Distribution af genudskrivningsartikler for de bedste resultater

Der er mange forfattere, der bruger artikeldistributionstjenester til at få artikler offentliggjort i Ezines og nyhedsbreve og på websteder. Disse artikler har altid et link tilbage til forfatterens websted i artiklens ressourceboks — Om forfatterinformationen, der typisk følger en artikel. Dette har altid været en af ​​de bedste metoder, som en webmaster kunne bruge til at generere webtrafik til hans eller hendes side.

Den økonomiske værdi af at distribuere artikler

Når du sammenligner omkostningerne ved at forberede en artikel og distribuere den med udgivere og webmastere, er dine samlede artikler omkostninger stadig virkelig små … især når du sammenligner disse omkostninger mod omkostningerne ved at købe reklame i de samme ezines, nyhedsbreve og websteder, der vil offentliggøre Din artikel. Oven i det, når et websted offentliggør en artikel, som du skrev, forbliver artiklen normalt på webstedet i de kommende år. Men når du køber en annonce til din virksomhed på et websted, skal du betale denne reklame hver eneste måned, så længe din ønsker, at din annonce skal forblive på dette websted.

Når du vil måle effektiviteten af ​​en artikel, skal du måle omkostningerne ved reklame i Ezines og nyhedsbreve, hvor du blev offentliggjort, plus omkostningerne ved reklame på de websteder, hvor din artikel blev genoptrykt.

Hvis du investerer tid og kræfter på at beregne værdien af ​​den reklame, der er optjent fra en genoptrykartikel kontra omkostningerne ved at oprette og distribuere den artikel, vil du hurtigt indse, hvorfor så mange mennesker anbefaler denne salgsfremmende teknik.

Trafik er en tosidet mønt med genoptrykartikler

Da vi først kom ind i at skrive artikler til salgsfremmende formål, var vi helt fokuseret på at få vores artikler offentliggjort i Ezines og nyhedsbreve. Det meget vigtige link tilbage til dit websted kan nå tusinder af udgivere, og gennem forlagene kan du muligvis nå millioner af læsere. Og dette er heller ikke kun almindelige læsere; De er medlemmer af din målgruppe.

Ezines og nyhedsbreve, der vil offentliggøre dine artikler, har allerede fortalt deres læsere, at de vil give oplysninger om de emner, du har skrevet om. Og læserne har alle taget et proaktivt skridt for at tilføje deres e-mail-adresse til postlisten over Ezine, der offentliggør dit arbejde.

Mens de fleste eziner har en abonnentbase i intervallet fra ti til tyve tusinde, er der stadig nogle virkelig store eziner med abonnenter i hundreder af tusinder derude, der vil være glade for at dele dine materialer med deres læsere.

I disse dage handler det om søgemaskinerne. Webmasters ønsker at tilføje frisk indhold til deres websteder regelmæssigt, så de kan forbedre deres søgemaskintrafik. Og forfattere ønsker at se deres artikler på tredjepartswebsteder, så de kan opbygge deres link-popularitet og forbedre deres egen søgemaskinepositionering.

Arten af ​​at få dine artikler i ezines og websteder

Én gang har du taget tid og kræfter på at oprette dine genudskrivningsartikler, du vil sende dem til det største antal udgivere og webmastere, der har udtrykt interesse i at offentliggøre det, du har skrevet.

Mange forfattere, der lige er kommet i gang, vil prøve at udføre alt distributionsarbejdet selv. De vil søge højt og lavt for at finde de websteder, der accepterer genudskrivningsartikler, og de vil se efter de artikeldistributions -mailinglister, som andre forfattere bruger. Derefter vil de påbegynde opgaven med at distribuere deres artikler til de forskellige steder og lister, der accepterer genudskrivningsartikler.

Hele processen kan være meget tidskrævende og frustrerende for forfatteren. De fleste lister tillader kun dig at distribuere dine artikler, hvis du også er villig til at acceptere andre forfatterens artikler. Hvis du finder dig selv abonneret på en af ​​de større mailinglister, kan du legitimt få hundreder af artikler om dagen faldet ned i din postkasse. Tilføj til dette, at de fleste forfattere abonnerer på op til syv forskellige distributionslister, og derefter at hundrede artikler om dagen kunne blive syv hundrede artikler om dagen. Nogle mennesker vil have ud af distributionslisterne dagen efter, at de starter.

Så har du den ekstra udfordring med at huske, hvad udstationeringsreglerne er for hver mailingliste, som du vil være med. Ved at skubbe reglerne til siden og smed fremover kunne du få forbud mod deltagelse i mange af artikeldistributionslisterne.

At holde alt lige og forvirre gennem alle de indkommende meddelelser er hårdt nok til den gennemsnitlige marketingmedarbejder. Men så tilføjer du udfordringen med at få din artikel ind i artikeldatabaserne, der tilbyder genudskrivningsartikler til udgivere. Hvert artikelarkivkatalog kræver generelt, at du logger ind og følger deres unikke posteregler for at få dine artikler ind i deres database. Dette kræver endnu mere af forfatterens tid.

De fleste forfattere ender med at indgå en form for kompromis for at få deres artikler distribueret. De vil enten afsætte en halv dag til en hel dag til distribution af en enkelt artikel, eller de vil begrænse deres distributionsområde til postlisterne og artikelsteder, der gør det let for dem at udføre de største resultater i det mindste beløb af tid.

Hvad mange forfattere ikke klar over, er, at nogle af artikeldistributionslisterne, hvor de prøver at indsende artikler, ikke accepterer deres artikler. Andre accepterer ikke nogens artikler og har ikke gjort det siden 2000. Nogle accepterer stadig artikler, men kun fra de mennesker, der blev godkendt til ubegrænsede udstationeringsrettigheder, inden listen moderator var for nogen tid siden. Disse forfattere, der allerede føler sig presset i tiden, spilder mere dyrebar tid på at indsende artikler til lister og genudskriv artikelkataloger, der ikke accepterer deres artikelindgivelser.

Nogle gange giver det mening at ansætte en tjenesteudbyder

Der er en håndfuld veletablerede og erfarne distributionstjenester, der kan få din artikel til flere udgivere med meget lidt tidsinvestering fra din side. Distributionstjenesterne vil gøre dette mod et mindre gebyr og sende din artikel til målrettede udgivere af Ezines, nyhedsbreve og websteder. Priser varierer fra service til service.

Mange forfattere bruger en række artikeldistributionstjenester til at distribuere deres artikler. Årsagen er, at alle tjenester bruger nogle af de samme distributionssteder, men alle tjenester har også unikke forretninger, der ikke er tilgængelige for de andre tjenesteudbydere.

Forfatterne, der bruger en række tjenester, gør det for at øge den samlede rækkevidde af deres artikler for at maksimere deres resultater.

Den skiftende markedsplads

For nylig har der været en række nye distributionstjenester, der dukker op, der hævder at være i stand til at distribuere dine artikler til udgivere til en lavere pris. Disse nye distributører tilbyder forhandlingssatser som $ 40 i tre måneder og ubegrænsede artikelindgivelser. Det lyder som meget, ikke? Nå, der er en række problemer med at bruge en billig service som denne.

Det primære problem med disse billige tjenesteudbydere er, at du lægger alle dine artikler i deres database, når det passer dig. Derefter vil tjenesten vende sig og distribuere alle de artikler, du har lagt i deres database, samme dag som du lægger dem i deres database.

Her er problemet. Næsten hver artikel Distributionsafsendelsesliste har en grænse på en eller to artikelindgivelser pr. Forfatter pr. Dagsgrænse.

Antag for eksempel, at du lægger 100 artikler i tjenestens database på samme dag. Derefter vender den billige distributionstjeneste sig rundt og sender alle 100 af dine artikler til artikeldistributionens mailinglister samme dag. Din første eller anden artikel kan få fuld distribution. Dine næste 98 artikler slettes fra grupperne uden nogensinde at være blevet sendt. Og du vil sandsynligvis finde dig selv forbudt fra fremtidig deltagelse i artikeldistributionsgrupperne.

Så hvis du tror, ​​at du sparer penge ved at bruge en forhandlers nykommer, er du virkelig ikke. De $ 40, du har brugt, får kun to af dine artikler i omløb. De andre 98 artikler, du lægger i den billige services database, vil aldrig nå ud over denne services websted.

Professionelle kan gøre en forskel

Et større artikeldistributionsselskab forstår forviklingerne i verdenen af ​​artikeludgivelsen, mens en billig nykommer simpelthen er på udkig efter at få en hurtig penge af dig.

Hvis du ønsker, at dine artikler og links skal nå de målrettede udgivere og målrettede publikum, der ville være interesseret i at købe dine varer eller tjenester, skal du alvorligt overveje at bruge lidt flere penge til at bruge en veletableret distributør fra starten. Dette vil også spare dig for tid og besvær med at placere artikler, der aldrig vil se dagens lys.

I sidste ende vil du have det bedste smell til din sorteper.

Nogle gange kræver det bedste bang for dit sorteper, at du bruger lidt mere penge på forhånd. Med et etableret og erfarent artikeldistributionsselskab kan du måske bare opleve, at du kan få bedre resultater fra hver artikel, og du vil stadig have et publikum til dine artikler to uger eller to år fra nu.

Du kan få mest muligt ud af din reklame, når du bruger et artikeldistributionsselskab, der først sætter dine behov — husk altid, hvad der vil hjælpe dig med at generere de bedste resultater for din investering.

Video: Bygning Vincent (The Black Hole) Studio Scale Udskrivning af brystet Part 4