Pause – Udbytte – Vælg: Dine tre kræfter til lykke og vitalitet

Copyright 2006 Tom Russell

Da jeg var en ung mand på sytten lærte jeg at flyve fly. Min første flyvning som studentpilot underviste værdien af ​​pausen.

På min allerførste lektion satte instruktøren mig ved kontrollerne. Stor spænding havde mig, da vi løftede af, og jeg kæmpede flyet op til en højde på et par tusinde meter. Pludselig sagde Wally til mig, “Tom, flyet blev lavet til at flyve selv. Slap af. Samarbejd med det.”

For første gang i flyvningen bemærkede jeg min stat. Jeg greb kontrollerne med alt hvad jeg havde. Jeg kastede mine tænder. Jeg var et vrak, men var helt uvidende om det, indtil Wally havde mig pause.

Pausen bringer dig hjem til din frigivne tilstand. Det vender dig tilbage til den naturlige strøm af liv, der “flyver sig selv.” Sil og kamp erstattes af lette vandhaner på kontrollerne. Du og det daglige liv arbejder i harmoni for at producere åndelig flyvning.

Sådan anvender du pausen: Lad bare slip og vide, hvor du er. Ofte ankommer en dyb indånding for at opdatere dig. Se så meget som muligt om din nuværende tilstand og verden omkring dig. Vær opmærksom på både dit miljø og dig selv som en integreret del af det. Hold denne nye tilstand så længe du kan.

Kraften til at give

Forestil dig en mand, der går en sti til toppen af ​​et højt bjerg. På et bestemt tidspunkt kommer en lille sten, der går ned mod ham. Forbløffet rækker han ned med begge arme og stopper stenen. Det krukker ham frygteligt. Et øjeblik senere leder en anden sten vej. Han gør det samme. Men med tilgangen til den tredje Boulder kommer en ny og højere idé til ham. I det sidste øjeblik træder han simpelthen til side. Han giver. Boulderen passerer lige forbi.

Sådan kan vi håndtere vanskelige og modbydelige mennesker. De er på jagt efter en kamp, ​​og når du ikke giver dem dem, falder de frem fra deres eget momentum. Det er forbløffende, hvor magtesløse vanskelige mennesker bliver, når du bevidst lader dem vinde. De er så klar til at kæmpe!

Mere vigtigt er, at udbyttet er, hvordan man heler følelsesmæssige ondt og konflikter, der ofte ligger dybt i sindet. Du er den rolige gnist af bevidsthed, der ser uroen uden at komme ind i den eller manipulere den eller kræve, at den forsvinder. Slip din indsats for at håndtere dem. Lad dem køre deres kurs og gå, hvor de vil hen, mens du søger indsigt og forståelse af præcist, hvad der sker.

Som forfatter Vernon Howard så smukt sagde en gang: “Problemet er ikke tanken; problemet er tanken om tanken.” Mental gymnastik er magtesløs til at lindre dybt siddende smerter. Det er selve lyset, der helbreder os, ikke machinationer af sindet. Ånden ved nøjagtigt, hvor han skal hen, og hvad de skal gøre. Ingen fejl, ingen bommert, ingen sorg er for meget til det. Livet med en hovedstad “L” har en fantastisk magt til at fornye sig selv, hvis det får lov til at arbejde uden indblanding.

Kraften til at vælge

At vælge er at nægte at fange rebene, der er kastet mod dig fra alle retninger. For eksempel kaster folk ofte negative reb ved deres ansigtsudtryk og ved deres hurtige små bemærkninger. Selve tv’et er en kæmpe reb-kastemaskine. Men kraften, som alle disse reb -kastere besidder, stammer fra en ting: din beslutning om at fange deres reb! Du kan vælge til fordel for dig selv. Du kan forblive i din egen intelligente zone med uafhængighed og fritflydende energi ved at lade rebene falde lige til jorden.

Det var en stor lettelse for mig, da jeg indså, at en stor del af mit problem var mit krav om, at rebkastere stopper med at kaste reb på mig. Endelig forstod jeg, at de aldrig vil stoppe. Tovene, de kaster, er et resultat af det livsniveau, de bor. De mennesker, der driver medierne, stopper aldrig. Sovende mennesker, der ikke har nogen interesse i selvudvikling, vil tilbringe hele deres liv med at kaste reb. Det var mit krav, at de stoppede, der skabte kval.

Det vigtigste er, at jeg kan vælge at nægte de tanke -reb, der er kastet inden for mit eget sind. Skyld, vrede, bekymring – Dette er alle tanke -reb, der dvæler i vores sind, fordi vi fanger dem. Hvilken fornøjelse at se et kastet reb, der siger noget i retning af, “Du vil aldrig klare det, du er for gammel til at ændre, du havde din chance, men gik glip af det” og bare lade det falde i intethed.

Konklusion

Pause, udbytte, vælg er aldrig modstridende, fordi de er tre forskellige kræfter, som du kan bruge på forskellige tidspunkter. Nogle gange er det bedst at arbejde med udbytte. Andre gange er det mere rentabelt at vende din opmærksomhed mod et afslag på at fange reb. Når tingene er hektiske, skal du huske pausen. Men på et højere niveau kombineres disse kræfter i en dynamisk kraft. Efterhånden som din dygtighed vokser i deres applikation, finder du, at de passer sammen og arbejder i perfekt harmoni. Din opmærksomhed om deres eksistens garanterer deres udvikling.

Video: BTS (방탄소년단) ‘Permission to Dance’ Official MV