Keeping Up with Cruise News

Kørsel fra staterne – mens Miami og Fort Lauderdale er de vigtigste porte til Caribbean Cruises, er det værd at huske, at krydstogter også opererer fra New Orleans. Norwegian Cruise Line har to skibe med base i New Orleans, der laver krydstogter til Mexico og Caribien. For at nå New Orleans skal du flyve via et andet amerikansk hub, men der er masser af flyvninger tilgængelige med Delta, American Airlines og Continental. Krydstogterminalen i New Orleans er meget mere støjsvage end dem i Florida, og byen gør et interessant stop i den ene ende af dit krydstogt. En anden mulighed er at se på krydstogter fra Los Angeles, fordi flyvninger om vinteren er ret billige. Mexico er den vigtigste destination.

Vinter shoppingture til Canada-Hvert efterår advarer vi om, at New York ikke er det bedste sted til julesikringsforretninger, delvis på grund af den høje pris på hotelophold i byen. Toronto har måske ikke helt stilen i New York, men med det lave niveau af den canadiske dollar er det faktisk meget bedre værdi både for hoteller og de fleste køb. Den bedste aftale, vi har set, er for flyvninger og to nætter på et firestjernet hotel for mindre end £ 300. En temmelig mærkelig klage, som vi undertiden hører om New York, er, at den “ikke er kold nok”. Vejret er faktisk meget skiftende, og selv i december kan du slippe af sted med Shirtsleeves en dag og fryse den næste. For en mere autentisk vinteratmosfære vil vi foreslå Montreal eller, endnu bedre, Quebec. I Montreal svæver temperaturen lidt over nul for det meste af vinteren, og Quebec er koldere. Begge byer har en ægte fransk præg for dem og er tæt på skiløbsområder. De kunne begge være et godt valg til en vinterferie, der føles temmelig mere ægte vinter. Når salget kommer i januar, er der naturligvis tilbud i alle byer. Montreal nås let med både Air Canada, og hotelpriserne er rimelige.

Undgå Miami som en Gateway Airport – vi er blevet bedt om forslag om at undgå Miami lufthavn. Hvis din destination er det sydlige Florida, er det svært at undslippe Miami. Fort Lauderdale er en fremragende lufthavn og meget populær blandt passagerer, men har ikke regelmæssige flyvninger fra Europa. Det er dog let at nå fra andre amerikanske lufthavne og har et godt netværk af indenlandske flyvninger til Caribien og nogle latinamerikanske destinationer. Bortset fra besværet med at bruge Miami er det også en meget dyr lufthavn at flyve til. Det er omkring 4.400 miles fra London, men økonomi -priser er helt ude af linje med priserne at sige, New York, som er 3.600 miles. Når der tilbydes flyvninger til New York for lidt over £ 200, synes billetpriser på £ 400 (fra London) eller mere til Miami uforholdsmæssigt. Problemet er, at New York (og andre East Coast -destinationer) har høje belastninger af dyre erhvervsklassepassagerer, hvilket giver flyselskaberne mulighed for at tilbyde meget mere konkurrencedygtige økonomi -priser. Miami er en meget sæsonbestemt destination med en stor efterspørgsel efter økonomi -billetter og meget mindre efterspørgsel efter forretning. Flyselskaber kunne udfylde flere ekstra jumbos til Miami i de højeste vintermåneder, men vil ikke tilføje ekstra fly bare for at sælge billet på handelsøkonomi.

Priser er måske lidt lavere til Orlando, men hvis du flyver der, skal du være forsigtig med at se, hvilken lufthavn du vil bruge, fordi kun den vigtigste Orlando lufthavn har en række forbindelsesflyvninger; Sanford, der bruges af mange charterflyselskaber, har ikke forbindelsesflyvninger. Den eneste anden mulighed er at flyve til en anden amerikansk gateway og måske købe en billig billet til Fort Lauderdale med en af ​​budgetfartsselskaberne, men dette vil sandsynligvis øge den samlede pris. Nogle amerikanske flyselskaber forsøger at sælge pladser til Miami via deres østkystnav: Vi anbefaler ikke dette, men det kan være værd at se, om transportøren tilbyder en lignende billetpris som Fort Lauderdale, hvilket muligvis gør det ekstra stop mere acceptabelt. Passagerer, der alligevel skal tage en tilslutningsflyvning, kunne overveje at flyve til et amerikansk hub og derefter forbinde til Fort Lauderdale snarere end Miami. Passagerer i det nordlige England har nu direkte fly til Miami denne vinter, da American Airlines har startet en service fra Manchester. Foreslåede priser er fra London og ikke Skotland.

Video: Cruise Lines Slash Prices By The Boatload During Summer Season