Hvordan man tiltrækker personlig lykke

Copyright 2006 Margaret Stead

Den ‘gyldne regel’ fandt sted i de græske og kinesiske kulturer tusinder af år før den kristne æra: “Gør mod andre, som du ville have dem til at gøre mod dig.” Ånden i den gyldne regel er en af ​​generøsitet og altruisme og er kernen i ethvert personligt netværk og ‘rigtigt’ levevis. Ralph Waldo Emerson sagde ‘for at have en ven, du skal være en’, og hans ord er lige så sande i dag, som de nogensinde var.

Du kan teste dette selv ved at afslutte følgende enkle øvelse:

Liste ti personer, du kender bedst: 1 – 10

Efter hvert navn skal du skrive en ‘H’, hvis personen er glad, eller en ‘n’, hvis personen ikke er glad. (H/N S/N) Skriv derefter en ‘S’, hvis personen er egoistisk eller en ‘U’ for uselvisk. Rimland i psykologiske rapporter (51); Brain/Mind Bulletin 1983 definerer ‘egoistisk’ som:

“En stabil tendens til at afsætte sin tid og ressourcer til ens egne interesser og velfærd – en uvillighed til at besværdes sig selv for andre.”

I sin eksperimentelle undersøgelse rapporterede 2000 -personerne, der afsluttede denne øvelse, meget få individer, der både var glade og egoistiske. Resultaterne repræsenterer et interessant paradoks.

Selviske mennesker er pr. Definition dem, hvis aktiviteter er viet til at bringe sig lykke. Alligevel er disse egoistiske mennesker i det mindste som bedømt af andre, langt mindre tilbøjelige til at være glade end dem, hvis indsats er viet til at gøre andre glade.

Så den gyldne regel inden for netværk, som i livet, er, hvis du tænker på den anden person snarere end dig selv, ikke kun er det at øge dine empati- og rapportfærdigheder, men det vil gøre dig til en meget mere attraktiv person at kende og være en Magnet til personlig lykke.

En anden vigtig del af dine netværksevner er din evne til at opbygge rapport hurtigt og effektivt med andre. Succesfuld rapportbygning vil tiltrække andre til dig og til gengæld tiltrække personlig lykke.

For at opbygge rapport med succes med en anden person, du har brug for for at forstå ‘hvor’ de kommer fra og har ’empati’ med dem.

Folk tænker ofte på empati som en mystisk vare, en speciel, næsten uhyggelig evne til at opleve en andens tanker og følelser. Faktisk er ’empati’ ganske enkelt anvendt fantasi og kræver kun lidt anstrengelse og disciplin.

Næste gang du sidder i et rum og taler med tre eller flere mennesker, kan du prøve denne meget enkle aktivitet:

Fjern midlertidigt dig selv fra samtalen. Vær meget stille i et par øjeblikke. Vær særlig opmærksom på den person, der gør mest tale.

Forestil dig følgende ting: Forestil dig de fysiske fornemmelser, som taleren oplever.

Placer dig mentalt i den persons krop, sidder eller står i en bestemt position, spiser den samme mad, drikker den samme drink.

Bliver mentalt den person. Føler du dig energisk? Træt? Irriteret?

Forestil dig, hvilken slags dag taleren har haft – ved hjælp af al din viden om højttalernes dag. Hvis du ved lidt om personen, gæt.

Fortsæt med at forestille dig selv som den person. Hvordan påvirker din dagfarve og påvirker det, du siger? Forestil dig personens forhold til alle i rummet – inklusive dig selv.

Fortsæt med mentalt at være den person. Hvilken slags følelser genereres af folkene omkring dig? Hvordan påvirker de de ting, du siger?

Gå nu tilbage i dig selv og gå sammen med scenen. Føles din egen rolle i samtalen anderledes? Empati er ligesom hukommelse en kreativ handling, ikke en mystisk ejendom, og den kræver fantasi og praksis.

Det ligger inden for os alle.

Video: Alle mot En