Hjemkapitallån

Hjemkapitallån er de penge, du får som et lån baseret på værdien af ​​dit eget hjem. Med andre ord kan de penge, du har investeret i at købe det dejlige hjem, udnyttes til at købe en bil, afbetale studielån eller andre lån. Andet, der derefter let er tilgængelig til attraktive priser, er det et lån, der er fradragsberettiget.

Nogle fordele ved at tage et boliglån er:

Fast betaling og sats

5, 10 og 15 år fuldt afskrivning af lånebetingelser til rådighed

Minimum lånebeløb så lavt som $ 10.000

Låne op til 100% af værdien af ​​dit hjem

Lånebeløb op til $ 200.000.

Hjemkapitallån kan bruges til at afbetale de andre højere rentelån, såsom kreditkortlån osv. Samt spare nogle penge i form af indkomstskattefradrag, der er tilgængelige ved betaling af renter. I et almindeligt hjemmekapitallån udlånes et specificeret beløb på et engangsbeløb i en bestemt periode (siger omkring 15 år eller et 30 -årigt lån). Et standardhjemkapitallån kaldes også et andet pantelån. Hjemkapitallån giver dig mulighed for at tjene penge på den kapital, du har investeret i dit hjem uden at sælge hjemmet.

Trin for at få et boligkapitallån:

For at få et hjemmekapitallån der skal nogle problemer, som du skal undersøge. Det første trin involverer at analysere disse problemer, da de vil bestemme det beløb, du tager som et lån, og ansættelsesperioden osv. Spørgsmålene er:

Sørg for, at det hjem, du vil tilbyde som sikkerhed, er tilstrækkeligt værdsat.

Hvis du har noget forhold til finansiel institution, skal du også kontakte dem for dette lån. De vil give dig præferencebehandling i stedet for en ny institution, der vil starte forholdet til dig.

Hvis du vil beskæftige dig med en ny institution, skal du bede din lokale ejendomsmægler mægler om at anbefale långivere.

Selvom faktorer som lån til værdi -forhold, kredithistorik osv. Dikterer, om du kan have påført eller et flydende rentelån, kan du nogle gange have valget, så gør dit sind.

Bestem, om du vil have det almindelige hjemmekapitallån, en egenkapitallinje med kredit eller udbetaling af refinansiering.

Standardhjemkapitallånet eller terminlånet er som et traditionelt lån og fungerer som et andet prioritetslån. Du får et engangsbeløb til en fast rente, der kan tilbagebetales i månedlige rater, hver af bestemte faste beløb.

Tre slags kapitallån, du kan tage:

Home Equity Line of Credit fungerer som en normal kreditlinje, hvor du får lån, men du får ikke det fulde beløb, du får det beløb, du kan trække summen tilbage, når du vil have det.

Kontant refinansiering får du en sum penge, der overstiger det nuværende prioritetslån, som du skylder långiveren; Du betaler den nuværende gæld og opbevarer det, der er tilbage til ethvert andet formål.

Ansøger om lånet:

Låneprocessen tager nogen tid og er ikke så hurtig som andre lån. Normalt får du et lån i cirka tre ugers ansøgning.

Når du ansøger om lånet, vil långiveren tage hensyn til efter information:

Din kredithistorik og kreditrapport

Gæld til indkomstforhold

Dit LTV -forhold (forhold mellem lån og værdi)

Beskæftigelseshistorie

Så hold alle disse oplysninger i god stand, så du ikke har nogen problemer med nogen långiver, når du har ansøgt om lånet.

Lånprocessen involverer at placere ansøgningen og nogle dokumenter, der vil blive indsendt efter i henhold til checklisten over långiver. Derefter værdsættes hjemmet af en uafhængig assuror, der vil sætte en værdi til dit hjem.

Nest Step er, at långiveren beder om din kredithistorie osv. Efter at have taget din tilladelse. Långiveren foretager en vurdering og udarbejder låne -dokumentet. Når dette er udarbejdet, kan du gennemgå det, undersøge og underskrive det. Lånet sendes derefter til din bankkonto! Nu kan du bruge enhver brug af disse penge.