Celebrity Cruises, dine mest vidunderlige ferier.

Hvorfor tage en berømthedscruise ferie? Nå, med alle tilgængelige krydstogtskibe, alle krydstogtsdestinationer og prisområdet, er der krydstogter til at behage enhver rejsende, uanset hvor slynget det.

I vores hurtige samfund er det en meget omkostningseffektiv og tidseffektiv måde at tage en ferie på. Tænk på den tid, der er involveret i at køre dig selv til mange forskellige destinationer, pakning og udpakning på hvert hotel og forsøge at finde restauranter og personlige tjenester. På et krydstogt kører du ikke nogen steder i 7, 10, 14 dage eller endnu mere. Selv hvis du var på en busstur med en anden, der kørte, trækker du rundt om dine kufferter og pakker det hele tilbage på hver nye destination. På et krydstogt tjekker du din bagage, når du tjekker ind, og den vises automatisk i din hytte, stue eller suite. Du er hjemme og behøver ikke at pakke i løbet af krydstogets varighed. Og maden er legendarisk! Hvert skib har mange restuaranter, der er bemandet af kokke i verdensklasse, og omkostningerne ved maden er inkluderet i prisen på krydstogtet. Ved hver havn er guidede ture tilgængelige, så du vil ikke gå glip af nogen af ​​de lokale attraktioner. Du behøver heller ikke huske dine børn konstant. Overvågede aktiviteter som vandski er tilgængelige for at holde dem optaget. Og i slutningen af ​​dit Holidy vil personalet hente din bagage og placere den på kysten ved det tilsigtede afhentningspunkt. At tage en cruise -ferie frigør dig fra så mange af de bekymringer, der er forbundet med rejser, og efterlader dig endnu mere tid til at slappe af og nyde din destination.

Celebrity Cruise Lines tilbyder de mest konkurrencedygtige tilbud i rejsebranchen. Conde Nast Traveller vurderer konsekvent berømthedskrydstogter som en af ​​verdens bedste krydstogtskibslinjer. Tjenester inkluderer informative forelæsninger om din placering, fornemme butikker og underholdning i Las Vegas -stil oprettet til berømthed af Cirque du Soleil. Prøv din held i casinoet eller indsaml endda kunst på en onboad -auktion. Nyd eksotisk natteliv i baren i kanten af ​​jorden.

Der er en overdosis af forkælelse, der venter på dig på den verdensberømte Aqua-SPA af Elemis. Prøv en deluxe -manikyr, en luksuriøs ansigtsbehandling eller endda en afslappende massage. Berømthed tilbyder akupunktur af en licenseret akupunktør og kinesisk medicin. Du føler dig fornyet og forfrisket.

Men berømthed er ikke kun for de voksne. Børn føler sig hjemme på disse krydstogter. Berømthed X-Club Youth Program har aldersspecifikke aktiviteter og underholdning for hver aldersgruppe. Videnskab og naturudforskning, talentshows, skattejagt, børnefester, sludderfester og meget mere er alle arrangeret af professionelt personale. Favoritområder på skibet afsættes kun til det yngre søfarende sæt, som skibskammeraterne Fun Factory, Teen Center og Pools. Når skibet er forankret, har voksne mulighed for at gå på kulturelle ture af sig selv uden at kede børn, der mærker med. Og børnene kan nyde kraftige, støjende aktiviteter uden at bære forældrene. Hvilken lettelse i begge generationer!

Alder eller handicap hæmmer ikke krydstogt. Skibe er designet til mobilitetshæmmede passagerer, og personalet er altid klar til at hjælpe med passagerers medicinske behov. Berømthedskrydstogtslinjer imødekommer dem, der ønsker dialyse eller supplerende ilt, og der kan arrangeres flere medicinske tjenester, hvis de anmodes om på forhånd. Emergency Care er altid tilgængelig om bord, hvilket sparer dig besværet med at finde en læge, der taler dit sprog i et fremmed land.

Middag er en vigtig begivenhed i sig selv på et krydstogtskib, en tradition, der går tilbage til slutningen af ​​1800 -tallet, da krydstogter var til royalty og de velhavende, der forventede elegante formelle middage. Igen, i dagens livsstil er den elegante middag valgfri, og for dem, der kan lide at spise tilfældigt, er mad tilgængelig døgnet rundt fra cafeterier og roomservice. Alligevel for dem, der kan lide en ritzy begivenhed, hvor de kan vise deres bedste tøj og smykker, er der valgfri formelle middage, hvor damer har lange formelle aftenkjoler og herrer har på Tuxedos.

Og glem ikke selve krydstogtsdestinationen! Berømthedskrydstogter dock i en anden opkaldshavn hvert par dage, afhængigt af afstande og sejletid mellem interessepunkter. Du er i stand til at forblive ombord på skibet hele dagen eller gå i land. Du er fri til at undersøge hver destination på din rejseplan, så længe du vender tilbage til skibet i tide til afgang.

Valgfrie aktiviteter tilbydes til en lille ekstra omkostning, og berømthed tilbyder eventyr, der er rettet mod de unikke træk ved hver destination. Som illustration tilbyder Caribbean Cruises snorkling, dykning eller endda strandudflugter, mens Alaskan -krydstogter tilbyder helikopterture eller endda havkajak. For de mindre eventyrlige er der normalt bussture eller overvågede shoppingudflugter i den lokale havn. Hver eneste detalje, inklusive måltider, er forudbestemt. Alt hvad du skal gøre er at stille op på det rigtige sted på land og en ladet andrejet rejseguide, der passer på alt andet.

Med alle disse unikke og vidunderlige tjenester til rådighed til en så rimelig pris, hvorfor ikke tænke på et berømthedscruise til din næste ferie?

Video: Celebrity Millennium | Full Walkthrough Ship Tour 4K | All Public Spaces | 2021