Brug kraften i dine tanker

Den største magt, vi nogensinde har fået, er kraften i vores tanker.

Der er en intelligens inde i os, der kan hæve vores liv på det højeste niveau.

Alle bør lære at samarbejde med denne intelligens, der er organiseret for at reagere på vores intentioner og skabe med os et liv med overflod og lykke.

Frihed, lykke, rigdom, kærlighed, venskab, sundhed og rigdom er vores fødsel ret.

Vi er blevet skabt til at leve vores liv i frihed, sundhed og rigdom. Hvis vores liv ikke ser sådan ud, betyder det, at vi blokerer os for vores tanker. Vores tanker er meget magtfulde instrumenter, vi bruger til enten at skabe lykke og rigdom eller sygdom og fattigdom.

Hvis dit liv ikke ligner det, du drømmer om, betyder det, at du har tanker, der går imod dig. Dine tanker skaber dit liv. Hvis du vil ændre dit liv, skal du først ændre dine tanker.

Du kan vælge dine tanker. Ingen i verden kan sætte en tanke i dit hoved uden din tilladelse. Dit sind tilhører dig! Det er dit job at kontrollere dine tanker! Du er mester i dit hoved, du er gaurdian af dine tanker. Du kan ændre dem. Vælg de tanker, der bringer dig de ønskede resultater.

Tænk aldrig på en ting, du ikke ønsker at ske.

Læs det igen: Tænk aldrig på en tanke, at du ikke ønsker at blive sand.

Det betyder: Tror ikke noget negativt om dig selv, hvis du ikke ønsker, at denne tanke skal blive reel. Hvis du ikke ønsker at være dum, skal du stoppe med at tro, at du er. Hvis du ikke ønsker at være fed, skal du stoppe med at øve i dit hoved, hvor fed du er nu. Hvis du ikke ønsker at miste din kæreste eller kæreste, skal du stoppe med at tænke på denne mulighed.

I stedet for disse destruktive tanker, skal du vælge tanker, der styrker dig. Vælg at tænke på, hvor intelligent du er, og du vil være! Vælg at tænke på, hvor smuk du er, og du vil skinne som en stjerne! Vælg at tro, at du er elsket, og det vil du!

Tanker er energi. Hver tanke bærer et energiniveau. Dit valg: Eller du vælger tanker, der sænker dit energiniveau, eller du vælger tanker, der øger dit energiniveau.

Det er i dine hænder! Eller bedre: Det er i dit hoved! Hvordan du vil føle og handle afhænger af, hvad du synes. Hver handling og følelser går forud for en tanke.

Du kan vælge tanker, der blokerer dig eller endda lammer dig.

Det er ikke vanskeligere at se dine tanker for at kunne vælge dem bevidst. Det er bare et spørgsmål om træning og bevidsthed.

Når du har lært, hvordan du bliver mester i dine tanker, bliver du mesteren i dit liv!

Hvis det at kontrollere dine tanker virker for vanskelige for nu, kan du begynde at se din mund. Lad aldrig komme ud af din mund noget, du ikke ønsker at ske! Ønsker aldrig en uflaks for nogen, hvis du ikke ønsker, at dette skal indse. Se din mund, se dine ord, se dine thoughs og blive skaberen af ​​dit eget liv!

Dit liv afhænger ikke af andre. Det afhænger af din egen evne til at mestre dine tanker.

Video: ASMR STAR WARS | SITH LORD