Hvordan man skifter til at arbejde online del 4

Den sværeste del ved at skifte fra f.eks. Et traditionelt 9-5 job til at arbejde for dig selv online, er evnen til at holde sig til projekter og endnu vigtigere, at lade dem gå. Siden jeg startede online, har jeg deltaget ikke mindre end 10 forskellige måder at tjene penge online over en 6-måneders periode. Jeg har tjent penge eller brudt selv på stort set alt, men ulempen var den tid, der blev investeret i nogle af disse ideer. Intet slår den tid, hvor jeg planlagde at skrive og promovere e -bøger. Jeg skrev skrev og skrev, kun for at opdage, at jeg virkelig ikke ville gøre den type arbejde. Det var for arbejdskrævende i frontenden, og der var ingen garantier for at tjene penge på selve e -bøgerne.

Tænk på din bundlinje, og hvor meget tid det er værd for at tjene disse penge. Hvis du bruger en masse tid bare for at tjene lidt tilbage, kæmper du for en tabende kamp. På den anden side, hvis du skal bruge 100 timer uden at se nogen fortjeneste for at få meget større afkast, er det den bedre aftale. Det meste af vellykket arbejde online involverer mere frontend -arbejde og højere belønninger efter tid, energi og kræfter er lagt i. Dette er grunden til, at de fleste tjener penge online -ordninger ikke fungerer, fordi de lover afkastet før indsatsen. Sjældent er dette nogensinde sandt. Som jeg sagde i de tidligere indlæg, er der ingen magisk kugle. Nøglen er at bestemme, hvornår de skal holde fast i disse projekter og mål, når de begynder at koste dig flere penge og tid, end du havde planlagt eller forventet. For mig kan jeg godt lide at lave en plan og vende tilbage til den plan, selvom det bare er mentalt at revurdere, hvor jeg er i processen. Hvis jeg føler mig retningsløs og umotiveret, er det sandsynligvis fordi jeg har forvillet mig fra min oprindelige plan, eller jeg er klar over, at omkostningsfordelforholdet ændrer sig.

Jeg har virkelig ikke en fast guide til, hvornår jeg skal droppe et projekt, og hvornår jeg skal beholde det. Jeg brugte omkring 1 år på at arbejde på et e -bog -sted for at hjælpe ikke -offentliggjorte forfattere og endte med at sætte ideen på hylden. Det var en virkelig hård ting for mig at gøre, især efter alt det investerede arbejde og tid. Heldigvis havde jeg kun investeret en lille sum penge i projektet, mest på grund af det begrænsede budget. Projektet kunne let have kostet mig meget. Det var et svært valg at trække ideen væk, vel vidende, at det sandsynligvis aldrig ville se dagens lys igen, men jeg havde et par stille løsrivelser med mig selv. Jeg gravede virkelig dybt og spurgte, om dette projekt var noget, jeg virkelig ønskede at forfølge, eller ville jeg skære mine tab, mens de stadig var minimale og gå videre? Jeg valgte sidstnævnte og har været taknemmelig lige siden.

På bagsiden tog jeg valget om at holde mig til mine kanoner og forfølge andre ideer, der har betalt meget mere i det lange løb. Det er et svært valg at holde sig til en drøm, når du ser din bankkonto dukkert i dobbeltcifre -territoriet og bare håber, at nogle af de auktioner, du har på eBay, er nok til at føre dig gennem til tingene panorerer ud. Det blev langsomt en realitet, at jeg muligvis skulle hente et deltidsjob for at sikre mig, at jeg var i stand til at betale mine regninger. Bare for fremtidig reference er kartofler $ 0,67 et pund, svært at ikke være i stand til at spise, når noget mad er så billigt. Jeg elskede virkelig det, jeg forfulgte, og skulle holde sig til det indtil det sidste mulige sekund. Efter at have været ydmyget af et ekstremt stramt budget, der var egnet til en universitetsstuderende, krævede det ikke meget at føle sig rig. Derfor er det så vigtigt at gøre noget, du virkelig elsker og ville gøre selv uden løn. Når tiderne bliver hårde, vil dette ønske om at fortsætte med at være drivkraften til at føre dig igennem. Det, der adskiller mest succesrige mennesker fra andre, er evnen til at klare det gennem dukkert, fordi jeg kan love dig, at der vil være dips, når du begynder at stille spørgsmålstegn ved din sundhed.

Hvis du har glemt, hvordan sollys ser ud, kan det være tid til at overveje, hvor stor indsats du lægger på dit projekt. Jeg tog beslutningen om at have den frihed og livsstil, som arbejde online tilladt. For nylig foretog jeg en tur for at besøge og hjælpe familie i 3 uger, og intet ændrede sig for så vidt angår min forretning. Faktisk så jeg en lille boom i erhvervslivet, mens jeg var væk. Dette er ikke altid tilfældet, afhængigt af den slags arbejde, du har valgt eller forbereder sig på at vælge online. Mit mål var ikke at vælge en række arbejde, som jeg var nødt til at babysit regelmæssigt, men snarere arbejde, der støbte til mine ønsker og livsstilsmål. Livsstilsdesign er et virkelig vigtigt aspekt ved at vælge, hvilke online ventures du forfølger. Hvis du er interesseret i livsstilsdesign, kan jeg varmt anbefale Tim Ferriss ‘4 timers arbejdsuge.

At have beslutsomhed og en kærlighed til det, du laver, er afgørende for at gøre det gennem de hårde tider, hvor tingene er meget usikre. Jeg levede ud af omkring $ 800-900 om måneden i et par måneder for at realisere min drøm om at arbejde online og den fleksibilitet, den bringer. Dette er en anden grund til at have en finansiel buffer, mens du skifter. Min begrundelse for at afslutte mit job og hoppe først i hovedet var at tvinge mig selv til virkelig at arbejde fra dag 1 ved at tjene penge. Jeg lavede et skilt og sendte det lige over min computer, der læste “Vil dette tjene dig penge?” For mig var det vask eller svømmetur, fordi der ikke var nogen måde, jeg ville vende tilbage til mit tidligere job, og jeg var villig til at gøre noget for at undgå et andet job ligesom det. Dette var ikke den nemmeste måde at skifte og være ung uden mange forpligtelser hjulpet i min evne til at henvende sig til min nye karriere på denne måde. Jeg vil meget anbefale til enhver anden, der tænker på at skifte til at virkelig analysere din situation og gøre de rette forberedelser for at sikre din succes. Oftest involverer det at spare en masse penge eller udfase det gamle job, mens du faser i din nye karriere, når det bliver mere rentabelt.

Jeg kan ikke opfordre dig nok til at forfølge dine drømme, uanset hvad de er. Det pæneste ved disse drømme og de ting, du elsker, er, at du kan tjene gode penge på at gøre, hvad du ville gøre gratis for en ven. Den største ting er at stille de rigtige spørgsmål og virkelig målrette de mennesker, du mest ønsker at arbejde med. Jeg elsker at hjælpe små virksomheder, fordi jeg kan forholde mig til så mange af dem og deres ønske om at få succes med det, de gør. Jeg får en følelse af belønning og gennemførelse og ser andre lykkes og vidste, at jeg var i stand til at hjælpe dem i deres indsats.

Video: OwSådan oprettes en personlig blog Super Speed ​​2021 ?Sådan oprettes en blog til nye menne…