Hvorfor artikelskrivning kan være god for din virksomhed og for dig

Hvis du har brugt nogen tid på at undersøge internetmarkedsføring, har du hørt noget brummer om artikelmarkedsføring. Måske er du endda fascineret af ideen (trods alt er enhver gratis marketingmetode værd at tjekke ud), men hype omkring artikelmarkedsføring får det til at virke for godt til at være sandt. Leverer artikelmarkedsføring virkelig?

Ja, artikelmarkedsføring leverer virkelig. Det leverer både langsigtede og kortsigtede fordele, der hurtigt kan øge din indkomst og eksponering på nettet. At skrive artikler kan hjælpe med at placere dig som en ekspert inden for dit felt, få værdifuld målet trafik til dit websted, drivkraft fører til dine produkter, vokser din e -mail -liste og hurtigt multiple dit websteds tekstlink.

Når du indsender dine artikler til artikelkataloger og/eller distribuerer dem til udgivere, øger du dine chancer for, at din artikel bliver hentet som supplerende indhold af Ezine -udgivere. De tager din artikel og sender den til deres e -mail -nyhedsbrevmedlemskab eller tilføjer den til deres websted.

OK, det lyder godt, men du er stadig ikke sikker på, hvorfor du skal levere denne service til andre gratis. Når alt kommer til alt er du ekspert, og de modtager fordelen ved din ekspertise og hårde arbejde. Svaret på dette spørgsmål er simpelthen, at du virkelig ikke giver din artikel væk gratis. Ja, du får ikke betalt, men du modtager værdi til gengæld, der er meget mere værd i det lange løb end at tjene et engangsgebyr.

Når gode udgivere genudskriver din artikel, forlader de din artikel intakt og giver dig et aktivt link tilbage til dit websted. Derudover, hvis disse problemer arkiveres eller offentliggøres på nettet, vil du ikke kun modtage den oprindelige trafikspids, men kontinuerlig trafik plus din link -popularitet vil stige, hvilket igen vil have en positiv indflydelse på dit websteds rang med de store søgemaskiner.

Artikelmarkedsføring er ikke helt gratis. Du behøver ikke bruge kontanter, men du bliver nødt til at investere din værdifulde tid, energi og viden for at få det til at fungere effektivt, men udbetalingen for denne investering vil være overspænding i trafik til dit websted i år og mange år fremover.

Hver artikel, du skriver (ganget med antallet af mapper, du indsender den til, og antallet af ezines, websteder og blogs, der genoptrykker det) giver et backlink til dit websted plus en trafikhenvisning for enhver internetlæser, der er udsat for din artikel.

Dit netværk af artikler er derude, der arbejder for dig 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, og øges ofte eksponentielt dagligt og ugentligt, indtil du har et utroligt kraftfuldt trafiknetværk, der arbejder for dig. Det er virkelig en simpel strategi. Vil du have mere trafik? Opret flere artikler.

Artikelmarkedsføring kan levere trafik og potentielle kunder til dit websted, men det kan gøre meget mere end det. Det kan også etablere dig som førende inden for dit felt – måske endda en guru, hvis du arbejder på det. For at mærke dig selv i dit felt bliver du nødt til at fokusere på mængde og kvalitet og konsistens.

Du skal regelmæssigt oprette nyt indhold og kontinuerligt promovere dit nye og gamle indhold. Hold dit navn og dine ideer foran og centrum i din niche gennem konsekvent artikelmarkedsføring.

Så uanset om du leder efter mere trafik, flere kunder eller mere anerkendelse, kan artikelmarkedsføring være den mest effektive internetmarkedsføringsstrategi, du bruger.

Video: Why is Content Marketing Important To The Fashion Industry?