Hvad gør et Alaskan -krydstogt specielt?

For de fleste mennesker, når de tænker på et krydstogt, forestiller de sig at sejle rundt i Caribien i det smukke solskin og lyseblå hav. Disse krydstogter er en realitet og tilbyder en virkelig unik ferieoplevelse til dem ombord. Men hvis du kan lide ideen om et krydstogt, men har lyst til at se noget lidt anderledes, hvorfor ikke vælge et Alaskan -krydstogt? Selvom du ikke har fordelene ved vejret at se frem til, kan du være sikker på, at denne del af verden vil tilbyde dig en ferieoplevelse i modsætning til andre.

Alaska er et stort set upopuleret område i verden; Et sted, hvor dyr overtager mennesker og grænser er præget af naturligt landskabsarkitektur som vandløb og bjerge, ikke af hegn eller vægge.

De definerende billeder for det meste af Alaska er isgletsjere, der findes der. Denne slående natur er en del af, hvad der gør denne destination så perfekt til krydstogt. Sejlads omkring den majestætiske kystlinje giver dig mulighed for at være vidne til disse seværdigheder fra første hånd og giver dig en fornemmelse af, hvor imponerende denne planet virkelig er. Hvis du vælger et krydstogt, der indtager Glacier Bay eller College Fjord, kan du være heldig nok til at se gletsjere “kalvning”. Dette er den proces, hvorpå floderne af is falder bunker fra kanten af ​​klippen i havet nedenfor. De større gletsjere kan gøre dette flere gange i timen. Dette naturlige fænomen er noget, som de fleste ikke er heldige nok til at se førstehånds i deres levetid, og dette er en del af det, der gør et Alaskan -krydstogt så betagende.

Tracy Arm Fjord er en vandstrækning, der tager sig ind i landet og væk fra kystlinjen. Krydstogter er tilgængelige gennem denne vandvej, og de giver dig mulighed for at føle den fantastiske kraft af granitvæggene, bjergtoppene og smukke vandfald fra et usædvanligt udsigtspunkt.

Mens det er en fantastisk oplevelse at se gletsjere, går det at røre ved dem det et skridt videre. På tilbud er ture, der kombinerer helikopterture og vandreture, som giver dig mulighed for faktisk at sætte foden på et af disse isark, fly rundt om dem, kajaksejlads mellem dem eller ride en slæde trukket af hunde på tværs af en. Det er disse små berøringer, der gør et Alaskan -krydstogt til noget, der virkelig er anderledes end enhver anden cruise -destination i verden.

Alaska tilbyder også mere end sin betagende natur. Tilbage i 1898 Skagway blev Alaska antaget at være hjemsted for Nordamerikas største bande af kriminelle takket være Gold Rush. Ture er nu tilgængelige for denne destination, hvor du kan se byen, som den var dengang, med Swing Door Saloons,

Kan-kan-piger og skyde outs. Du får at vide mange historier om livet, som det var på dette tidspunkt, og så kan du besøge sporet i ’98 Museum for at se genstande og relikvier, der beviser, at historierne er sande. Endelig får du muligheden for at indtage Alaskas længste løbende show, The Days of ’98. Dette show er en musikalsk ekstravaganza med sang, dans, komedie og drama og er en godbid for hele familien. Skagway -udflugten er kun en af ​​mange landture, du kan tage, mens du sejler rundt om den storslåede Alaskan -kystlinje.

Video: Volgelopen geheime bunker leegpompen ! Vinden we spullen !?