Historie om Invicta Watch

Hvem er Invicta Watch Group?

Betydning af “uovervindelig” på latin, blev Invicta -ure faktisk lavet allerede i 1837. Grundlægger Raphael Picard ønskede at bringe folk af schweiziske ure af høj kvalitet til overkommelige priser. Virksomheden begyndte sin historie i La Chaux-de-Fonds, Schweiz-et land, der er kendt for sine ur, der bestræber sig på.

Schweiziske ure er blevet meget eftertragtet af mange dele af verden, og Invicta -ure hentes i popularitet. Navnet var velkendt og veletableret i mere end et århundrede. I Invicta Watch’s historie har en ting været konstant: Invicta -ure er kendt for deres kvalitet og smukke design. Dette er lige så sandt i dag, som det var for et århundrede siden.

Desværre skubbede “Quartz Invasion” fra 1970’erne Invicta Watches ud af billedet. Invicta ser alle undtagen forsvandt. Det lignede den lange historie med Invicta -ure var endelig afsluttet.

Historien om Invicta Watch Group, i dag

Den gode nyhed er, at Invicta Watch Groups historie ikke slutter med 1970’erne. I 1991 dannede efterkommere af det originale Invicta Watch-navn virksomheden igen. I dag er Invicta Watch Group dedikeret til at bringe dig ure af høj kvalitet, der stadig er overkommelige og smukke inden for design – det samme engagement, som Invicta Watch var kendt for mere end et århundrede siden.

”I 1837 håndlavede Invicta sine første ure med den tro, at fine schweiziske ur kunne tilbydes til beskedne priser. I dag, drevet af den samme Maverick Spirit, er det engang-lille firma blevet en ild-åndedrætsdrage, tilbedt af samlere, men frygtet af resten af ​​urmakingsindustrien. I 1991 genoprettede efterkommere af Invicta-familien mærket, der holder firmaet til virksomhedens grundlæggende princip. Med oprørsk iver anerkendte de hurtigt, at Invicta kunne give et stort segment af den urkøbende offentlighed, der længe var blevet ignoreret af andre virksomheder, hidtil uset adgang til den fine schweiziske kvalitet, de lyster til, til priser godt inden for deres rækkevidde. Tretten år senere har Invicta Watch Group udviklet sig til det hurtigst voksende urfirma i branchen og har givet anledning til en bevægelse, der drejer magtbalancen i urindustrien. ”

– Invicta Watch -websted, juli 2006

Invicta ser på

I dag vokser Invicta -ure i popularitet. Med mange forskellige stilarter og typer af smukt udformede ure er Invicta Watch Group dedikeret til at bringe dig det allerbedste til priser, som enhver har råd til. Invicta Watch Group bruger avanceret teknologi og de bedst mulige materialer til at fremstille deres ure, inklusive anti-reflekterende safirkrystaller.

Med mange forskellige produktlinjer har Invicta Watch Group noget at behage alle. Engel-, pro -dykker- og elitelinjer er nogle af Invicta Watch Groups mest populære. Hvert år stræber Invicta Watch Group efter at bringe originale, smukt designede ure ud af produktionen for forbrugerne.

Når det kommer til kvalitet, er Invicta Watch Group bestemt et navn, som du kan stole på. Hvorfor skulle alle ikke have råd til høj kvalitet, omhyggeligt udformede, smukt designede schweiziske ure? Det er Invictas mål, og de gør det meget godt.

Når alt kommer til alt er Invicta Watch Group et af de hurtigst voksende navne i Watch Making Industry. Historien om Invicta Watch Group og kvaliteten af ​​de ure, de producerer, skal tale for sig selv. Invicta Watch Group er et navn, du kan stole på for høj kvalitet, moderigtige ur.

Video: Reacting to Watches of QVC & Shopping Network (Invicta, Chaps, Etc.)