Pokerfilm: Top 5 film om poker

Siden den vestlige gyldne tidsalder har pokerspil altid været et populært tema i Hollywood. Selvom mange af Hollywood -filmene, der indeholder poker, ikke er særlig gode, og nogle af dem viser endda poker på en latterlig måde, er det sjovt at se pokerhandling på storskærmen, især hvis du spiller poker selv.

Her er de bedste pokerfilm, der nogensinde blev produceret i Hollywood. Nogle af filmene er faktisk fremragende film uanset deres visning af pokerspillet, mens Poker Games i andre er den funktion, der gør dem værd at se på. Men hvis du er en poker -fan, skal du tilføje disse film til din Musts -liste.

The Sting instrueret af George Roy Hill i 1973

Stiket handler mindre om poker og mere om kunsten at korthaj, men det vil give dig to timers sofistikeret sjov. Vinderen af ​​Oscar -prisen fra 1973 indeholder den unge Paul Newman som den største con -kunstner af dem alle, der mentorer unge Robert Redford i kunsten at trickestry. David S. Warn -manuskript er baseret på True Con Games -historier.

Cincinnati -barn instrueret af Norman Jewison i 1965

Den klassiske stud pokerfilm, der er kendt for sin klimatiske sidste hånd og det uforglemmelige citat: kommer ned på det, det handler om, ikke? Gør det forkerte træk på det rigtige tidspunkt . Kort sagt, Cincinnati Kid handler om kampen mellem Steve Macqueen, der spiller en ung pokerspiller, også kendt som The Kid og den veteranpoker -gambler kendt som den mand, der spilles af Edward G. Robinson under den store depression i New Orleans. Det vises måske ikke på nogen anden liste over bedste film, men det har bestemt en af ​​de bedste pokerscener, der nogensinde er set på sølvskærmen.

Californien splittet instrueret af Robert Altman i 1974

Californien Split er muligvis ikke valg af skabelse af Robert Altmans, men er en af ​​de bedste film til at skildre den rodede hverdag for to professionelle gamblere spillet af George Segal og Elliott Gould. Ligesom i mange af Altman -film er fortællingen ikke særlig lige, og slutningen er ikke nødvendigvis glad, men det lykkes med at beskrive en autentisk oplevelse. Derudover ville poker -trivia -fans være begejstrede for at lære, at pokerlegenden Amarillo Slim spiller en lille rolle.

Rundere instrueret af John Dahl i 1998

Det er svært at se, om filmen skubbede til det 21. århundrede pokerboom eller stigningen i populariteten af ​​poker i løbet af det sidste årti gjorde rundere til et kulthit. Imidlertid er Rounders en af ​​de bedste pokerfilm til at vise den moderne high stake poker scene. Kernen i filmen er et langt pokermaraton, hvor Mat Damon og Edward Norton forsøger at tjene penge for at betale sidstnævnte spilgæld. World Series of Poker Champion Johnny Chan spiller en fremhævet rolle.

Maverick instrueret af Richard Donner i 1994

Selvom Maverick ikke er den mest strålende film, der nogensinde er lavet, og nogle af pokerscenerne er lidt fjollede, er det en sjov og fyret pokerfilm. Det kan endda give dig en grundlæggende idé om, hvordan det var at være en vandrende gambler i den gamle West -kortscene med Mel Gibson som en Maverick, der prøver at tjene nok penge til Big Five Card Draw Poker Tournament.

Video: Top 5 Best Poker Scenes in Movies