Gør du disse artikelmarkedsføringsfejl?

Som en artikelkatalogejer og redaktør udsættes jeg for et stort antal artikler hver eneste dag i ugen.

Jeg modtager undertiden klager fra forfattere, der er vred over, at deres artikel ikke er blevet offentliggjort, hvilket får mig til at tro, at der stadig er mange mennesker derude, der ikke forstår artikelmarkedsføring, og heller ikke den rolle, som mapper spiller.

For dem, der ikke finder succes med artikler, eller for dem, der overvejer at starte, her er et par grundregler, der sparer dig for meget arbejde i det lange løb og vil sandsynligvis få din artikel Marketing Career til en meget mere lykkebringende start .

Læs artiklekatalogens specifikke servicevilkår og retningslinjer. Dette kan virke som et kedeligt, kedeligt og langt snoet spild af din værdifulde tid, men på lang sigt sparer det timer med frustration og spildt indsats. Alle mapper indstiller deres egne regler, og nogle er strengere end andre. De fleste mapper, der arbejder under et stort antal indsendelser, og at sigte gennem dem er ofte jobbet for et individ. Dette betyder, at hvis dit åbningsafsnit eller en indledende erklæring er dårligt skrevet eller indeholder fejl, er det så vidt redaktøren vil gå, før du rammer slet -tasten. Tidens luksus til at redigere en forfatters fejl eller afvise en artikel i modsætning til at slette den, er en, som de fleste redaktører ikke har.

Masseindgivelser betragtes normalt som spam. Lad os indse det, ingen af ​​os er i stand til at skrive over 200 artikler på en dag – jeg vil sige, at selv at producere mere end ti ville være en temmelig fantastisk produktivitet. Det burde ikke komme som nogen overraskelse for dem, der indsender et stort antal artikler i en 24 -timers periode for at finde ud af, at de alle er slettet. Artikelkatalogsoftware giver normalt mulighed for hurtig sletning af sådanne indsendelser, så hvis du ikke ønsker, at dit arbejde skal blive offer for massedeletion, skal du ikke messe indsend. Alt, hvad der er nødvendigt, er lidt sund fornuft. Hvis du bruger en indsendelsestjeneste, skal du indstille muligheden for at forskyde dine indsendelser over en længere periode.

Bevis Læs dine artikler. Hvis du ikke ved, hvad det betyder, skal du slå det op! Hvis din skrivning er fyldt med stavefejl, dårlig struktur, tegnsætning af rædsler og grammatisk slagteri, skal du ikke blive overrasket, hvis ingen af ​​dem bliver offentliggjort. Jeg kunne skrive tusinder af ord om de mest almindelige fejl, der blev set i folks skrivning. Disse involverer normalt stavemåde og grammatik. Stavekontroller dine artikler, selvom du synes, du er perfekt, vil du ofte blive overrasket over de fejl, du laver. Hvis du har en tendens til at stave et ord regelmæssigt, vil du aldrig rette det, medmindre du gør dig selv opmærksom på det.

Hvis du er af den opfattelse, at disse ting ikke betyder noget (trods alt, vil folk vide, hvad du mener!), Tænk igen. Hvis du vil skrive og, endnu vigtigere, se dit arbejde, der er offentliggjort og hentet af andre webstedsejere og bloggere, skal du demonstrere en evne til at skrive godt.

Som et eksempel ville alle “SEO -eksperterne”, der taler om søgemaskineoptimering (SIC), men ikke engang forstå, at det at være i stand til at stave deres påståede besættelse korrekt, give deres krav lidt mere troværdighed. Bare for posten, de fleste ord, der slutter på “Ize”, bruger en “z” og ikke en “S”. Dette er en meget almindelig fejltagelse, men det ville blive korrigeret ved brugen af ​​en stavekontrol, som så mange andre ville.

Hvis du vil skrive med autoritet, skal du være i stand til at udstille grundlæggende læsefærdigheder. Ja, dette er vigtigt og bør huskes af dem, der ophidser om “dronningens engelske”, hvilket får sig til at se endnu mere tåbelige ud end dem, de tukter. (Et godt eksempel på et ord, der faktisk ender i “ISE”) Uanset hvem der er på tronen, er det altid “Kongens engelsk”.

Ingen af ​​os er perfekte, og dette er ikke et foredrag om grammatik og stavemåde, uanset hvor nødvendigt det måtte være.

Hvis du er fristet til at bruge PLR ​​-artikler, selvom du omskriver dem i et forsøg på at gøre dem unikke, skal du huske, at du konkurrerer med alle de andre genvejssøgere, der gør det samme. Det er en anden genvej til Slet -tasten for mange mapper.

Når det kommer til ressourceboksen, er det ganske forbløffende, hvor mange forfattere besejrer hele deres formål ved at gøre et rod i dette vitale afsnit. Hvis den pågældende artikelkatalog tillader en, to eller tre levende hyperlinks, skal du udnytte dem godt. Tænk på din ankertekst meget omhyggeligt. Med andre ord siger ikke …… for at finde ud af mere klik her og hyperlink ordene “klik her”. Ressourceboksen er, hvor du har brug for at give læserne en overbevisende grund til at besøge dit websted (er), men det er også det sted, du kan få mest muligt ud af gode nøgleord som ankerteksten i dine links.

Brug ressourceboksen med omhu og drage fuld fordel af alt, hvad biblioteket tilbyder dig ved hjælp af salgsfremmende værktøjer. At tilføje din URL uden at gøre det til et live link er et meningsløst spild af tid, hvis biblioteket giver dig mulighed for at bruge hyperlinks i din ressourceboks. Omvendt vil tilføjelse af mere end kvote for tilladte links sandsynligvis resultere i sletning af dit arbejde.

En anden ting at se på er at linke direkte til tilknyttede programmer. Læs bibliotekets politikker på dette punkt eller igen, du kan godt finde dig selv på skæreværelset. Mange kataloger vil fastlægge, at du kun kan linke til tilknyttede programmer indirekte ved at henvise læserne til dit eget websted eller domæne. Nogle tillader heller ikke lige omdirigeringslink.

Relevans er også et problem her. Med andre ord er det ikke særlig nyttigt eller klogt at indsende et PLR -stykke om havearbejde og linke til dit MLM -program, kun en mere opskrift på sletning.

Jeg skulle afslutte med at sige, at ja, du kan udslette dårligt skrevne artikler til dit hjertes indhold, bare ikke blive overrasket over resultaterne.

Video: 104. Artificial Intelligence for Business with Luke Arrigoni