Breville Juice Fountain – Hvorfor er det den bedste juicer?

Denne juicer er en banebrydende fornemmelse, faktisk er Breville 800Jexl Juice Fountain Elite Juicer blevet mærket ‘The Supreme Juicer på markedet’ af dem, der brugte det ud over dets detailhandlere. Breville -samlingen af ​​juicers oprettet med de hjemmebrugere, der insisterer på toppen af ​​rækkeområderne i tankerne, og de brugere, der er oprigtige i deres ønske om, at deres juice skal være absolut topkvalitet, ud over dem, der insisterer på et højt magtniveau For deres juicer, faktisk er Breville Juice Fountain en bedre kvalitet Juicer sammenlignet med de utroligt dyre juicers, som professionelle juicebarer bruger.

Derudover stiller Breville 800Jexl Juicer langt færre vedligeholdelseskrav til dig tid, og sammenlignet med andre juicers, der er tilgængelige Tid ud over at have et langt højere niveau af brugerbeskyttelse indbygget end tidligere modeller. 800JEXL -modellen Juicer forventes at være en model, der bruges i hjemmet, men den magt, den formidler, er uovertruffen i Institut for Hentning af Juice fra grøntsager ud over både faste og formbare frugter. Forsamlingen, der er lavet af støbt støbt zink og rustfrit stål, i forbindelse med holdbarheden af ​​Breville Juice -springvand og dets slående udseende, er et positivt tegn på, at Breville -saftmændene er skabt med en lang levetid i tankerne. Dens kraftfulde 1000W italienske to hastighedsmotor har en indbygget hastighedssensor og har integreret computerovervågning, og derudover har denne juicer en 3-års garanti.

75 mm foderrøret er centraliseret formidler hele frugter øjeblikkeligt til midten af ​​gitterskiven er en kendsgerning, som er en delvis afklaring af den forbløffende præstation af denne juicer. Disse handlinger hjælper med realiseringen af ​​en konstant tophastighed på 13.000 omdrejninger pr. Minut af denne enhed, som har konsekvenserne af uovertruffen juice -hentning og en usædvanligt tør papirmasse. Denne juicer er langt foran sin nærmeste konkurrent inden for præstationsområdet, og i det øjeblik du har brugt den selv, vil du endeligt være i overensstemmelse med Avowal, at Breville 800 Juicer er ‘den øverste juicer på markedet’.

Breville Juicer 800Jexl har en meget bred vifte af funktioner. Disse inkluderer et dybt redskab til at tvinge hele grøntsager og frugt gennem det brede foderrør samt en 3,5 liters glide-out papirmasseholder, der har facilitet til at rumme en stor mængde papirmasse samt en let rengørbar konfiguration for at sikre, at rensning Bagefter er det problemfri, derfor får denne juicer afstemningen for saftprisen, der er nemmest at rengøre. Rengøringen af ​​mikro-mesh-skærmen hjælpes med inkluderingen af ​​en nylon-børstebørste.

Juiceren er udstyret med en potent 1000 watt -motor. Juicer-pakken inkluderer en banebrydende ekstra bred 3 tommer feed-rør, der kan passe til hele gulerødder, tomater og æbler osv., Og du får saftopskrifter for at give dig muligheden for at forbedre den smag og ernæringsmæssige værdi af alle måltider, du serverer fremover. Pakken er også ledsaget af 1 liters juice -beholder med låg og greb og en integreret skumseparator.

Breville Juicer’s Feed Channel er en patenteret mammut, og den er skabt af rustfrit stål. Juicers die cast metal piedestal er skabt for at være tunge. Alle komponenter er samlet fra hårdt rustfrit stål. Breville 800 kan juice hurtigere end den gennemsnitlige juicer, fordi du har brug for at skære op på en af ​​dine frugt eller grøntsager, før du bruger dem.

Den specialiserede saftingsteknik, der anvender mikro-mesh-filteret, udleverer op til 50% mere juice, når lydstyrken sammenlignes med typiske saftkere. Denne juicer har en 2 -trins elektronisk kontrol ud over den forventede ‘off’ -knap. Breville Juice Fountain vejer i området 21 pund og sendes i en kasse, der måler 17x11x19 “. Juiceren er ledsaget af en 3 -årig motorgaranti og 1 års komponenter garanti samt en rengøringsbørste og en bogbog

Video: Wilfa SJ150A Slowjuicer