Kan børn også krydse?

Hvad er den bedste måde at rejse med dine børn til eksotiske eller usædvanlige destinationer uden at håndtere flere flyrure og trække bagage dag efter dag? Gå på krydstogt! Børn kan bestemt sejle, især i disse dage. Børn er big business, og krydstogtskibe, mere og mere, serverer den yngre publikum.

Undersøg de forskellige krydstogtskibe. Spørg dit lokale rejsebureau om ideer. Mange krydstogtskibe tillader børn, men imødekommer måske ikke nødvendigvis deres behov og interesser. Det fantastiske ved krydstogter er, at familier kan hænge ud, tilbringe lidt kvalitetstid sammen og udføre masser af aktiviteter alt sammen på et sted. Det er en relativt stressfri tid, fordi børnene ikke kan vandre væk … du ved, at de er et sted på skibet.

Når du rejser med familien, er du altid bevidst om dit budget. En af grundene til, at krydstogter bliver mere populære, er på grund af omkostningerne. Til en pris får du mad, transport, indkvartering, god underholdning, mange skibsaktiviteter og specielle programmer bare til børn. Der er også ofte krydstogter, hvor børnene kan sejle gratis.

Krydstogtskibe tilbyder et sikkert sted for børn at have det sjovt og lege, mens forældrene deltager i skibets mange voksne aktiviteter. Børnepasning bliver taget sig af, og mange gange vil krydstogtskibet tilbyde bipere til børn og forældre for at holde styr på hinanden. Ungdomsrådgivere (slags som de rådgivere, du får på en sommerlejr), er om bord for at holde børnene aktive med mange aktiviteter som håndværk, sport, film og mere.

Hvis du er usikker på, hvad krydstogtlinjen tilbyder til børn, er der et par grundlæggende spørgsmål, du kan stille dit lokale rejsebureau. Først og fremmest, er der aldersbegrænsninger? Som med andre virksomheder, der tilbyder rabatter for mindre børn, opfylder dine kriterierne for priser på prisen? Har skibsdestinationer aktiviteter egnet til børn? Er der nogen specielle aktiviteter for børn?

Hvis du har små børn, skal du huske at spørge, om der er krybbe eller senge til rådighed for unge. Hvor store er hytterne? Dette er en afgørende faktor, hvis du skal prøve at booke to hytter, der har tilstødende døre. Er der menuer designet specifikt til børn? Nogle gange kan skibe have flere spisetider. Spørg, om der er en bestemt spisestid, der er bedst for familier med børn.

Tilgængeligheden af ​​børns aktiviteter kan være en afgørende faktor ved at booke et krydstogt. Hvilken slags aktiviteter er der for børn? Vil der være livreddere specifikt til børnene? Har børn deres egen pool til at svømme i? Kontroller babysittjenester og eventuelle ekstra gebyrer. Forældre ønsker måske at tage en pause fra børnene og spise en middagsdato alene eller danse.

Før du træffer en beslutning, skal du lave dit hjemmearbejde om, hvad det bedste krydstogt er for din familie. Husk også tidspunktet for din familieferie. Spring pauser og andre helligdage fra skolen er travle perioder for en krydstogtslinje. Hvis du vil sejle i en af ​​disse tider, skal du muligvis booke op til et år i forvejen. Når du først er kommet på det skib, skal du dog være parat til at efterlade dine bekymringer og have det sjovt med dine børn.

Video: Leg 2: At føde en bjørn