Penge fra dit hus gennem hjemmekapitallån eller kreditlinje

Ejer du et hus? I så fald har du allerede realiseret den største amerikanske drøm, som mange af os fortsætter med at arbejde hårdt for at have. Fordi du allerede har et hus, har du allerede nem adgang til penge gennem hjemmekapitallån eller hjemmekapitalkredit.

Det er således lettere for dig at erhverve midler til utallige grunde. Långivere kan give dig en kredit på op til 75% af din samlede egenkapital.

Finansiering af børns universitetsuddannelse eller renovering til dit hus eller endda med henblik på at betale hele balancen i dit primære prioritetslån kan være tilgængeligt via hjemmekapitallån eller kreditlinje.

Du kan endda vælge at konsolidere din gæld, som dine kreditkort og andre usikrede kreditter med de tilgængelige muligheder i et hjemmekapitallån eller kreditlinje.

Denne facilitet bliver meget populær i dag på grund af bekvemmeligheden ved kun at skyldes en institution og den ekstra fordel ved lavere renter. Derudover er interesser i forbrugerlån som dit hjemmekapitallån eller kreditlinje skattefradrag.

Faciliteten til at erhverve lån gennem hjemmekapitallån eller kreditlinje er fleksibel i forskellige betalingsbetingelser afhængigt af den institution, der giver dig lånet.

Alle disse fleksibilitet og fordele ved at erhverve et hjemmekapitallån og kreditlinje, uanset hvilken som helst intelligent beslutningstagning. Dette skyldes, at selv med de mange tilgængelige fordele i et hjemmekapitallån eller kreditlinje, er den eneste og vigtigste faktor at overveje, at du lægger dit hus som sikkerhed.

Følgelig kan det at ikke betale din gæld få dig til at miste det mest dyrebare aktiv, du har, dit hjem.

Af denne grund, inden du går i gang med den praktiske måde at erhverve et lån gennem hjemmekapitallån eller kreditlinje, skal du muligvis overveje, om du virkelig har brug for denne facilitet.

Der kan være andre lånefaciliteter til rådighed, hvor du kan vælge imellem, og derfor behøver du muligvis ikke at sætte dit hus som sikkerhed. Imidlertid kan det at overveje skatter og renter ganske vist føre dig tilbage til hjemmekapitallån eller kreditlinje. I dette tilfælde skal du muligvis søge yderligere råd.

Jeg har nævnt hjemmekapitallån eller kreditlinje. Dette skyldes, at de to adskiller sig i en mest markant faktor. Hjemkapitallån er en facilitet, hvor du får indtægterne fra dit lånebeløbssum. På den anden side er hjemmekapitallinjen af ​​kredit en facilitet, hvor du har en kreditlinje, ligesom på et kreditkort, hvor du muligvis kun vælger at få midler, når du har brug for det.

I et boliglån betaler du imidlertid lige store rater gennem hele den betalende periode, og du betaler en del renter og del hovedlån. I tilfælde af hjemmekapitallinje med kredit er renten varierende, og du kan kun vælge at betale renter.

Den negative side af dette er, at du skal betale en ballonbetaling i slutningen af ​​terminen, hvilket kan være svært for dig, hvis du ikke er klar til at betale et så stort beløb. Du kan ende med at tage et andet lån, som senere vil sætte dig i en ugunstig position.

Endelig anbefaler finansielle eksperter, at inden du går i gang med at erhverve et hjemmekapitallån eller kreditlinje, skal du muligvis lave dit hjemmearbejde ved at shoppe efter de bedste vilkår, betalingsmuligheder og betingelser, hvor långiveren kan overveje dig som standard. At analysere dine behov kan være en ekstra fordel for dig at tage den intelligente beslutning.

For yderligere information og rådgivning kan du henvise til forskellige økonomiske styringswebsteder, før du beslutter, om hjemmekapitallån eller kreditlinje er godt for dig. Du kan finde andre lånefaciliteter, der ikke vil være så risikabelt, men at forstå, hvad du har brug for, og hvordan du har brug for det kan være nødvendigt.

Video: What is a Home Equity Loan?