Kan du sige ja til lykke? 11 Praktiske trin, du kan tage for at få det til virkelig at ske

Tænk over det … hver eneste ting, vi gør, er beregnet til at gøre os lykkeligere.

Og alligevel bliver vi nogle gange omdirigeret og gør ting, der faktisk bevæger os væk fra dette mål.

Vi har alle potentialet for ægte lykke. Der er ingen gen- eller DNA -markør, der bestemmer, hvem der vil være lykkelig, og hvem der ikke vil. Vi træffer valg i hele vores liv, og resultatet af alle disse valg kombineret, bestemmer vores niveau af lykke. Foretag de rigtige valg og lykke kan være dine.

Her er bare en prøveudtagning af nogle af de taktikker, vi kan anvende i en 11-point køreplan for at hjælpe os med at guide os mod ægte lykke:

1. Se efter det positive i alt: Der er et gammelt ordsprog, at intet i sig selv er godt eller dårligt – hvad der gør det den ene eller den anden, er kun din reaktion på det. Find det positive, og du vil være lykkeligere. De, der svæver mod alle odds, gør det, fordi de ser på det positive, der kunne komme ud af deres situation, hvor nogensinde dårligt det kan synes for andre.

2. Fremhæv det positive: Vi vokser alle op med en “positivitet ubalance” – resultatet af samfundets normer og regler, der er baseret på begrænsning og straf mere end godkendelse og belønning. Fra en ung alder læres vi, hvad vi ikke må gøre i stedet for hvad vi måtte gøre. Selv i det daglige liv er der mere negativ indflydelse på den positive. Heldigvis kan du arbejde for at forbedre balancen. Fejr det positive og arbejde for at få mere af det. Når du opnår noget, lykønsker du dig selv! Se efter ting, du finder opløftende, der gør dig glad. Få mere af det! På samme tid skal du reducere din eksponering for negativ input, hvad enten det er den daglige nyhed, eller folk, du ikke har det godt med. Du kender dine knapper … sørg for, at de positive skubbes mere end det negative.

3. Øv dig god egoisme: Da vi var unge blev vi lært, at det er forkert at sætte vores interesser inden andres interesser. Dette gælder især for kvinder, hvoraf mange ofrer deres drømme og ambitioner for at hjælpe andre med at nå deres. Det er også almindeligt i erhvervslivet, hvor virksomhedens gode betragtes som vigtigere end individets gode. Det er godt at hjælpe andre, men alligevel skulle vi have grænser for at beskytte os mod at blive manipuleret eller misbrugt af andre. Du er vigtig, og hvis du ikke passer på dig selv fysisk, følelsesmæssigt og åndeligt, kan du ikke forvente, at nogen anden gør det.

4. Lyt til dine følelser: Alle følelser er gode. Hver følelse opstår af en grund: den leverer en besked. Nogle gange er denne meddelelse behagelig, andre gange ikke. Vores tendens er at distrahere os selv fra ubehagelige følelser, ofte gennem rygning, drikke eller stoffer af den ene eller den anden art. Når du har det dårligt, skal du undgå at distrahere dig selv og identificere årsagen – der behøver nogle ikke at blive opfyldt.

5. Giv dig selv: Jo mere du giver, jo mere modtager du. Der er sandsynligvis ingen videnskabelig undersøgelse, der beviser, at dette er tilfældet, men ubetinget at give er enormt givende. Det ser ud til, at jo mere af dig selv du giver, jo større er spændingen og opløftende effekten på din psyke. Hjælpe de trængende. Giv tid, hvis du kan. Giv anonymt, selvom du mister skattefradraget!

6. Få det til at ske: Du har evnen til at få ting til at ske ved hjælp af dit sind. Top sportsstjerner og forretningsfolk bruger det, og det kan du også. Der er mange måder at gøre dette på; En af de almindelige metoder er at bruge visualisering – at få et billede i dit sind om, hvad det er, du vil ske. Det behøver faktisk ikke at være et visuelt billede; Det kan være en følelse, en lugt, en lyd eller enhver kombination af sanserne. Forestil dig at finde den perfekte parkering nær indgangen, når du ankommer til supermarkedet eller indkøbscenteret … himlen er grænsen, men hold ud! Vi er ikke vant til at bruge dette værktøj, så det kræver praksis.

7. Accepter de ting, du ikke kan ændre: Vi modstår ting, vi ikke kan lide, og bruger ofte en enorm mængde energi på denne modstand. Selvom dette kan være godt og har resulteret i enorme fremskridt gennem historien, bør vi arbejde for at forstå de ting, vi ikke kan ændre, og derefter gå videre. Brug snarere den gemte energi på noget mere værd og produktivt. Dette er ikke til at sige, at du skal selvtilfreds accepter noget. Hvis du virkelig ønsker forandring, skal du arbejde mod den ændring; Men at bruge tid på at bekymre sig om noget uden aktivt at arbejde på at ændre det er uproduktivt og skadeligt for dit velbefindende.

8. Tag ansvaret for dine valg: Alt hvad du gør eller ikke gør, er på grund af valg, du træffer (eller ikke foretager). Det er lettere og praktisk at bebrejde uden for årsager til ting, der går galt i livet, men dit liv er summen af ​​alle de valg, du træffer undervejs – nogle gange dette valg at lade nogen anden tage et valg på dine vegne. Hvis du har en tendens til at bebrejde andre mennesker eller ting, kan det være skræmmende at tage ansvar for, hvad der sker i dit liv, men det er virkelig ret befriende, for i stedet for at se dig selv som en effekt af ydre kræfter, er du klar over, at du er årsagen til alt godt du opnår. Abdikér ikke ansvaret for dit liv.

9. Planlæg regelmæssig “selvtid”: Brug lidt tid på at analysere, hvor du er i livet, dine styrker og svagheder. Hvordan kan du forvandle sidstnævnte til førstnævnte? Tænk på dine synspunkter på alt fra dit job til den globale opvarmning og eksistensen af ​​udlændinge – så viser det, hvorfor du føler dig som du gør. Er din ræsonnement lyd? Jo bedre du forstår dig selv, jo bedre forstår du verden.

10. Lav tid til at meditere: Vi bruger næsten al vores tid på at tænke på fortiden eller planlægge for fremtiden. Vi bruger sjældent tid i nuet. Det har nået et punkt, hvor det for de fleste af os synes umuligt at holde vores fokus på, hvad der sker lige nu. Din meditation kan være formel meditation eller bøn, men det kan være så simpelt som blot at fokusere på hvert åndedrag, som det går ind og ud i fem eller ti minutter, og afskedige tidligere og fremtidige tanker, som de opstår – og de vil!

11. Fjern dine begrænsninger: Når vi mislykkes, er grunden normalt simpelthen fordi vi ikke tror, ​​at vi er i stand til eller værd at det er, som vi ikke klarer at opnå. Oftest er denne tro faktisk falsk; Resultatet af negativ programmering modtaget siden barndommen. Sandheden er, at de fleste af os er i stand til at gøre det meste af det, vi virkelig ønsker at gøre … du skal bare tro. Den bedste måde at starte er med små ting, der arbejder dig op, når du bemærker grænserne, der opløses.

Jo mere succesrig du er ved at assimilere de koncepter og processer, der er beskrevet i disse elleve punkter i dit liv, jo mere ægte glad vil du være, og lykken vil vare!

Video: Vol.032 [LA Morning Part-II] TJS Japanese RADIO: (VJ Sam 2021-03-03)