Målret din reklame med gratis artikler

Du skal ofte drage fordel af målrettet reklame for at hjælpe med at gøre din online forretning vellykket. Målrettet reklame betyder, at du primært reklamerer for dem, der faktisk kan købe dit produkt eller din tjeneste. Du når kun dem, der muligvis allerede er interesseret i, hvad du har at tilbyde i stedet for at bruge dine reklamebudgetter på at prøve at nå alle. En måde at opnå målrettet reklame på er at bruge gratis genudskrivningsartikler eller brugerdefinerede skriftlige artikler, der i sidste ende vil nå dit målrettede publikum.

Mange gange, hvor et nyt tv -show kommer ud på tv, er der et målmarked, som tv -programmet skyder efter, så de også søger efter annoncører, der ville passe til det publikum. Også sammen med målgruppen vil ofte showet blive testet med målgruppen og andre målgrupper længe før det endda er tilladt at blive vist på tv for at sikre sig, at de ved, hvilket marked der skal annonceres, eller at showet endda ville få succes. Også ofte gange, hvor showet har været i et stykke tid, vil de lave undersøgelser for at se, hvem der ser showet og reklame, og derefter justerer showet og markedsfører i overensstemmelse hermed.

Hvorfor har annoncører gjort dette i årevis? Fordi det viser sig at være effektivt og omkostningseffektivt. Regboards har længe vist sig at være meget ineffektive og dyre. En billboard annoncerer til alle, der kører ved det i stedet for at fokusere på en målgruppe.

Det ville være fjollet at annoncere produkter, der er målrettet mod kvinder under tegneserier, det ville heller ikke give mening at annoncere børns legetøj i de natten over timer, når de fleste af børnene sover. Annoncører ønsker at annoncere for dem, der faktisk kan have en interesse i deres produkt eller service.

Hvordan kan alt dette anvendes til din online forretning? Du skal begynde at ramme dit målrettede publikum med din reklame. En let, effektiv og billig metode til at gøre dette er gennem gratis genudskrivningsartikler. Fri genudtryksartikler er artikler, som du skriver, og derefter har distribueret i ezines og nyhedsbreve. Du skriver artiklen, der tilbyder oplysninger om, at læseren finder nyttig eller underholdende, og håbet er, at læseren derefter bruger forfatterens ressourceboks i bunden af ​​artiklen til at besøge dit websted. En distributionstjeneste kan hjælpe dig med at få en af ​​disse gratis genudskrivningsartikler placeret i snesevis af ezines og nyhedsbreve, hvis artiklen er godt skrevet. Du vil medtage et lille tekstfelt i bunden, der tilbyder oplysninger om dig selv og et link tilbage til dit websted.

Disse gratis genudskrivningsartikler går ud til alle disse ezines og nyhedsbreve, og udgiveren af ​​hver af disse vil beslutte, om du skal bruge din artikel eller ej. Det er her den målrettede markedsføring kommer i spil. En udgiver afgør, om artiklen er relevant for hans eller hendes abonnenter. Hvis udgiveren beslutter, at det er relevant, vil udgiveren omfatte det i deres næste publikation. Dette er en meget nem måde at nå dit målrettede publikum på. Det er også relativt billigt i betragtning af at alt hvad du skal betale for er distributionstjenesten, hvis du selv skriver artiklen.

Nogle mennesker føler sig ikke godt tilpas med deres egen skrivning eller har simpelthen ikke tid eller energi til at skrive. Hvis du er en af ​​disse mennesker, er der altid ghostwriters til leje, der vil gøre arbejdet for dig. Du kan derefter offentliggøre dette arbejde som dit eget, med dine oplysninger i ressourceboksen og linket tilbage til dit websted. Ghostwriters ved, at du vil placere dit navn eller et pennavn i artiklen som forfatteren, og de er enige om at overgive sig til deres klients enhver og alle ophavsret til artiklen.

Hvis du ønsker at nå dit målrettede publikum på en let, billig og effektiv måde, skal du overveje brugen af ​​de gratis genudskrivningsartikler til at nå dine potentielle kunder. Uanset om du selv skriver artiklerne eller betaler en ghostwriter, vil det være en værdifuld investering. Selv at du betaler en ghostwriter og distributionstjenesten, får du stadig mere bang for din bukke, end hvis du blot skulle placere en annonce, der er målrettet mod alle. Husk, at disse ezines og nyhedsbreve, der bærer dine artikler, går til folk, der allerede er interesseret i det emne, du beskæftiger dig med. Kom i gang i dag og se de nye kunder rulle ind.

Video: Writing Winning Email Marketing Campaigns: Compelling Discount Offer Emails