Emerald Princess: Det nyeste Grand-Class Ship sætter sejl i april 2007

© 2006, alle rettigheder forbeholdt

Foråret 2007 har vidunderlige ting i vente for krydstogtentusiaster. Princess Cruise Line afslutter i øjeblikket alle detaljer som forberedelse til lancering af Emerald Princess den kommende april. Moderne og luksuriøst, dette skibs tema handler om valg.

I tråd med andre prinsessefartøjer vil Emerald Princess tilbyde film under Stars, en prinsesseinnovation, der begyndte sidste år med stor succes. Med tårnhøje, udendørs, plasma -filmskærme, der indeholder de seneste udgivelser i film, koncerter og sportsbegivenheder, er denne funktion blevet en af ​​de mest efterspurgte. Andre favoritter af skibsdækkende beregnet til optagelse på Emerald Princess inkluderer Personal Choice Dining, Lotus Spa og et meget højt forhold mellem hytter, der tilbyder private verandaer.

Udvidede børn og teenagere ‘områder

Fordi børn og teenagere er en integreret del af familieferien, vil Emerald Princess tilbyde udvidede børns og teenagers områder. Med tre aldersklassifikationer finder børn og teenagere en bred vifte af aktiviteter, spil, håndværk, mad og fester designet specifikt med dem i tankerne. Forældre vil være glade for at vide, at deres børn har tiden i deres liv, mens de overvåges af de vågne øjne af uddannede skibets medarbejdere.

Større stuerooms med flere verandaer

I overensstemmelse med skibets valgte tema, vil Emerald Princess tilbyde 13 klasser af stuerooms (inklusive familiesuiter), der er større end dem, der tilbydes på andre krydstogtskibe. Passagerer vil finde større faciliteter, herunder queen-size senge, køleskabe, walk-in-closets, massagebrushoveder, vaskeritjenester og mere (afhængigt af hvilken kabineklasse der er booket). Plus næsten 900 stuerooms vil tilbyde balkoner, en af ​​de mest populære funktioner, som gæsterne anmoder om.

Engagementer og bryllupper til søs

Som den eneste store krydstogtslinje, der tilbyder disse funktioner, har Emerald Princess -passagerer fornøjelsen af ​​at blive forlovet eller gifte sig på det åbne hav med nogle virkelig mindeværdige berøringer.

For dem, der håber at foreslå, mens de var på krydstogt, giver “Engagement Under The Stars” hjælp til at lave en personlig video, der skal vises på storskærmen under film under stjernerne. Når spørgsmålet er stoppet, kan parret nyde en romantisk middag, der er forberedt specielt til dem og modtage mindesmærker til at huske lejligheden med.

For dem, der gifter sig til søs, har Emerald Princess et nyligt designet og udvidet bryllupskapel til ceremonien. Kaptajnen officerer, da parret nyder en fuldstændig tilpasset dag med deres drømme.

Fra blomster og levende lys til musikere, fotografer, catering ombord af skibets gourmetkokke og endda tuxedo -huslejer, hjælper skibets personale med at koordinere ethvert element i ceremonien og modtagelse for at sikre, at dette er en dag, som ingen snart vil glemme.

Indledende og primære ruter

Emerald Princess’s Maiden Voyage vil være en 12-dages Greek Isles Cruise, som vil sejle 11. april 2007. Besøg nogle af de mest naturskønne steder i Middelhavet, vil passagererne spænde ved hver havn, inklusive Venedig, Napoli, Olympia og mere.

Emerald Princess vil sejle en række græske øer og Grand Mediterranean Cruises, før han docking i Fort Lauderdale, Florida, i oktober. Herfra tager hun Caribien og Middelhavsrejse.

For elskere eller familier, for dem, der søger spænding eller ren afslapning, er den nye smaragdprinsesse sikker på ikke at skuffe.

Video: Emerald Princess: Top 13 Tips, Shortcuts, and Secrets