Hjemkapitallån udsat

Hjemmekapitallånet er et lån, hvor du, ejeren af ​​dit hjem, bruger din hjemmekapital (værdien af ​​din interesse i din ejendom eller dit hjems dagsværdi og den ubetalte balance i det udestående boliglån) som sikkerhed.

Et hjemmekapitallån er undertiden nyttigt til at hjælpe med at finansiere eller refinansiere store reparationer af hjemmet, medicinske regninger eller endda universitetsuddannelse, og af denne grund reducerer et hjemmekapitallån, der skaber et sikret lån mod låntagers hus, den faktiske hjemmekapital og til sidst Hjemmeværdi.

Home Equity Loan leveres af flere større banker, og normalt giver disse udbydere bedre satser end usikrede lån fra andet niveauudbydere. Dit hjemmekapitallån skal evalueres omhyggeligt, og udbyderen, der kun er valgt, når du har gjort din due diligence. Sixloan.com giver en liste over nogle af de bedste websteder, hvor du kan finde og evaluere et praktisk hjemmekapitallån; Vi opfordrer dig dog til at besøge så mange websteder som muligt selv, da hjemmekapitallånswebsteder med, selvom de repræsenterer de bedste ressourcer til hjemmekapitallån, kun er toppen af ​​isbjerget i det meget brede hav af hjemmekapitallånet. Saml en masse information, og studer dit hjemmekapitallån meget omhyggeligt, inden den valgte en udbyder; Dette kan virke indlysende, men for mange husejere hopper for hurtigt til det første boliglånstilbud. Desuden skal det ikke glemmes, at alt er omsætningspapirer: Forhandle også dit boligkapitallån, da selv en lille brøkdel af et procentpoint kan gøre en enorm forskel

Endelig skal det huskes, at et boliglån ikke er det eneste mulige alternativ. Andre former for finansiering kan være tilgængelige for dig, og de fleste af disse kræver ikke, at du sikrer lånet mod din egenkapital. Ulempen kan være, at den rente, du skal betale, vil være højere for et usikret lån. Så hvis du har brug for finansiering, kan du overveje de såkaldte lønningsdagslån, eller hvis du prøver at finansiere eller refinansiere din universitetsuddannelse, kan du tænke over for det såkaldte studerendes konsolideringslån; Disse kan være gyldige alternativer til et boliglån. Desuden, hvis du ikke ejer et hjem (du lejer for eksempel), er du ikke berettiget til et hjemmekapitallån og har brug for at udforske alternative låneløsninger.

Afslutningsvis, hvis du kun skulle besøge et websted eller ressource til dit hjemmekapitallån, vil vi foreslå “referencepladser” som Freddiemac.com; Stop dog ikke der. Et sted som SixLoan.com kan også være til hjælp: faktisk, jo mere information, jo bedre, men som en generel rådgiver pind med velkendte navne og långivere og udbydere af hjemmet, da de kan tilbyde dig flere muligheder og garantier. Derudover mener vi, at det også er vigtigt at tale med en person personligt, så glem ikke at tjekke lokale grene af national långiver, hvor du kunne møde ansigt til ansigt og tale om et passende hjemmekapitallån.