Find en lokal blomsterhandler – Sortering af ukrudt af vildledende blomsterbutikstelefonfortegnelser

Du vil sende blomster til tante Sally i Newark eller din søster Susan i San Antonio. Du beslutter at slå en lokal blomsterhandler op der i håb om at få mere personlig service eller endda redde et par dollars ved at undgå “mellemmand.” Normalt ville en simpel opfordring til katalogoplysninger eller en online -søgning være alt, hvad det kræver, men i tilfælde af blomsterhandlere kunne resultaterne være bedrager.

Mange af online -ressourcerne er overfyldte med nationale marketingfolk og trådtjenester snarere end de rigtige lokale blomsterhandlere, du søger. Nogle virksomheder har bygget hundreder eller endda tusinder af websider, der refererer til forskellige byer over hele landet bare for at dukke op i såkaldte “lokale” søgninger over hele landet. Andre betaler simpelthen for at være på toppen. Dette gør livet vanskeligt, da det er meget svært at se forskellen mellem en ægte familieblomsterbutik og en national fiktiv “blomsterhandler” med lokale telefonnumre, der faktisk videresendes ud af staten.

Selvom disse vildledende telefonlister officielt er blevet forbudt i mange stater som forsætligt vildledende, håndhæves lovene alt for ofte ikke. Som et resultat er fiktive blomsterhandlertelefonlister blevet almindelige, især med væksten af ​​online gule sider. Blomster med begavet elegance af Randolph, NJ og alle amerikanske blomster af Mount Laurel, NJ er to af flere telemarketing -virksomheder, der anvender denne taktik for at tjene penge, mens de giver en bjørnetjeneste til intetanende forbrugere. Ved at købe lokale telefonfortegnelser under mange forskellige navne håber de at føre kunder til at bruge deres tjenester.

Strategien dukkede først op i midten af ​​halvfemserne. Stater som Virginia og Delaware anerkendte truslen og tog handling. Andre stater har fulgt, men praksis fortsætter i dag relativt uhindret. Virksomheder i New Jersey, Wisconsin og staten Washington køber telefonnumre over hele landet og placerer disse numre på lokale hvide og gule sider. Listerne har normalt navnet ‘Blomster af (by eller by)’ eller ‘Blomster i (by/by)’, med en lokal kode og telefonnummer, men enten ingen adresse eller en falske adresse. Forbrugergrupper er enige om, at det i bedste fald er vildledende og som regel et knep for at ombestille folk. I sidste ende kan kunderne blive udsat for unødvendige ekstra gebyrer, dårlig kvalitet eller begge dele. Sådan fungerer det, og hvad du kan gøre for at undgå det.

Telefonlisten SCAM

Tag en hurtig tur over til WhitePages.com. Søg efter forretningstype “Florist Springfield”, og ikke engang begge ind i nogen by eller stat. Du vil se, at omkring fem af de første lister er til “blomsterhandler i Springfield” eller “Florist of Springfield” i Massachusetts, Illinois, Pennsylvania, Ohio og Missouri. De viser alle lokale telefonnumre, men ingen af ​​dem viser en adresse, en almindelig indikation af en vildledende liste. For at finde ud af mere kaldte vi hvert af numrene. Fire blev besvaret af en optagelse, der henviste til “vores blomster med begavet elegance.” Den femte blev besvaret ved en lignende operation, der nægtede at give en fysisk adresse og hævdede, at den ikke tillader ‘walk-in’ kunder. Kort sagt, alle fem var falske. Problemet er ikke begrænset til Springfield. En blomsterhandler, vi interviewede, vidste om mindst sytten vildledende blomsterhandlerlister på sine lokale gule sider.

Ifølge kunder er den virkelige bjørnetjeneste ikke den falske fortegnelse; Det er den dårlige service. Disse virksomheder opkræver ofte mellem $ 8,99 og $ 14,99 for at tage hver ordre og omdirigere den til en rigtig lokal blomsterhandler. Servicegebyret er på toppen af ​​blomsterne og lokal levering, eller værre endnu trækkes fra dem uden kundens viden. Den bedre Business Bureau -rapport om blomster med begavet elegance på bbb.org bemærker en utilfredsstillende rekord på grund af ubesvarede klager. En søgning på ripoffreport.com afslører antallet af klager, herunder rapporter fra mennesker, der aldrig blev leveret.

Undgå at være et offer

Der er muligvis ingen nem måde at komme sig fra at være et offer for denne form for reklame -bedrag, men at undgå det er ret let.

– Stol på din hjemby blomsterhandler. De fleste er erfarne fagfolk, der kan levere din gave næsten overalt, kender de bedre blomsterbutikker på andre områder, står bag deres service og garanterer din tilfredshed. I det usandsynlige tilfælde opstår der noget problem, du vil være glad for, at du arbejder med en velrenommeret lokal virksomhed, der ønsker din fortsatte protektion.

– Hvis du handler online, skal du vælge en landsdækkende blomsterhandler, der stolt viser et gratis telefonnummer, kontaktadresse, kundetilfredshedspolitik og industrioplysninger. Kontroller for en sikker ordreformular med “HTTPS” i adressen, og overvej at placere din første ordre via telefon for at sikre, at kundeservicefolk er lette at nå.

– Få råd fra venner, naboer eller forretningsforbindelser. De er ofte den bedste kilde til at vælge den rigtige blomsterhandler.

– Hvis du søger efter lokale blomsterhandlere online eller i telefonbøger, skal du sørge for at undgå dem med generiske navne, der inkluderer byen, eller som ikke kan give dig adressen og retningen til deres lokale butik.

Langt de fleste blomsterhandlere er hårdtarbejdende, familieejede virksomheder dedikeret til at betjene dig. Så du kan sende blomster med tillid, når du henvender dig til de lokale blomsterhandlere, du kender, og landsdækkende blomsterhandlere, du har tillid til. De fleste kan levere din buket rundt om hjørnet eller over hele landet inden for 24 timer eller mindre. Ikke underligt, blomsterlevering er stadig en af ​​de mest pålidelige og populære måder at vise dig omhu. Som enhver branche har blomsterbranchen stadig sin andel af ‘dårlige æbler’. Så tænk to gange, før du spiller russisk roulette med telefonbogen. Stol på din lokale hjemby blomsterhandler og de etablerede landsdækkende blomsterhandlere online.

Med tilladelse fra Flowers Delivery Florists , en online guide til friske blomster, blomsterhandlere online og blomsterinformationsressourcer.

Tilladelse gives til at genudgive denne artikel i sin helhed på Internettet, så længe linket og kredit ovenfor er inkluderet.

Video: 2022 Google Workspace Summit