Internationale krydstogter: Hvad kan man forvente, når du kommer af båden

At tage et krydstogt til et fremmed land kan være en ny og spændende oplevelse, hvis du aldrig har rejst til udlandet. Der er masser af nye seværdigheder at se og ting at prøve, men der er også farer, som naive rejsende skal være opmærksomme på. Når du rejser internationalt, er der en række ting, der skal tages i betragtning, der vil gøre din ferie endnu sjovere.

Når man rejser internationalt på et krydstogt, kan det være en god ide at investere i rejseforsikring. Rejseforsikring beskytter dig ikke kun mod uventede aflysninger, hvilket kan være vigtigt, da krydstogter i udlandet kan være dyrere end indenlandske satser, men rejseforsikring kan også komme godt med på andre måder. Før du forlader, skal du tjekke ind i din medicinske forsikringsplan for at finde ud af, om du er dækket af udlandet. Nogle forsikringsplaner dækker ikke medicinske udgifter i udenlandske lande, og i nogle tilfælde accepteres forsikringsplaner ikke af udenlandske hospitaler. I tilfælde af medicinsk nødsituation, mens du er væk, kan rejseforsikringspolitikker købes for at dække eventuelle uforudsete medicinske omkostninger, der kan opstå, mens du rejser.

Sørg for, at du kommer til båden tidligt. I dagens verden er der en række sikkerhedsforholdsregler og sikkerhedsforanstaltninger, der træffes, før du får lov til at gå ombord på enhver måde at offentlig transport. Dette betyder, at du har brug for masser af tid til at kontrollere dine tasker og komme igennem sikkerhed, før din båd forlader. Hvis du ender med at have lidt ekstra tid, før du går ombord på dit krydstogt, har de fleste forsendelsesdokke områder, hvor rejsende kan vente på, at deres krydstogter forlader. Det er bedre at have lidt ekstra tid end at gå glip af din båd. Sørg også for at have dit boardingpas og pas praktisk, så du kan få dem kontrolleret hurtigt og nemt i stedet for at skulle søge gennem dine tasker efter dem.

Hvis du rejser til udlandet for første gang, skal du passe på svindel, som mange internationale rejsende desværre falder bytte for. Der er en række småstyver, der lurer i områder, hvor krydstogtskibe dock, og venter på at gøre intetanende passagerer til deres næste ofre. Sørg for at holde dine tasker i syne på alle tidspunkter for at undgå at få noget stjålet. Sørg også for kun at beholde varer, du virkelig har brug for i din tegnebog under din rejse. Prøv ikke at bære en masse unødvendige ting med dig. Det er også en god ide at låse al bagage, som du har med dig.

Det er en smart idé at lave kopier af alle vigtige dokumenter inden din rejse. Du skal lave fotokopier af dit pas, kreditkort, medicinske recept og dine medicinske forsikringsoplysninger. Fotokopiering af dine kreditkort giver dig mulighed for at have billeder af dem, hvis de tilfældigvis går tabt eller stjålet under din rejse. Du har numrene, udløbsdatoer og telefonnummeret at ringe til, hvis du lægger dem forkert. Ved at kopiere medicinske recept er du i stand til at have oplysningerne til alle medicin, du muligvis har brug for under din rejse. Medicinske flasker er små og kan let forkert placeres. Det er vigtigt at altid have dine medicinske forsikringsoplysninger med dig i tilfælde af medicinske nødsituationer. Som tidligere nævnt skal du naturligvis sørge for, at din medicinske forsikring fuldt ud dækker alle medicinske udgifter i andre lande, inden du afgår på din rejse. Hvis det ikke dækker dig, kan rejseforsikring være et smart valg for dig.

Sørg for, at du kender valutakonverteringerne mellem amerikanske dollars og valutaen i det land, du besøger. Sørg for, at du besøger steder, der accepterer dine kreditkort, eller sørg for, at du har nok lokal valuta på dig til eventuelle udgifter. Du vil også undersøge steder for at udveksle din valuta. Forskellige steder tilbyder forskellige konverteringshastigheder. Banker er typisk det bedste valg, da de normalt tilbyder de bedste priser. Det er dog smart at undersøge dette og undersøge før din rejse. En anden mulighed er Travellers checks, som kan købes fra din lokale bank inden din rejse, og kan bruges overalt.

Det vigtigste tip for folk, der planlægger at rejse til udlandet, er at have det sjovt og nyde turen. For de fleste mennesker er det ikke hver dag, at de får besøg et fremmed land, så prøv dit bedste for at tage så mange seværdigheder som muligt og glem ikke dit kamera.

Video: CRUISE NEWS – TESTING DROPPED , ROYAL BUYS ANOTHER SHIP