Idéer til selvforbedring: Søgningen efter indre fred

Jeg er ikke i tvivl om, at der er mange mennesker derude, der søger efter måder at forbedre deres samlede livskvalitet. Vi har ingen guddommelig ret til at være lykkelig selvfølgelig, men på den anden side skal vi ikke bare læne os tilbage og acceptere det næstbedste. Jeg er den type person, der dybest set bare vil være glad, jeg har ikke noget ønske om at blive mega rig, men hvad jeg leder efter, og i øjeblikket har opnået, er en indre fred.

Når jeg ser på måder og ideer til at forbedre mit liv, stiller jeg mig selv en række spørgsmål:

Hvilke områder i mit liv er jeg ikke tilfreds med?

Hvad kan jeg gøre for at forbedre mit liv?

Er jeg tilfreds med min nuværende rolle som ansættelsesrolle?

Er jeg tilfreds med min nuværende økonomiske situation?

Er jeg glad i det forhold, jeg har med min kæreste?

Hvordan kunne mit liv blive lettere og mere stressfrit?

Dette er kun et par af mange spørgsmål, som jeg stiller mig selv, og jeg har angivet dem udelukkende som et eksempel.

Tidligere ville jeg altid blive ret stresset omkring starten af ​​året. Dette var fordi jeg har en søn, der har fødselsdag i november, så er selvfølgelig i december fejringen af ​​julen. Disse to begivenheder ville efterlade mig med en smule økonomisk hovedpine, da jeg må indrømme, at jeg har en tendens til at forkæle min familie og gå lidt over bord på udgifterne.

Jeg ønskede ikke at reducere det beløb, jeg brugte på deres gaver eller på det sociale aspekt af julen eller min sønns fødselsdag og i stedet begyndte at lede efter en løsning på denne økonomiske stress, som som tidligere nævnt ville forekomme i januar.

Hvad jeg til sidst besluttede, at jeg ville gøre, som nu virker ligesom sund fornuft, var at spare så meget som jeg kunne hver måned. Jeg ville have en bestemt figur i tankerne, som jeg ville redde, da jeg var klar over, at jeg havde brug for at leve og have det sjovt hele året. Da november kom rundt det næste år, havde jeg snarere en dejlig mængde penge i banken, hvilket dybest set gjorde begge begivenheder endnu sjovere end tidligere år. Dette var fordi jeg havde en indre ro i sindet. Da januar kom, havde jeg det godt, da jeg ikke havde nogen gæld eller økonomiske bekymringer. Denne form for besparelse er noget, som jeg nu gør hvert år.

Med hvert eneste spørgsmål, jeg stiller mig selv, forsøger jeg altid at finde en løsning, der ligner den måde, jeg gjorde i ovenstående eksempel. Hvis min kæreste irriterer mig uanset grund, jeg prøver at tale med hende. Jeg fortæller hende, hvad problemerne er, og spørger også, om der er noget, jeg laver, der irriterer hende. Dette gøres på en meget let hjerte, for ikke at forårsage mere skade osv.

Jeg har nu nået et stadium i mit liv, hvor jeg er helt tilfreds med det, jeg har. Jeg er i stand til at sove godt om natten og ser meget frem til fremtiden. Jeg har opnået en indre fred og er nu bare nødt til at arbejde hårdt for at få det til at forblive på den måde. Livet til tider er en kamp, ​​og den negative del af min hjerne prøver hårdt at ødelægge mig. Jeg er fast besluttet på at forblive stærk og fokuseret på at sikre, at jeg ignorerer denne negative stemme, og at jeg fortsætter med at lytte til den positive side af min hjerne.

Hvis du er en af ​​disse mennesker, der ikke er glade eller tilfredse med dit liv i øjeblikket, er jeg sikker på, at du ved at stille dig selv en række spørgsmål og derefter prøve at finde dine egne løsninger, at du også kan finde din egen indre ro.

Video: Learn Colors with Encanto Playdoh Toy Surprises, Mirabel Madrigal Family