Fælles høflighed i krydstogt

Du har ikke brug for en miss manerer til søs for at vide, at der er nogle grundlæggende, sunde fornuftregler for etikette til krydstogt. Nej, der er ingen håndbog om det, men nøgleordene her er “sund fornuft.” For nogle mindre tankevækkende mennesker ombord betyder det at tage en ferie at tage en pause fra at bruge deres hjerner.

Forestil dig et krydstogtskib som en flydende landsby eller en lille by på havet. Som med ethvert ukendt sted, du går til, skal du lære landets lag at kende, så at sige. Ingen vil være ligesom dig; Mennesker fra hele verden, fra forskellige kulturer og religioner, deler den samme flydende plads som du er. Alle skal lære at leve i harmoni for dette korte ophold, så alle jer har den bedst mulige ferie.

Nogle krydsere har været i deres andel af havne og ved, hvad de skal gøre. Newbies har imidlertid brug for at være opmærksom på deres omgivelser. Læs litteraturen om skibets aktiviteter. Og hvis der er nogen tvivl om noget, så spørg et medlem af krydstogtskibets personale. Lad os nu tale om nogle af disse uudtalte skibets “regler:”

Afkøl det med klagerne – du er på ferie! Intet er mere uattraktivt end en voksen, der klynker som et barn over noget som at vente i kø. Ved du det, der siger “Hvornår i Rom?” Det er din ferie. Ingen bekymringer, ingen frister, ingen at være for sent til noget … du er på et skib og intet om bord går overalt. Sig hej til folkene ved siden af ​​dig; Udfordre nogen til et spil papir, saks, rock for at nedbryde monotonien.

Respekter om dress code -retningslinjerne – krydstogtskibe vil ofte sende nogle retningslinjer for tøj til middag eller live underholdning for den dag. Hvis du ikke følger retningslinjerne, bliver du ikke smidt ud af skibet. Du ville dog føle dig mægtig ubehagelig iført dine Bermuda-shorts og flip flops til en semi-formel middag eller dans.

Sig så længe til sædebesparere og linjeskærer- det er lidt irriterende at tage sig tid til at nå frem til en anstændig time for at fange den næste lounge-handling kun for at få et hav af frakker, der er dræbt over stole og ingen kroppe i sæderne. Og linjeskærer, skam dig. Det er en ting for dig at stå i kø og få din ægtefælle med dig efter en hurtig tur til hvilestuen. Det er et helt nyt ballgame, der udlejer dine tyve nyfundne venner fra pokerborde, der er skåret i kø.

Ingen svinning af gymnastikudstyret/varmt karbad/loungestole/computere osv. – Der er muligvis flere tusinde andre mennesker, der på et tidspunkt ønsker at bruge stationære cykel- eller boblebad -privilegier. Vær opmærksom på andre, der diskret venter uden klage på deres tur.

Udpegede rygeområder – der er specifikke områder bare til rygere om bord. Vær ikke egoistisk og tænd ved spisebordet, mens andre spiser. Her er en stor anelse: Hvis du ser askebakker, kan du tænde.

Disse uudtalte regler lyder perfekt logiske ikke? Alligevel glemmer nogle krydsere sig selv i deres søgen efter en god tid, og andre mennesker lider for det. Hvis du er usikker på noget, så spørg. Lad din sunde fornuft regel. Og rolig, det kommer ikke i vejen for din gode tid.

Video: Hvilket krydstogtmissil er mere kraftfuldt Tomahawk eller Kalibr krydstogtmissil