Klem sider og listebygning … Du kan ikke have den ene uden den anden!

Hver succesrig online marketingmedarbejder ved vigtigheden af ​​at bruge klemsider! Uanset om du markedsfører dine egne produkter, tjenester, tilknyttede programmer eller en Ezine, har du brug for en presseside.

Klemssider kan bruges på mange forskellige måder!

Hovedformålet med at have en presseside er ikke kun at vise dine udsigter fordelene ved det, du tilbyder, men for at hjælpe dig med at opbygge din opt-in-liste. Jeg er sikker på, at du har hørt ordsproget … pengene er på din liste!

Du bygger din liste ved at oprette en opt-in web-form på din presseside eller som nogle kalder det en destinationsside, der beder om deres navn og e-mail-adresse til gengæld for noget af værdi for dem.

Hvis dit tilbud lokker nok, vil de derefter indtaste deres oplysninger og ende på din salgsside. De køber måske ikke lige da, men nu har du deres oplysninger, hvor du kan følge op med dem senere, hverken med direkte e -mail fra dig eller via dit autosvægtsprogram.

Det er et kendt faktum, at de fleste kunder ikke køber første gang, det kan tage 5, 7 eller flere kontakter fra dig, før de køber det, du tilbyder. Først skal du få deres tillid og opbygge tillid til dem.

Dette er den billigste måde at sænke dine annonceringsomkostninger på! Byg en stor liste over opt-in-abonnenter/kunder, der stoler på dig. Det er som penge i banken! Man kan aldrig benægte det faktum, at en presseside er meget vigtig og afgørende i denne forretning; Og at 98 af marketingfolkene kun beder om fornavn og e -mail -adresse. Dette afhænger naturligvis af, hvad du muligvis har brug for den anden info til.

3. Pressesider kan føre trafik til dit websted. For først at køre trafik til dit websted skal du smigre dine besøgende med frynsegoder og bonusser, der er relateret til dit produkt og deres interesser. Bare sørg for, at omkostningerne ved dine gaver kan passe ind i dit budget, og de skal være et kvalitet, leveringsprodukt eller service, som din bly kan bruge og drage fordel af.

4. En klemside er mere tilbøjelig til at producere en 20 opt-in-hastighed for det samlede antal net surfere, der besøger dit websted. Du skal give en stærk og saftig overskrift og vise dine besøgende, hvad der er i det for dem at friste din besøgende til at forlade deres navn og e -mail -adresse, så de ikke kan vente med at komme til dit websted.

5. Ved at oprette en presseside kan du optimere din e -mail -marketingkampagne. Det er bevist, at næsten alle besøgende på dit websted ikke trækker deres kreditkort ud på deres første besøg. Du kan følge op med din liste over abonnenter og få deres tillid til dig og stole på dig. Derefter kan du sælge dem andre produkter (dine eller tilknyttede) og tjenester. Hvis de stoler på dig, vil de være mere tilbøjelige til at købe det, du anbefaler.

6. Med et godt pressesideprogram kan du lave split-test med dine overskrifter, tilbud og produkter for at finde ud af, hvad der er det mest effektive at indbringe kunderne. Hvis du har delt test, kan du logisk lave mere med den samme mængde trafik og det samme produkt. Hvad du skal gøre er at kontinuerligt fortsætte med at teste og kontinuerligt køre to versioner, så du fortsætter med at gøre dit websted bedre og bedre. Med det rigtige pressesideprogram vil det automatisk udføre testen for dig, eller der er flere sporingsprodukter på markedet, som du kan købe.

7. Som med de fleste websteder kan du tilføje video, billeder, lyd og andre medier ved et tryk på en knap. Igen afhænger dette af, hvad du bruger til at lave pressesider om, hvorvidt du kan tilføje medier. Det er bevist, at du ved at tilføje medier til din presseside får bedre konverteringer. Jeg håber nu, at du kan se vigtigheden af ​​klemsider i din internetforretning. De er enkle, lette at lave med det rigtige program, og de vil hjælpe dig med at opbygge din liste og opnå din top i online marketing.

“Mike Van Bergen, administrerende direktør for 5Star-inetMarketing.com

Video: Hypnotic Gennemgang med matchende bonusser på næste niveau