Hvordan man bliver spideret og indekseret hurtigt af søgemaskinerne

En af de mest effektive og kraftfulde metoder til at markedsføre dit websted er med artikler eller hvad nogle kalder “artikelmarkedsføring”.

Hvilke artikler har at gøre med at promovere dit websted, du måske spørger, ja, meget!

For det første leverer internettet en stor ting til websurferne, og det er information eller med andre ord indhold, du har sandsynligvis hørt folk sige ofte, at i internetmarkedsføringsarenaen “indhold er konge”.

Hver webstedsejer har brug for noget indhold til sit websted, dette indhold kan være tekst, artikler, lydinfo, videoklip, billeder, nyhedsfeeds, grafer og diagrammer osv. ‘.

Google kunne illustreres som en lærer, der står foran en klasse og stille et spørgsmål (en surfer foretager en søgning i Google), foran vores lærer siddepladser millioner af studerende, der alle råber belastning: ”Jeg ved, at svaret vælger mig! ”(Webstederne, der prøver at være først i SERP’erne (Søgemaskinens resultater).

Hvordan vores lærer skal beslutte, hvem af alle disse millioner af steder kan have en kløver, kortfattet eller det rigtige svar? Google har brug for nogle kriterier for at bestemme kvaliteten af ​​disse websteder.

Google bruger Page-Rank (PR) til at bestemme kvalitetsniveauet på websteder.

Det er kendt, at en af ​​de vigtigste faktorer, de vægter mest, er mængden af ​​andre websteder, der peger eller linker til dit websted eller “stemmer” på dit websted.

OK, så nu forstår du, at du har brug for mange andre websteder til at pege og linke til dit websted for at dit websted kan modtage så højere PR som muligt.

hvordan man får en måde tilbage til dit websted

Hvordan ville du forårsage eller overbevise andre webstedsejere om at placere et link til dit websted?

Faktisk er der mange måder at gøre netop det på, gensidige sammenkobling af mapper, disse katalogsider fungerer som mellemprodukter mellem websteder ejere.

Afsendelse af e -mails til andre websteder webmastere, køb links fra høje PR -websteder, efterlader kommentarer på blogs med din signatur, leverer vidnesbyrd om produkter, bøger og tjenester og til sidst forlader dit ryglink til dit websted osv. ‘

Hvordan man får links til dine websteder er et artikelemne fortjener sin egen artikel og er uden for denne artikel, her fokuserer vi på artikelmarkedsføring.

Hvad er der galt ved gensidig forbindelse? Bemærk, at det er forkert med det, at tingene er søgemaskinerne, der tæller alle de indkommende links og sammenligner dem med antallet af de udgående links, jo flere links har du, der linker til dig, jo højere er PR. Google leder efter naturlig sammenkobling, hvis de ser mange gensidige links, de forstår, at det er en ordning, der forbinder og ikke naturlig sammenkobling.

Som du måske kan forestille dig, er gensidig forbindelse tidskrævende, og jeg har personligt ikke tid til at gennemgå det.

Den bedste metode til at få envejs links til dit websted er ved artikelmarkedsføring.

I hver artikel, du skriver i slutningen, skal du tilføje noget, der hedder ressourceboks, i det skriver du dit navn få ord om dig selv og en back-link til dit websted! Ja dette er den vigtigste del i din artikel

.

hvad er ankertekst, og hvordan man opretter den

Back-link skal være i form af Anchor Text-linket, dette er en tekst, der beskriver dit hovedtema på dit websted, under det “skjuler” Hyper-linket til dit websted.

Lad os sige, at dit websted handler om kreditkort, så anbefales det dig tilbage link til dit websted ved hjælp af teksten: kreditkort og ikke kun ved at bruge den ligefrem URL -adresse på dit websted.

Det er vigtigst, fordi søgemaskinerne på denne måde forbinder dit websted med temaet på dit websted, det er fordi hvis mange websteder linker til dig ved hjælp af ankerteksten: “Kreditkort”, bestemmer SE ikke kun, at dit websted er vigtigt Men at dit websted er et vigtigt websted inden for kreditkort!

Det anbefales at oprette få ankertekster nøgleord, så du får troværdighed i mere end et enkelt nøgleord.

Oprettelse af en ankertekst er meget enkel ting at gøre, alt hvad du skal gøre er:

– Kopier URL -adressen på dit websted, og indsæt den i MS Word -dokument. Hvis det er live

Link det ville være i blå farve tekst.

– Marker det og højreklik på det med musen.

– En menu dukker op, en af ​​de muligheder, der vil være ”redigere hyperlink”.

– Klik på det, så ser du to små vinduer den øverste vil sige synlig

Tekst, der skal ses, det er den ankertekst, du ønsker.

– Skriv der dit websteds hovedtemitekst (kreditkort).

– under det vil du se et vinduer, der siger faktisk link, der er din

Websteds URL -adresse vises, klik på OK i bunden, og du er færdig.

– Kopier og indsæt ankertekstlinket til din artikel Resource Box.

Distribution af din artikel


Jeg bygger normalt mit websted med en artikel på ca. 1.200 ord, opdelt i tre sektioner på ca. 400 ord hver. Hvorfor 400 ord? Fordi med 400 ord kan du dække et dybtgående emne. Jeg vil forklare, hvorfor jeg opdeler det i tre underartikler senere.

Når du har skrevet en artikel og arrangeret ressourceboksen, er du nu klar til at indsende din artikel til artikelkataloger, der er mange artikelkatalogsider og få med High PR -artikelkataloger.

På hvert af disse websteder finder du tusinder af artikler i hundreder af kategorier og underkategorier.

Hvorfor indsender alle disse forfattere deres artikler gratis til artikeldatalogernes websteder?

Du gættede det, de har alle brug for back-links til deres websteder.

På den anden side af denne mønt er der webstedets bygherrer, der ikke har tid eller talent eller begge Websteder og vælg en god artikel/s til at sætte deres websteder gratis på, alt dette, så længe de holder forfatterens ressourceboks med et live hyperlink til forfatterens websted.

Når din artikel er sat i mange artikelkataloger, begynder det at udvikle et eget liv. Webstedsejere indsætter det på deres webstedssider, Ezine -udgivere kan muligvis gribe det til deres elektroniske magasin, online såvel som offline udgivere og redaktører, der altid er på udkig efter godt indhold og interessant info kan bruge din artikel til deres behov. Bloggere kan sætte det på deres blogs, og ved at gøre det muligt for din artikel at blive syndikeret via RSS -feeds overalt på nettet.

Den brede spredningsfordeling af din artikel kan bringe en vis trafik til dit websted på sine egne fordele og kan endda tjene til tiden som alternativ til SE -trafik.

Alt dette skaber en sneboldeffekt, der kan opbygge dit websteds PR og etablere dig som ekspert inden for dit felt.

Hele denne proces tager nogen tid, og det er gradvis, og det er skønheden i det, SE opfatter det som naturlig vækst og belønner dig i overensstemmelse hermed.

Denne proces intensiveres, når tiden går forbi, og nye websteder fortsætter deres markedsføringsindsats og får højere PR, og ved at styrke dit websted, fordi nu højere PR -websteder peger på det.

Vigtigt punkt, som jeg dog gerne vil gøre her, skal du være opmærksom på få måneder, at det indhold, der peger på dit websted, er et duplikatindhold, og denne kendsgerning svækker effekten, men så længe du fortsætter med at producere nye artikler af høj kvalitet og gentage processen Dit websted stiger i PR og fortsætter med at hæve i stigen til de øverste SERP’er på søgemaskinerne.

Derudover anbefales det at gøre få overskrifter til din artikel for at forbedre chancen for at blive offentliggjort i forskellige medier og for at mindre duplikere indholdseffekten.

Derfor nævnte jeg tidligere, at det er klogt at opbygge din artikel på en struktureret måde på tre dele, hver af ca. 400 ord, i nogle tilfælde kan hver del dække forskellige aspekter af det aktuelle emne og blive opdelt i tre forskellige artikler.

Den bedste taktik er at gøre det i faser, sende en artikel til artikelkatalogerne hver tredje eller fire uger, ikke sende den til alle mapper på én gang og ikke alle dine artikler på én gang, hold din ammunition i de kommende måneder.

Sådan distribueres dine artikler automatisk

Artikelfordeling er også tidskrævende. Der er to løsninger på det, der er nogle softwareprodukter, som du forudindstiller og uploader dine artikler, og softwaren distribuerer dem automatisk til dine artikelkataloger, du vælger.

Den anden løsning, der efter min mening er den foretrukne, er en webtjeneste, der automatisk distribuerer dine artikler til ikke kun artikelkatalogerne, men til tusinder af udgivere og redaktører samt at skrive grupper på nettet og med det giver dig en bedre dækning Og derudover er det meget hurtigere.

Jeg starter normalt med op til seks af de førende artikelkataloger og går derefter til den automatiske distributionstjeneste på nettet, som er gratis for en vis distributionsniveau. Du kan nå det via mit websted.

Artikelmarkedsføring er den mest magtfulde metode, jeg kender for at få søgemaskinen til at bemærke dit websted og edderkop det, øg derefter mængden af ​​ryglink til dit websted automatisk og naturligt og gør SE -indekset til alle dine sider og giver dig høje PR og gode placeringer ved sreps.

Brug denne viden med omhu og blomstre.

Video: 20 Top Reasons Why Google Isn’t Indexing Your Website