Engros replika solbriller

Når sommeren ankommer, vil du være vidne til en enorm stigning på antallet af solgte solbriller. Nogle mennesker foretrækker måske den lette vej ud og skal blot købe det første par solbriller, som de kan få deres hænder på; En klog kunde vil dog gerne se dybere ud og overveje replika -solbriller.

God vs. dårlig replika solbriller

Nogle virksomheder tilbyder replika solbriller med navne og logoer på solbrillerne. Dette betragtes som ulovligt, og vi anbefaler ikke dette. Hold dig væk fra virksomheder, der tilbyder disse typer produkter. Bare fordi en solbriller kaldes en kopi, betyder det ikke, at det er ulovligt. Solbrillefirmaer, der tilbyder, sammenligner med stilarter, der ikke er nøjagtige kopier og ikke har nogen logoer, navne på solbrillerne er OK at købe og også videresalg. Disse er også kendt ved replikaer.

De bedst sælgende replika solbriller

Hvis du gør online og offline -søgninger, vil du nemt finde, hvad den typiske bedst sælger er. Svaret er ganske enkelt, og de fleste af jer har måske gættet det, men kopier af de solbriller, der blev brugt i Matrix -trilogien, har været bedst sælgere i ganske lang tid. Prisen varierer fra sted til sted, men efter al sandsynlighed finder du dem omkring $ 25 dollars, dette er detailprisen. Matrixen tager føringen efterfulgt af Gucci’s, Gianni’s og Giorgios.

Kvalitet?

Der ser ud til at være denne idé, der blev smedet i vores hjerne, at prisen er direkte proportional med kvaliteten, og omend det kan være tilfældet for udvalgte elementer, det er ikke en regel, som vi skal følge. Det andet punkt, der skal tages i betragtning, er, at solbriller lige så godt kan klassificeres som nyheder. Det er sandt, at du vil købe solbriller for at beskytte dine øjne mod solstrålerne, men hvis det er din eneste bekymring, ville du være i en butik i stedet for at se på online kataloger og artikler. Dette kan lyde som det nemmeste svar for mig at give, men du skal se på, hvor komfortable solbrillerne er såvel som at spørge dig selv, om du er stolt af dem. Dette forklarer, hvorfor solbrillerne, der gentager dem, der ses i matrixen, er så populære i disse dage.

Prisklassen

Der er ingen op- og nedture til solbriller, og der er heller ikke nogen tid, at du faktisk finder bedre tilbud på det samme par solbriller, som du havde øje på tre måneder tidligere. Man skulle tro, at solbriller ville være billigere i de kolde vinterdage, men på en markedsføringsside indikerer det kolde, at folk vil tage ferie ned syd eller en solrig tropisk ø.

For at give dig en idé om prisklasse varierede alle de bedst sælgende solbriller, som jeg kunne finde oplysninger om, fra $ 20 til $ 25. Jeg ville have forventet, at rækkevidden ville være ret højere, men det ser ud til, at folk er komfortable med denne prisklasse. Hvis du gennemser engrosforhandlere, vil du bemærke, at en stor del af de solbriller, du ser, faktisk er i ovenstående interval, der sælges af dusin.

Video: How to Spot Fake Ray Ban Clubmasters Full Guide – Sunglass Hut vs eBay