Kreditlinjer i hjemmet giver hurtig adgang til kontanter i tider med behov.

Hvis du har brug for at låne penge, kan hjemmekreditkreditlinjer være en af ​​de tilgængelige muligheder for dig. Denne linje med kredithjemkapital er et lån, der er tildelt låntageren med sit hjem som sikkerhed. Hjemkapital pr. Siger er forskellen mellem værdien af ​​din ejendom og det beløb, du skylder dit prioritetslån.

Af sent vælger mange mennesker hjemme -ærefrygt på grund af dets lethed med erhvervelse og fleksibilitet. Hvis du bruger egenkapitalen i dit hjem som sikkerhed i et lån, har du adgang til en stor pool af midler, som du kan bruge til at udvide eksisterende forretning eller påtage sig et nyt, mens du stadig skyldes dit hjem. Hvis du forhandler godt, kan du få en linje med kredithjem, der langt overstiger den aktuelle pris på dit hjem. Igen har du fordelen i forhold til andre former for lånte midler, fordi du nyder lav interesse her. Især den største fordel for egenkapitalen for små virksomheder for små virksomheder er, at renterne på hjemmekapitalkreditlinjer behandles som fradragsberettiget. Dette betyder simpelthen, at du kan tage rentebetalingerne ud som en udgift, før du erklærer overskuddet, og dermed efterlader dig flere penge som nettoindkomst.

Line of Credit Home Equity er den bedste mulighed for en virksomhed med hjem, der har brug for langvarig kapital. Når hjemmene stiger i værdi, falder låneinteressen i værdi med den virkning, som virksomhederne får på lang sigt.

Hjemkapitallån skal kontraheres med stor omhu. Se dig efter den bedste plan eller betingelser, så du ikke risikerer at misligholde lånet. Hvis du misligholder lånet, kan dit hjem være afskærmet. Afskærmning er processen med at udligne en gæld med salg af en låntagers hjem. Det tvangssalg opstår, fordi du irreversibelt har brugt hjemmet som sikkerhed i aftalen og har bemyndiget långiveren til at overtage huset, hvis du ikke er i stand til at betale op for interesserne.

Når det kommer til at bruge dit hjem som sikkerhed til et lån, er der to vigtige muligheder: hjemmekapital med kredit og et hjemmekapitallån.

Home Equity Linjer af kredit bruges overhovedet til enhver form for udgifter, såsom hjemmeforbedringer, uddannelsesmæssige og medicinske udgifter og udgifter til små virksomheder. Du foretager månedlige betalinger til forskellige renter. Hvis du ikke er den type, der bekymrer sig om at ændre betalinger og renter, kan du muligvis gå efter denne mulighed.

Tværtimod giver boliglån dig adgang til midler, der skal bruges i et engangsbeløb, såsom udgifterne i forbindelse med at købe en ny bil eller starte en ny virksomhed. I denne type lån fastlægges rentebetalinger. Hvis du vil have en forudsigelig betaling, er dette muligheden for dig.

Sammenfattende …

Home Equity -kreditlinjer har hjulpet mange virksomheder og enkeltpersoner med at få adgang til store puljer af midler til forretningsudvidelse eller erhvervelse af et andet hjem. Denne let adgang skal være afbalanceret med det faktum, at vedvarende misligholdelse i betalinger kan resultere i tabet af dit hjem.

Video: Our Miss Brooks: Another Day, Dress / Induction Notice / School TV / Hats for Mother’s Day