Luminox -urehistorie

Luminox-ure er kendt af det selvdrevne belysningssystem, der er unikt for dem, og garanteret at vare i mindst ti år. For at inkorporere denne facilitet gennemgår Luminox -ure yderligere produktionstrin, som ingen andre ure i verden gør. Luminoxs historie er tæt knyttet til dette unikke træk ved dens ure.

Richard Timbo og Barry Cohen, to forretningskendte, der kendte hinanden gennem deres karriere som salgsrepræsentanter, ledte efter at skabe et marked gennem brandede produkter eller proprietær teknologi, der ville placere en barriere på konkurrence. De fandt det schweiziske selskab RMBG, der havde en unik belysningsteknologi, og foreslog, at denne teknologi blev indarbejdet i schweiziske ure og opnåede eksklusive rettigheder til brug af teknologien i Nordamerika.

Det nye design-ure, der oprindeligt blev markedsført under det schweiziske firma nat.

Det ukendte mærke af ure kæmpede stadig for at markere sig på et konkurrencepræget marked, der lagde stor værdi ved brand name, da det fik en pause i form af et opkald fra en amerikansk flåde indkøbsofficer. I 1993 modtog virksomheden en invitation fra indkøbsofficeren for de amerikanske Navy SEAL -teams til at forsyne det med et specielt designet udvalg af ure. De amerikanske flådehav, luft- og land (SEAL) hold havde brug for et dykkeur til brug på deres natmissioner. Luminox tog udfordringen op og arbejdede med sin schweiziske partner i ni måneder, før han kom ud med det første Navy Seal Watch i 1994.

Dette var et vendepunkt i Luminox -urehistorien. Seglets segl, der blev givet af seglet, forbedrede mærkets troværdighed og øgede sit image på forbrugermarkedet. Efterspørgslen efter ure begyndte at vokse. Virksomheden begyndte at sælge sine plastiske model Luminox -ure.

Efter at have solgt flere tusinder af sine plastiske modelure i fem år introducerede virksomheden den første stålversion med Carbon Fiber Bezel i 1999. Stålversionen af ​​SEAL Dive Watches var en øjeblikkelig succes. Fra dette var det tydeligt for producenterne, at hvis de kunne lave ure i større sorter og tal, ville markedet absorbere dem. Dette ansporede virksomheden til et ekspansionsdrev og ønsket om at introducere nye modeller.

I efteråret 2000 kom virksomheden ud med en All Steel -serie og en All Titanium -serie. De nye lanceringer blev igen mødt med rungende succes, da markedet sprang begge produkterne op. Disse serier inkorporerede funktioner, der findes i det, der betragtes som fine ure, og omfattede 10-årige lithiumbatterier, safirglaskrystaller og anti-reflekterende belægning.

Virksomheden udviklede også en ny version, der var målrettet mod specielle kunder, der tilføjede friskhed til sit sortiment.

Hvis opkaldet fra den amerikanske flåde var en vigtig milepæl i Luminox -urehistorien, var luftforsvaret ikke at hænge langt bagefter. Virksomheden modtog et opkald i 1999 fra Edwards Air Force Base, der informerede dem om, at de elskede de ure, der blev produceret af dem, og vil gerne have en version til brug under deres bombeopgaver. Kravet var at udvikle noget specifikt for dem og ikke at levere eller endda tilpasse den version, der blev leveret til marinen. Dette gav anledning til en række ure, der blev udviklet til brug af F-117 Nighthawk Stealth-piloter.

Luminox erhvervede efterfølgende rettigheder til at udvikle ure til de unikke krav i luftfartsindustrien. Således blev han født en anden række ure i Luminox -gruppen.

Virksomheden arbejder nu på planer for nye intervaller for ure til at opfylde både kravene i marinen og luftforsvaret, og træffer også flere foranstaltninger for at bevare og konsolidere det gælder på detailmarkedet.

Video: The Luminox Navy SEAL: Tool Watch Or Toy Watch?