Ferie lån – Ferie -regninger vejer ikke nydelsen

Så snart sommerferien starter, begynder børnene at se på dig med tiggende øjne for at præsentere dem en ferie. Du er ganske opmærksom på deres anbringende, men find jer hjælpeløse på grund af din gulsotiske økonomiske situation. For folk som dig har låneudbydere en mulighed, hvorigennem du kan nyde ferie og ikke belaste din økonomi også. Valgmuligheden er kendt som ferielån. Som et specialiseret personligt lån kan et ferielån let bruges til finansiering af helligdage.

Spørgsmålet, som låntagere oftest stiller på dette tidspunkt, er grunden til, at enhver låneudbyder vil tilbyde dem kontanter til at betale deres ferieregninger. Generøsitet, der kommer fra sådanne kvartaler som låneudbydere, er tvivlsomt. Lånudbydere har ikke sådanne intentioner. Der er lånt et ferielån i en specificeret periode kendt som tilbagebetalingsperioden. Når tilbagebetalingsperioden er afsluttet, skal låntageren tilbagebetale lånet med en renter.

Hørte vi nogle låntagere, der klagede over klausulen af ​​interesse i et ferielån? Det er ikke berettiget at klage over renterne, da renter er kompensationen på grund af låneudbyderen for den periode, hvor lån er ubetalt.

Der er endnu en grund til ikke at flincching af den renter, der opkræves på ferielån. Sammenlignet med hjælpeløsheden ved at opfylde et lille behov for en familie som at gå på ferie, synes en lille udgift i form af interesse trivielle.

Betaling for renter er god, så længe renten er rimelig. Der er låneudbydere, der ved det presserende i dit behov, at du betaler, hvad det er den sats, der kræves. Forkert dog ikke rentesatsen for kun et eller to cifrede tal. Når der foretages beregninger på lånebalancen ved hjælp af disse tal, kan den opnåede figur gå meget højt. Så du skal være meget forsigtig med at tage beslutningen om rente.

At beslutte tidspunktet for ferielånet er meget vigtig i ferielån. Enten kræves ferielånet, før de rejser på ferien eller kan være påkrævet, efter at ferien er brugt. Dette taler meget for den planlægningsmængde, som en person foretager i sine daglige aktiviteter. Mens førstnævnte kan lide at gennemgå en veldefineret plan, gør sidstnævnte det ikke. Den tidligere klasse af enkeltpersoner kender de omtrentlige udgifter, de vil lave på ferien. De ville gøre ethvert forsøg på at være inden for deres grænser. Derfor vil det beløb, der er trukket af denne klasse af mennesker, være noget i nærheden af ​​de estimerede udgifter. Nogle mennesker trækker et beløb på over de estimerede udgifter til at sørge for eventuelle eventualiteter eller til at bruge ferielånsprovenuet til andre personlige behov som gældskonsolidering eller forbedring af hjemmeboligen.

Den sidstnævnte klasse af enkeltpersoner er parat til at foretage udgifter, når de kommer. De vil kun trække ferielån, efter at udgifterne er blevet foretaget. Låntageren har måske planlagt at bruge hans personlige besparelser eller indkomst til feriebetalingen. Men øgede udgifter tvinger den enkelte til at tage ferielån senere. Denne metode har også en positiv side. Dette reducerer afhængigheden af ​​lån betydeligt. Ulempen ved denne metode er, at låntagere kan akkumulere en stor gældsbelastning. Når processen med at modtage ferielån er forsinket, vil låntager desuden befinde sig i en krise.

Før man indgår en ansøgning om ferielån, skal man være opmærksom på tendenser til godkendelse. Hvis det ofte er blevet set, at låneansøgninger af låntagere, der tilhører forskellige omstændigheder, også får en hurtig godkendelse, kan du tage chancen for at ansøge om en kortere varsel. Hvor godkendelser imidlertid er forsinket, vil det være nødvendigt, at der holdes tilstrækkelig tid mellem anvendelse og godkendelse. Når ansøgning til ferielån ydes via online -tilstand, er der en hurtigere godkendelse.

Selvom du fortsætter med at se ferielån som en forpligtelse, vil din familie og børn betragte ferielån som en velgørenhed; Da det var ferielån, der gav dem ferien. Dog vil du altid tillade din familie og børn at påvirke lånebeslutningen? Ingen! Det afhænger af låntageren selv. Det er han, der trækker linjen ud over hvilken han ikke vil bære nogen forpligtelse.

Video: Why we make bad decisions | Dan Gilbert