Ingen omkostninger online reklame

At sælge dit produkt online er meget dyr affære. For at have mere konkurrencedygtige priser skal du reducere overhead på produktet. Der er gratis reklameteknik til online -forfremmelse om produkterne. Hundredvis af dollars skal du bruge på at forberede online reklamemateriale, der gør produktet dyrt.

Det kan uden tvivl være billigere, hvis du selv forbereder det. Hvis der ikke vil være et månedligt gebyrer eller omkostning pr. Klik-gebyrer, kan du spare masser af dollars, som du kan aflede til online-reklame. For at reducere sådanne omkostninger har du to muligheder 1) skal du få en organisk søgemaskinefortegnelse og distribuere ekspertartikler, og de har rettigheder til at genudgive artiklerne. 2) Lav-til-ingen-omkostninger online-annonceringsmuligheder, der inkluderer linkudveksling, bannerudveksling og deltagelse i online fora.

Det eneste, du skal huske på den organiske placering i søgemaskinerne, er at opretholde positionen i søgeresultaterne. Som den organiske placering i søgemaskiner er næsten ingen omkostninger online -annoncering undtagen søgemaskineoptimeringsafgifterne. Du skal være meget omhyggelig med at bevare positionen, for det skal du konstant overvåge dine søgemaskine -reklamesultater.

Du får nye ideer om online -reklame og også om de nye søgemaskineoptimeringsteknikker, de er effektive måde, da søgemaskinerne ændrer deres rangeringsregler. Hvis du gør det, besætter det dig konstant i netværksaktiviteter, så du får chance for at have kontakt med eksperterne i internetbranchen. Det åbner en helt ny lys fremtid for at blive ekspert snarere end afhængig af dem, når de deler deres udfordringer og strategier.

At distribuere ekspertartiklerne relateret til dit produkt eller tjenester, der gør frugtbare belønninger til dig, og dette vil være en anden online reklameteknik, der er praktisk talt gratis og mest effektiv. Mens du distribuerer sådanne artikler til online -annonceringsformål, skal du ikke glemme at medtage en ressourceboks, der dirigerer læseren til dit websted, det fungerer effektivt. Naturligvis vil læseren aflede til dit websted på jagt efter mere information om relaterede produkter og tjenester, og dit formål løses! Dette kan også være en mere effektiv måde at få fat i nye kunder og online -reklame om dit produkt.

Der er flere fordele ved online -reklame ved at offentliggøre ekspertartikler. For det første gør mange websteder også det, og de offentliggør din artikel og indirekte vil du drage fordel af at få mere trafik fra deres websteder. For det andet har dit websted tilknyttet mange andre websteder, og du får et link -popularitet, som er en faktor i søgemaskineoptimering. Sådanne ting overvejes af de fleste af søgemaskinerne, når du rangerer dit websted i deres søgeresultater. Du skal gøre bestræbelser på, at dine ekspertartikler skal offentliggøre på andre relaterede websteder, hvis emner ligner meget dine.

Nu opstår spørgsmålet om, hvordan man får ekspertartikler til at blive genudgivet? Ud af forskellige måder at gøre det på, skal du vælge en af ​​følgende muligheder.

Kontakt først relevante websteder via telefon eller via e -mail med et gratis indholdstilbud. De vil med glæde give dig mulighed for at genudgive sådanne artikler, da den succesrige webstedsoperatør ved vigtigheden af ​​indhold af deres offentliggjorte websteder, og hvis dine ekspertartikler af høj kvalitet naturligt vil tiltrække det målrettede publikum. Så der er ingen grund til, at de nægter en sådan publikation. Anden teknik til at sende dem i branche-relaterede fora eller på mange gratis indholdssteder, hvor meget stort publikum kan se, og du får større eksponering.

Der er antal fora online, hvor sådan online -reklame let kan være muligt. Diskuter forum er et af et sådant forum (www.1888discuss.com), der er et SEO -online -annonceringsrelateret forum. Det er at have et diskussionsfora, der er nyttige til netværk med andre online -annoncører. Ikke kun det, det har også gratis e -bøger og et gratis online reklameafsnit, hvor du kan sende reklame for at blive set af mange andre forummedlemmer. Så din online reklame har multifold reklamekampagne. Mange andre fora, der er branchespecifikke former og gratis indholdswebsteder, der vil aflede høj trafik til dit websted ved hjælp af gratis online reklameteknikker.

Ved at deltage i online fora om online -reklame. Mere effektiv og overlegen måde for online forumdeltagelse for online -reklame

Video: “I Can’t Afford To Run Ads…” | Yes You Can!