Hjemkapitallån 101

Tiderne bliver uslebne i disse dage. Hver dag vokser det ordsprog, som pengene ikke vokser på træer, ud til at stige i værdi. Utallige af enkeltpersoner er vokset konkurs på trods af de fremskridt, økonomer har observeret. Efterhånden som livet fortsætter sin gang, øges behovene, når de penge, der kræves for at udfylde sådanne behov, ser ud til at udtømme. I sådanne tilfælde, hvor folk står over for økonomiske bekymringer, er en almindelig mulighed at låne penge. Der er flere typer lån, som folk kan tage, når de har økonomiske problemer, og en af ​​de mest almindelige typer er hjemmekapitallånet.

Som navnet antyder er et boliglån en type lån, der involverer et huss egenkapital som den sikkerhed, der bruges af låntageren. Hjemmekapitallånet kaldes også undertiden et andet prioritetslån eller et aktielån. Familier, der midt i deres prioritetslån pludselig får et bestemt økonomisk behov, finder det nødvendigt at låne penge endnu en gang. En almindelig brug af de penge, der er opnået fra lånet, er til at betale medicinske regninger, foretage store hjemmeparationer og betale for universitetsundervisninger.

Nogle finansielle institutioner kalder hjemmekapitallån som hjemmekreditlinje. Dette skyldes, at mængden af ​​penge, der er opnået fra lånet, er afledt af forskellen mellem et hjems nuværende markedsværdi og egenkapitalen for husejeren. Hjemmekapitallånet betragtes undertiden som en anden chance for låntagere, der har svært ved at betale for deres prioritetslån. Faren, når boligkapitallånet ikke udbetales, er, at huset kan sælges for at udfylde balancen eller den resterende gæld. Rentesatserne for boliglån er normalt lavere og mere fleksible end kreditkort og almindelige andet prioritetslån.

Der er to almindelige typer hjemmekapitallån:

Den lukkede hjemkapitallån henviser til den type hjemmekapitallån, hvor der gives et engangsbeløb til låntageren, når lånet er godkendt, men der ville dog ikke være yderligere lån. Med denne type hjemmekapitallån kan en låntager komme op til hele værdien af ​​det vurderede hjem minus eventuelle panterettigheder. Amortiseringen af ​​lukkede boliglån kan vare op til femten år med en ballonbetaling i tre, fem eller syv år. Når balancen for ballonen modnes, skal låntageren enten betale den resterende balance eller refinansiering.

Det åbne hjemmekapitallån involverer en revolverende kredit, hvor låntagning kan ske flere gange afhængigt af valg af låntager. Det er også muligt at få hele værdien af ​​hjemmet til lånet med et åbent egenkapitallån. Amortiseringen kan vare op til tredive år til en variabel rente, der er temmelig konkurrencedygtig. Man kan betale så lavt som den eneste renter for måneden med denne type hjemmekapitallån.

Både lukkede og åbne boliglån omtales som andet prioritetslån, fordi sådanne lån som regelmæssige prioritetslån sikres mod den involverede ejendomsværdi. Normalt er betingelserne for boliglån kortere i varighed sammenlignet med traditionelle prioritetslån. Den gode ting ved boliglån er, at deres interesser kan trækkes til låntagers personlige indkomstskatter, når de rigtige arrangementer er foretaget.

Behovet for penge er en realitet i livet. De tidspunkter, hvor penge løber ud, er faktisk ødelæggende. Heldigvis er der mange muligheder for at få penge, og en af ​​dem får et boliglån.