Europa har også omtrent den samme sæsonbestemte begrænsning. Hvis du planlægger at gå ud i foråret eller efteråret, vil du måske overveje en udflugt op og ned ad Panamakanalen. Næsten enhver tid på året, inklusive vinteren, kan du sejle til Asien eller Caribien.

Bestem, hvem der skal gå med dig. At vide, om børn eller seniorer vil være en del af din feriegruppe, vil påvirke, hvilken tur der tilbyder de bedste valg af underholdning til dit parti. Faktisk er det bedst at samle alle sammen eller gennemføre en telefon- eller e-mail-diskussion om, hvad alle vil gøre. Du skal vide, om håndværk er vigtigt; Hvor mange skal til lounge ved poolen; Hvem vil gå af og udforske ved det første landstop; Hvem foretrækker eksotiske placeringer, og hvem vil hellere bare spille shuffleboard.

Størrelsen på skibet kan også være vigtig. Større skibe har en lang række underholdningsmuligheder, såsom dans og sceneshow, selvom mindre skibe kan give et lavere gæsteforhold og dermed mere personlig opmærksomhed på dine behov.

Ved, hvor meget du og de andre kan bruge. Hvis penge er et kritisk faktor, skal du kigge efter rabatter til reservation tidligt eller starte på en anden dag eller anden uge fra din oprindelige anmodning. At forblive fleksibel kan spare dig for betydelige penge. Spørg også om portgebyrer. Disse er normalt ikke inkluderet i de citerede krydstogtsomkostninger og kan koste dig meget. Det forventes også, at du tip plads stewards og ventepersonale.

Hvis du ikke går som en stor gruppe, og du måske er interesseret i at lære dine kolleger at kende, skal du være sikker på og spørge om disse rejsendes sædvanlige demografi. Hvis du er 20 noget, og det er et babyboomer -krydstogt, er du egnet til at kede dig. Hvis du bringer dine klasseskoler, og de fleste af de andre børn er i deres teenagere, har de ikke nok legekammerater, og du vil være deres underholdning til omfanget af krydstogtet.

En meget vigtig forespørgsel, der også skal foretage dit rejsebureau, er formaliteten af ​​det krydstogt, du overvejer. Hvis du dukker op med en kuffert fuld af badedragter, shorts og solcreme for kun at finde ud af formel kjole, kræves du ved middagen, vil du være flov eller sulten i hele udflugten.