Huslånslån faldgruber

Hjemmekapitallånet blev alderen i 1996, da ændringer i skatteloven eliminerede fradrag for renterne på de fleste forbrugerkøb. Renter, der blev betalt på egenkapitallån, forblev imidlertid fritaget, op til $ 100.000 for skatteydere, der indleverer i fællesskab.

De to hovedtyper af hjemmekapitallån er lån med fast rente og lån med variabel rente (kaldet HELOCS). Betingelserne for begge spænder fra fem til 15 år. Med lån med fast rente forbliver den månedlige rektor og renter den samme. Justerbare lån starter normalt med en lavere rente-hvilket betyder en lavere månedlig betaling-men kan klatre til en forudbestemt cap baseret på markedsforhold.

De fleste banker og realkreditfirmaer er glade for at yde boliglån, fordi lånet er sikret med et konkret aktiv, der kan beslaglægges og sælges for at tilfredsstille gælden om nødvendigt, hvilket minimerer deres risiko. Men den lethed, hvorpå husejere kan udbetale deres egenkapital – nogle gange op til 125% af værdien af ​​hjemmet – bringer det visse faldgruber.

genindlæsning

Hjemmekapitallån appellerer til folk, der er faldet i en nedadgående spiral med udgifter og låntagning. Cyklussen med at få et lån til at betale gæld og frigøre kredit, der derefter bruges til at foretage yderligere køb, kaldes “Genindlæsning”.

Genindlæsning fører til accelereret låntagning, der kan resultere i, at husejere kommer på hovedet på deres boliglån, f.eks. På grund af mere end hjemmet er værd. Lånet er ikke længere fuldt sikret med sikkerhed, og hvis låntagers indkomst falder, eller hjemmets markedsværdi falder, kan ejeren stå over for afskærmning eller konkurs.

Mennesker, der konsoliderer deres kreditkortregninger eller billån til et boliglån overfører usikret gæld til sikret gæld og sætter deres hjem i fare.

Home Equity Scams

En anden faldgrube er rovdyr. Federal Trade Commission advarer om, ”skrupelløse långivere (WHO) er målrettet mod ældre eller lavindkomsthusejere og dem med kreditproblemer. Disse långivere kan tilbyde lån baseret på egenkapitalen i dit hjem, ikke på din evne til at tilbagebetale. ”

Undgå långivere, der beder dig om at forfalske oplysninger om applikationen, f.eks. At sige, at din indkomst er højere, end det er at kvalificere sig til lånet.

Undgå långivere, der ikke leverer de krævede lånoplysninger, eller som beder dig om ikke at læse dem; Eller dem, der ikke giver dig kopier af de dokumenter, de vil have dig til at underskrive.

Undgå långivere, der lover et sæt vilkår, når du ansøger, og giver dig et andet sæt af vilkår til at underskrive; Eller som beder dig om at underskrive blanke formularer og siger, at de vil udfylde emnerne senere.

Lad ikke nogen presse dig til at bruge dit hjem som sikkerhed for at låne penge, som du muligvis ikke kan tilbagebetale. Hvis du ikke kan foretage betalingerne, kan du miste dit hjem.

på plussiden

Et boligkapitallån har nogle plusser. Sammenlignet med andre former for låntagning er det lettere at få, kommer til en lavere rente og har skattemæssige fordele, som andre lån ikke gør. Det kan hjælpe låntagere med at rydde udestående regninger, mens de forlader dem med en enkelt månedlig betaling til en lavere rente. Det er sandt, at dette ikke reducerer gæld, men det kan omstrukturere den på gavnlige måder.

Mange websteder som www.homeequitydebtconsolidation.com tilbyder nyttige oplysninger og et gratis tilbud. Det skader ikke at se, hvor meget du måske er kvalificeret til at låne; Bare sørg for at veje fordele og ulemper, inden du underskriver noget.