Lykke: Den ultimative fødselsret

Nøglen til lykke er både enkel og kompleks. Det er summen på mere end 2.000 års filosofi, psykologi, spekulation og diskussion om betydningen og kilderne til lykke. Fra Aristoteles i 340 f.Kr. Gennem de moderne tænkere, talere og forfattere i dag har denne nøgle til lykke næppe ændret sig. Det er det samme for stort set alle mænd og kvinder i hvert land og alle samfundslag. Nøglen til lykke er denne: dedikere dig selv til udviklingen af ​​dine naturlige talenter og evner ved at gøre det, du elsker at gøre, og gøre det bedre og bedre i tjeneste for en sag, der er større end dig selv.

Dette er en stor erklæring og et stort engagement. At være lykkelig kræver, at du definerer dit liv i dine egne vilkår og derefter kaste hele dit hjerte i at leve dit liv fuldt ud. På en måde kræver lykke, at du er perfekt egoistisk for at udvikle dig selv til et punkt, hvor du kan være uselvisk resten af ​​dit liv.

Din lykke skal komme først

I Edmond Rostands skuespil Cyrano de Bergerac bliver Cyrano spurgt, hvorfor han er så intenst individualistisk og uberørt med andres meninger og domme. Han svarer med disse vidunderlige ord: ”Jeg er hvad jeg er, fordi jeg tidligt i livet besluttede, at jeg i det mindste ville behage mig selv i alle ting.”

Din lykke afhænger ligeledes af din evne til at behage i det mindste dig selv i alle ting. De fleste mennesker er imidlertid tilbageholdende med at bruge deres egen lykke som standarden til at bedømme begivenhederne i deres liv. Dette skyldes primært, at vi lader andre definere eller påvirke, hvad der bringer os lykke. Og vi mener ofte, at det er vigtigere at gøre andre mennesker glade end det er at gøre os selv glade. Dette er vrøvl.

Mennesker er lykkedrevne organismer. Alt, hvad vi gør i livet, er orienteret mod at opretholde og øge vores niveau af lykke. Vi er psykologisk konstrueret, så det er umuligt for os at være nogen anden måde uden at gøre os mentalt og følelsesmæssigt syge. Faktum er, at du ikke kan give væk til nogen anden, hvad du ikke har for dig selv. Ligesom du ikke kan give penge til de fattige, hvis du ikke har nogen, kan du ikke gøre nogen anden glad, hvis du selv er elendig.

Den allerbedste måde at sikre andres lykke er at være glad selv og derefter dele din lykke med dem. Lidelse og selvopofrelse deprimerer og afskrækker andre mennesker. Hvis du vil gøre andre glade, skal du starte med at leve den slags liv og gøre den slags ting, der gør dig glad.

Lad lykke være din guide

Gør lykke til det organiserende princip i dit liv. Det vil sige sammenligne enhver mulig handling og beslutning mod din standard for lykke for at se, om det ville gøre dig lykkeligere eller ulykkeligere. Snart vil du opdage, at næsten alle problemer i dit liv kommer fra valg, du har foretaget – eller i øjeblikket gør – der ikke bidrager til din lykke.

Der vil selvfølgelig være utallige gange, hvor du bliver nødt til at gøre små ting, der ikke gør dig glad for at forfølge din større lykke. Som Earl Nightingale sagde imidlertid, “lykke er den progressive realisering af et værdigt ideal.” Du føler dig virkelig glad, når du bevæger dig, Stepby-trin, mod gennemførelsen af ​​klart definerede mål, som du føler vil forbedre kvaliteten af ​​din lykke.

Da du ikke kan være virkelig glad, før du er klar over dine iboende muligheder, er det vigtigt, at du tager nogen tid regelmæssigt til at analysere dig selv og identificere dine styrker og svagheder. Der er et gammelt ordsprog, “succes efterlader spor.” Du kan se tilbage på dit liv og identificere, hvem du virkelig er, og hvad du skal gøre med dit liv. En af de bedste måder at gøre dette på er konstant at stille dig selv dette magtfulde spørgsmål:

”Hvilken stor ting ville jeg tør at drømme, hvis jeg vidste, at jeg ikke kunne mislykkes? Rdquo;

Forestil dig, at du er absolut garanteret succes i forfølgelsen af ​​et bestemt mål, stor eller lille, kortsigtet eller langsigtet. Forestil dig, at du har alle pengene, hele tiden, al uddannelse, alle kontakter, alle ressourcer og alt andet, som du muligvis har brug for for at nå et hvilket som helst stort mål i livet. Hvad ville det være? Dette er et meget vigtigt spørgsmål, fordi når du fjerner begrænsningen fra din tænkning, får du ofte en meget klar idé om nøjagtigt, hvad du skal gøre med dit liv. Din største drøm er en indikation af dine naturlige evner og hvad der virkelig er vigtigt for dig.

Alle succesrige mænd og kvinder er store drømmere. De forestiller sig, hvad deres formue kunne være, ideel i enhver henseende, og så arbejder de hver dag mod deres fjerne vision, mål eller formål. Trin-for-trin realisering af deres ideal gør dem virkelig glade.

Livets 4 kategorier

Dr. Viktor Frankl, der skrev bogmandens søgning efter mening, sagde, at du kan opdele det, du gør i livet i fire kategorier. Den første kategori består af de ting, der er svære at lære og svære at gøre. Et eksempel for mange mennesker er matematik. Mange af os kæmpede med matematik i skolen og kæmper stadig med bogføring, regnskab, regnskaber og selvangivelser som voksne. Hvis du finder matematik svært at lære og svært at gøre, er dette den slags aktivitet, som du helt klart er uegnet til. Uanset hvor meget af det du gør, eller hvor god du får til det, vil du aldrig opnå nogen varig tilfredshed eller lykke fra det.

Den næste kategori består af ting, der er svære at lære, men let at gøre. At køre på en cykel, køre en bil og binde dine sko er svære at lære, men let at gøre, når du har øvet nok. Dette er sjældent den slags aktiviteter, der får dig til at føle dig fantastisk over dig selv, når du engagerer dig i dem. De kræver ikke dit bedste.

Den tredje kategori består af ting, der er lette at lære, men svært at gøre. Fysisk arbejdskraft falder ind i denne kategori. At grave en grøft med en skovl og hugge træ med en øks er let at lære, men de er svære at gøre, og bliver aldrig lettere.

Den fjerde kategori er nøglen. Dette er ting, der er lette at lære og lette at gøre. Du ser ud til at have en naturlig tilbøjelighed til dem. Når du er engageret i denne form for aktivitet, flyver tiden. De ting, der er lette for dig at lære og gøre, er den slags ting, du skal gøre med dit liv. De angiver, hvor dine naturlige talenter og evner ligger. At engagere sig i disse aktiviteter med hele dit hjerte og forpligte dig selv til at blive bedre og bedre, giver dig al den glæde, tilfredshed og lykke, du kunne ønske dig i livet.

Lykke er ikke en ulykke

Alle har et område med ekspertise. Alle har noget, som han eller hun kan gøre på en fremragende måde. Det kan tage uger, måneder eller endda år for dig at udvikle dig selv i dette område, så du virkelig kan udføre på en ekstraordinær måde, men du vil blive stærkt tiltrukket af den slags aktivitet fra starten. Du vil nyde at læse om det og tale om det og tænke over det. Du vil finde dig selv beundrende mennesker, der er fremragende i dette område. Du vil længes længende på dette felt og undre dig over, hvordan det ville være at være i det og få succes med det. Det er meget ofte dit hjertes ønske. Det aktivitetsområde, hvor du kan blive fremragende, er sandsynligvis det, du blev sat på denne jord til at gøre.

Så beslut dig for at fortsætte, indtil du lykkes. Den første del af modet er beslutningen om at lancere i tro mod dine mål; Den anden del er din vilje til at udholde i lyset af de uundgåelige skuffelser og tilbageslag, du vil støde på på vejen.

Lykke er ikke en ulykke. Glade mennesker er dem, der bevidst gør de ting, der altid fører til lykke. Glade mennesker er dem, der ved, hvad de vil, og derefter kaster hele deres hjerter til at bruge deres unikke talenter og evner til at yde et bidrag til verden i nåelsen af ​​deres mål.

Du sættes på denne jord med et specielt formål, programmeret med unikke talenter og evner, der endnu ikke er blevet tappet fuldt ud og udnyttet. Når du fokuserer alle dine energier på at låse dit sande potentiale op, kan du kræve din ultimative fødselsret: lykke

Video: 🌀 One Night | Drama ,Romantik | En hel film