Hjemkapitallån: Lånsmagiker

Priser på fast ejendom over hele landet er skyrocket i de sidste fem eller seks år. Lave renter kombineret med en mangel på tillid til aktiemarkedet har ført til en enorm tilstrømning af kapital til fast ejendom. For at sætte det i perspektiv skal du tage hensyn til den median husstandsindkomst, som er lidt over 44.000, dollar og sammenligne det med den nationale medianpris på 216.000 dollar, et meget højt multipel. Naturligvis i mange storbyområder (http://www.ixs.net) Hvor en stor brøkdel af nationens befolkning bor, har stigningen været endnu mere spektakulær. San Francisco har set medianprisen stige fra 395.000 dollar i 2000 til 713.000 dollar i begyndelsen af ​​2005

For dem, der ikke kom ind på det rigtige tidspunkt, er situationen beklagelig, mange andre finder på den anden side sig at sidde på potentielle guldminer – i mange tilfælde har de været vidne til fordoblingen, tredobling eller endda firedobling af deres investeringer i et spørgsmål om et par år. At gå og sove på land, der har værdsat under dine øjne, er en tilfredsstillende oplevelse, og nogle mennesker er ganske glade for at tælle deres kyllinger uden at ville indbetale deres gevinster. Andre, uanset hvilke grunde der ønsker at nyde deres nyvundne rigdom. Home Equity Loans giver en mulighed for at gøre netop det.

Det faktum, at ejendomspriserne er steget, betyder, at flere amerikanere end nogensinde før er berettigede til boliglån. Lad mig illustrere det med et eksempel – siger, at du købte et hjem for 300.000 dollar for fem år siden, hvilket satte 20% (60.000 dollar) på det tidspunkt. Hvis du har et typisk tredive-årigt fast prioritetslån, har du ikke lavet en betydelig bukke i rektoren (i dette tilfælde er låneprincippet 240.000 dollar) i de første fem år. Antag nu i mange tilfælde ganske realistisk, at husværdien har værdsat fra 300.000 dollar for fem år siden til 500.000 dollar i dag. I dette tilfælde ville din egenkapital i huset have sprunget fra 60.000 dollar (din udbetaling) til 260.000 dollar (udbetaling plus urealiserede kapitalgevinster). Du ville være berettiget til at tage et lån mod den øgede egenkapital. De fleste institutioner er villige til at forlænge egenkapitalkredit for op til 50% af den samlede egenkapital i hjemmet.

Nu, hvor vi har konstateret, at et stigende ejendomsmarked har produceret mange flere potentielle kandidater til kreditlinjelinjer, lad os vise, hvorfor dette er en økonomisk kyndig måde at konsolidere lån eller for at sikre finansiering. Uanset om årsagerne er personlige, såsom Ferrari, du har slynget over eller for din hjemmeforretning, er hjemmekapitallån normalt den bedste første mulighed for at få likviditet. For det første drager hjemmekapitallån fordel af skattemæssige pauser, som de føderale og statslige regeringer giver alle husejere – alle rentebetalinger, der er foretaget til at betjene lånet, er skattefritagelse.

Denne fordel alene garanterer alvorlig overvejelse – en familie i den 30% føderale indkomstskatteklasse vil stå for at spare et betydeligt beløb på et typisk hjemmekapitallån. Implikationerne af skattefordelen er sådan, at mange mennesker uden behov for yderligere kredit udtager boliglån og investerer andre steder bare for at de kan drage fordel af onkel Sams generøse uddelinger. For det andet håndteres hjemmepantelån lidt anderledes end andre forbrugerlån på grund af to grunde. For det første er lånet “sikret” af et håndgribeligt aktiv (dvs. huset, der består af værdien af ​​det land og det materiale, som huset er konstrueret med), og for det andet er der en enorm industri, der udelukkende handler med hjemmepantelån og hjem Lån, hvilket resulterer i et voldsomt konkurrencepræget miljø. For forbrugeren resulterer dette i betydeligt lavere renter på boliglån.

Så lad os sammenfatte win-win-situationen for en hjemmekapital med kredit. Stigende ejendomspriser har gjort flere mennesker berettigede til større lån, i mange tilfælde væsentligt større lån end nogensinde før. Relativt lave renter takket være Fed og en konkurrencedygtig boliglånsindustri har holdt omkostningerne ved at låne lave. Og til sidst reducerer føderale og statslige skattelettelser på boliglån yderligere omkostningerne ved låntagning.

Hvis du overvejer at låne penge, og du er en boligejer, skal du huske at overveje en hjemmekapital med kredit, inden du forfølger alternative finansieringsmetoder.

For mere information om hjemmekapitallån, besøg http://www.loanssmagician.com/home-loan.php

Video: Equity explained by our home loan expert